Romantická sukňa

Už v predošlom outfitovom poste ste mohli ako základ celého kombinovania jednotlivých kúskov vidieť romantickú kvetinovú sukňu. A hoci je tá v tomto článku úplne iná, je vlastne rovnaká. :D Nemôžem si pomôcť, ale pôsobia na mňa totálne identicky. Obidve majú áčkový strih, čo je, ako som spomínala v tomto článku, ten najlepší strih sukne. Obidve majú kvetinovú potlač a pôsobia na mňa takým tým romantickým dojmom. Plus, obidve boli kúpené v tom istom obchode. Asi som zaťažená na tento typ sukní, pretože hocikde, kde niečo podobné zočím, minimálne si to musím vyskúšať. :D

  Ako som si všimla, nemám jeden vyhradený štýl, ktorému som stále verná a je pre mňa typický. V jeden deň môžem mať na sebe pokojne rockerskú vestu a ostne a druhý romantické letné šaty. Nerobí mi problém preskakovať z jedného štýlu do druhého, práveže je to zábava. A úprimne, ani si nedokážem predstaviť, že by som chodila oblečená stále rovnako. Asi by ma z toho šiblo. :D Práve preto je to aj tu na blogu vždy taká všehochuť, lebo sa tu už objavilo všeličo a ešte sa aj objaví. :D Mne len zostáva dúfať, že vás tieto zmeny bavia. Kľudne mi o tom napíšte v komentároch. ;)

Balerínky, sukňa: New Yorker
Kabelka, tričko: Gate
Náramky: dm drogérka
S.

Komentáre

  1. Tá sukňa je vážne skvelá! Veľmi ti pristane :)
    Inak, na mojom blogu teraz prebieha prvá Giveaway - bola by som nesmierne rada, ak by si sa zapojila!

    Hello, my name is Ev

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Sukňa nemá chybu :O krásna romantická :3

    http://lifestyle-beautyblog.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. SUkně je opravdu krásná a k tobě se opravdu hodí :)
    CHIC Adriana

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jůůů, tak to je božííí, strašně moc ti to sluší ♥ jsi jako panenka :)) jsi opravdu moc krásná :) hlavně ta kabelka je krásná! občas také střídám styly, ale zase tolik jich na střídání v oblibě nemám, asi tak 3 nebo 4 :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. great styling! I really love your bag :)
    Don't miss my last post about fashion on http://mervinoo.blogspot.com

    I will follow you!
    Love, Merve

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky