Jesenný room decor

Neviem, ako vy, ale ja sa z tohto mierneho oteplenia veľmi vytešujem. Včerajší voľný deň som si celý užila za prítomnosti teplého vánku, čo mi prúdil dnu cez otvorený balkóna neviem si pomôcť, ale takéto počasie je pre mňa príjemnou alternatívou nadchádzajúcej jesene. :D A keďže je tá jeseň niečo absolútne nezvratné, povedala som si, že si ju spríjemním aj inak, ako pobytom na posledných teplých slnečných lúčoch. Tí, čo aspoň niekoľko mesiacov sledujete môj blog, ste si mohli všimnúť, že mám neskutočne rada sezónne dekorácie v izbe. Áno, zas a znovu som sa do niečoho takého pustila. :D Tentokrát vám prinášam jesenné vydanie tejto série článkov. :)

Ako prvé som jednoznačne musela vyskúšať prírodné svietniky. Už hrozne dlhú dobu som očumovala tieto DIYs po celom Pintereste a doslova ma žrali mrle, kým som sa k tomu dostala. :D Na jar a cez leto mi to ale prišlo trochu scestné, ale teraz konečne nadišla tá krásna chvíľa. Pomocou lepiacej pištole a konárikov zbieraných pri svetle mesiačika s kamkou vznikla táto nádhera a poviem vám, že som z upgradnutého svietnika úplne nadšená. :)
Ďalšou easy dekoráciou je táto nádobka naplnená usušenými ružami. Povedala som si, že je celkom škoda vyhadzovať celú starú kyticu, tak som aspoň poodstrihávala kvety. Navyše si myslím, že práve tá žltá k jeseni pekne pasuje. :)
Ako ste si možno prečítali pred pár týždňami v tomto článku, už cez leto som si spravila malú výstavku obľúbených fotiek visiacich na špagátiku pod poličkou. Teraz som iba zmenila letné fotky za trošku aktuálnejšie, pričom som tam capla napríklad les v jesenných farbách, obľúbený citát či dažďové kvapky. 
Nakoľko milujem sviečky, bolo mi úplne jasné, že nejaké dekorácie sa budú týkať aj ich. :D Skvelý nápad som videla u americkej youtuberky Alishe Marie, ktorá použila staré ponožky a podkolienky na malé "svetríky" pre sviečky. Ja som na tú svoju použila staré štucne a našila som na ne dva gombíčky, aby to vyzeralo ešte roztomilejšie. :)
Tramtadadá, ďalšie DIY zo série mega jednoduchých. :D Do starej fľašky som strčila zopár konárikov, čo som si bola odstrihnúť na záhrade, aby to spravilo dojem, že sa v izbe nachádza čosi podobné kytici. Veľmi rada podobne aranžujem iba obyčajné konáre alebo zopnuté lístie. Ak to chcete povýšiť na vyššiu úroveň, zapleťte do konárov aj dekoračné svetielka. ;)
Poslednou ozdobou mojej izby sú tieto zafarbené šišky, ktoré som uložila do veľkej nádobky, čo mi ostala po vyhorení sviečky. Na spodok som naukladala suché lístie, aby neboli šišky padnuté úplne dole (keďže som ich mala málo :D). Vedela by som si ich (najmä tie malé) predstaviť aj okolo nejakej sviečky či vo venci, ktorý by kľudne aj mohol poputovať na dvere.

Páčili sa vám moje nápady? :)
S.

Komentáre

  1. Jej veľmi pekné dekorácie :) Naozaj skvelé nápady. Ja sa teraz chystám tiež na pár DIY projektov tak sa určite objavia na blogu :) Inak odkiaľ máš tie maličké štipčeky?

    NITA – Blonďavá Potvora

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kúpila som ich v Kiku, v balíčku ich bolo asi 30 a stálo to iba euro. :)

      Odstrániť
  2. Já mám moc ráda home decor, je to můj velký koníček. Upřednostňuji spíše viktoriánský styl, ale tyhle přírodní dekorace mají také své kouzlo. A hlavně jsou originální, protože jsi je vyráběla sama. :) Krása.
    http://chicadriana.blogspot.co.at/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skvelý článok :D DiY je milujem a toto je bomba!! :D

    Pozývam ťa aj všetkých tvojich čitateľov na GIVEAWAY !!!!!!!!!!!!!
    Girl with pink nails - GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Skvělé nápady, dekorace vypadají moc hezky. Nejvíce se mi líbí ta poslední. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jéé, to jsou skvělé nápady. Strašně se mi líbí ten první a ty fotky. A ty knoflíčky jsou super-roztomilé. :D Jsi šikovná. :)
    KattyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  6. krásná inspirace, ty barevné šišky si chci určitě udělat!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Děkuju za inspiraciurčiťě něco vyzkouším
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Krásne dekorácie, tiež sa teším keď pôjdem nejaké vyrábať♥
    Art Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ja sa tiež veľmi teším z teplých lučov, najradšej by som ale jeseň zabrzdila a nechala si len obdobie leta...škoda, že to nieje možne. Dekorácie su super , ja som sice na to lenivá, ale veľmi to obdivujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. To je krásne! Páči sa mi na tom, aké to je prírodné :3

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Skvělé nápady, moc se mi líbí ty barevné šištičky :)

    Nikys beauty blog

    OdpovedaťOdstrániť
  12. pekne! podznimni dekorace uz:)

    www.bridgeofmemories.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Super nápady, šikula! :)
    lifeisbetterinbikinis.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Opravdu překrásně realizované nápady :-) Ta ponožka na svíčce je moc fajn nápad. Docela maličkost a jakou parádu nadělá.

    Dekor-ribbons.cz/novinky/zdobeni-kvetinace-chilli-papricky.html

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky