Random 09

Už dlho som nemala tak hroznú averziu k ľuďom, ako práve teraz. Samozrejme, že tento prekrásny pocit sa dostavil s nástupom do školy. Vlastní rodičia mi dokonca povedali, že na mne vidieť obrovskú zmenu oproti prázdninám, kedy som žiarila šťastím a spokojnosťou. A musím povedať, že v hlbokej podstate si toto uvedomujem aj ja. 
  Na gympli, kam chodím, kladú naozaj veľké nároky na žiakov, pretože je kdesi v prvej desine najlepších slovenských stredných škôl. Často naozaj neviem, čo skôr robiť a ako si zadeliť čas tak, aby som všetko stíhala. Nie som žiaden Einstein, skôr by som povedala, že to, čo bolo na základnej čistými jednotkami, sa teraz preklápa do čohosi priemernejšieho. :D Pri predmetoch ako fyzika mi to zapína naozaj pomaly, pri matike pre zmenu nezapína vôbec. :D Ale aj keď je toho učiva veľa, je ťažké a venujem tomu ešte aj väčšinu voľného času, škola ako taká by bola v pohode. Keby sa tam nevyskytovali jedinci, akí sa tam vyskytujú. 
  Neviem, či som ja tá zvláštna, keď mám iné ciele, ako ísť sa každý boží piatok opíjať po baroch a celý týždeň o tom rozprávať v škole mysliac si, aké to je super. Keď nemám chuť preberať svoj osobný život a osobný život každého v ročníku s každým na každom rohu. Keď mám úprimný záujem o knihy alebo návštevu knižnice. Keď ma nebaví smiať sa na priblblých detských vtipoch, čo leteli tak na základnej. Keď ma nebaví dávať odpisovať úlohu 15 spolužiakom. Keď už viac odmietam báť sa povedať, čo si naozaj myslím. 
  Ľudia sa menia a ja som sa zmenila tiež. Parádne. Avšak nedokážem ani len popísať, ako veľmi som so sebou práve v tejto chvíli spokojná. Hrozne sa mi páči, akým som teraz človekom a ak sa to niekomu nepáči, nikto ho nenúti riešiť to. Práve preto mám pri sebe len tých úplne najbližších, ktorí mi dokonale rozumejú a sú so mnou na tej istej vlnovej dĺžke. A práve oni mi pomáhajú prekonať tú hore spomínanú averziu voči tým, ktorí mi proste absolútne nesedia. O tom ale život je, každý sme iný a k jednému máme bližšie ako k druhému. Sem-tam ma ale prepadne myšlienka, že v mojom okolí sa asi na tupcov robil konkurz, inak si ich množstvo neviem vysvetliť. :D



Neviem, ako vy, ale mňa neskutočne fascinujú oči. Práve preto sa u mňa veľmi často stávajú predmetom záujmu pri fotografovaní a ďalšiu fotku z tejto série ste mohli vidieť aj na mojom Instagrame
V tomto článku sa nájdu aj nejaké posledné fotky z leta a vyrábanie takýchto drinčíkov k nemu rozhodne patrilo. :)
Zapekané cukiny s 3000 rôznymi variantmi náplne boli u mňa cez leto asi najčastejším obedom.
Niekedy začiatkom septembra sa nám v jazierku vyliahlo kopec maličkých kapríkov, ktoré už ale majú nový domov.
Koncom augusta bol taký žiarivý spln, že som si (bez akejkoľvek srandy) mohla v noci na terase čítať. :D 
Keď sa prechádzate a do toho sa rozhorí nebo. :)
Neskutočne sa mi zapáčila vôňa týchto sprcháčov Balea, škoda len, že skoro vyprchá. :/
Hneď by som brala letieť tiež niekam parádne ďaleko odtiaľto. Najlepšie na vyhriatu pláž. :D
Rozhodla som si sušiť ruže a vyrábať z nich rôzne dekorácie. O chvíľku budem mať narodky, tak ak dostanem nejaké kvety, určite mi budú skrášľovať izbu omnoho dlhšie ako len pár dní. :)
Môj najobľúbenejší rýchly snack.
Zrkadlo je môj ďalší obľúbený objekt na fotenie. :D
Tu môžete vidieť premenu bujných a dlhých vlasov v priebehu pár hodín. Keď toto vidím, mám chuť plakať. :D Chcem svoje dlhé vlasy späääť!
Ešte cez prázdniny som si hrozne obľúbila jednoduchú kombináciu toniku s curacao sirupu. 
V minulom článku spomínaný domáci zázvorový sirup, ktorý som si totálne zamilovala.
Posledné letné outfity (bože, ako to chcem naspäť! :D Mala by som sa urýchlene presťahovať niekam do teplých krajín).
Happy tea-time.
Táto fotka sa stala jednou z mojich najobľúbenejších ever. Pochádza z jedného rána na začiatku septembra, kedy som ešte spávala s otvoreným oknom dokorán, keďže bolo teplo. Pri obyčajnom prevaľovaní v posteli som zazrela kúsok oblohy pri východe slnka a to ma prebralo natoľko, aby som si to odfotila. Pár minút som tam stála s úsmevom na perách a užívala si pocit, ktorý vo mne toto ranné divadlo zanechalo. :)

Nedá mi nespýtať sa, či aj vy prežívate tak emotívne východy/ západy slnka? Pre mňa je to totiž rozhodne najkrajšia chvíľa dňa. :)
 
S.

Komentáre

  1. mne sa páčia aj tvoje nové vlasy! zmena je život :) a o chvíľu aj tak zase dorastú ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. !!!!!! úplne mi hovoríš z duše. S každou jednou vetou súhlasím. Tiež mám okolo seba veľa takýchto ľudí, ale už si ich viac nepúšťam k telu, nerozčuľujem sa kvôli nim, je to ich vec. :)
    a mne sa veľmi páčia tvoje vlasy také ostrihané:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vlasy máš super i kratší. Líbí se mi obojí. Skvělá je konvice s hrníčkem a outfity jsou parádní. Hlavně ty šaty jsou moc krásné. Až někam poletíš, tak se ti přibalím do batůžku, taky bych nejradši odletěla daleko pryč někam kde je teplo. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  4. pekne napísané. Tiež som kedysi chodila na gympel a mala som to hodne podobne s tými ľudmi a ich pitím. Mala ešte mám priateľa z Brna, a nie všetci spolužiaci chápu, že človek ide radšej za ním niekde sním, miesto toho ísť iba piť a mať z toho dňa potom nič. Asi v tretiaku som sa uplne zaťala a zmenila a žila si svoj sen dostať sa do Brna za ním. Veru pomohlo to, ľudia na vysokej už sú úplne iný a neni to len o tom pití ale celkovo povahe a zážitkoch. Takže teš sa na to po škole :) a moc pekné fotečky♥♥

    The wendys lookbook

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. oooch, tvoj komentár ma naozaj veľmi potešil a dodal mi odvahu, že predsa len to bude na výške v niečom lepšie :) ďakujem! ♥

      Odstrániť
  5. Super fotky;) mam rada foodie photos a nove vlasky ti slusí;)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja myslim, ze byt sama sebou je to nejlepsi, co muzes udelat :) Predstat se bat za sve nazory a rict to, co chces je fakt super, drzim ti palce, jen tak dal :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Very nice :)
    New post on my blog ------> http://fashionandstyleno1.blogspot.rs/2015/10/lets-talk-about-monday.html

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Skvelý článok !! :)

    http://accessoriesforbeauty.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky