November + December favourites

V utorok cestou domov zo školy ma potešilo, ako teplo bolo vonku, o svietiacom slnku ani nehovoriac. :) Často si na sebe všímam, že počas sychravých dní, keď o slnku môžeme len snívať, som neskutočne grumpy, aj keď na to nemám žiaden dôvod. A naopak počas príjemných dní, ako bol ten utorkový, mám super náladu, hoci som narazila aj na pár nepríjemností, ktoré mali potenciál trochu ma rozhodiť. Som toho názoru, že slnko je nefalšovaným životabudičom, pretože po tmavej a depresívnej zime, keď príde jar, v každej bunke svojho tela cítim, že mi je oveľa veselšie. A práve na jar sa už pomaly začínam tešiť, aj keď viem, že stále visí vo vzduchu hrozba snehu a mrazov. Práve preto sa obávam víkendu. :D Už som totiž tak nastavená na teplo, že prudkú zmenu prežijem len veeeľmi ťažko.
  Čo vy, ako na vás pôsobia zmeny počasia?

Ešte začiatkom novembra som sa zaľúbila do týchto sprcháčov od Baley, pretože neskutočne krásne voňajú a táto zimná edícia oproti tým klasickým oveľa viac pení. Čo je na nich zaujímavé, tak ten zelený ostáva zelený aj po napenení. :D
Mojou najnovšou láskou je toto malinové maslo na pery Labello, ktoré sa mi páči hlavne kvôli nádhernej vôni, ale aj tým, že je dosť husté. A presne to je práve to, čo počas chladných dní potrebujem, lebo mám časti pery neskutočne popraskané a samej mi to lezie na nervy. :D
Voňavka Like the first day in spring od Essence je moja obľúbená ešte z čias základnej školy, kedy som ju prvý raz objavila. A som rada, že ju stále vyrábajú, pretože je toto už moje tretie balenie. Fakt by mi hrozne chýbala, keby sa už nedala zohnať, lebo vždy, keď cítim tú sviežu kvetinovú vôňu, vynárajú sa mi staré spomienky. Milujem ju aj preto, že na to, že nie je nejakým ultradrahým produktom od ultraluxusnej značky, veľmi dlho vydrží. Dokonca by som povedala, že mám s ňou zatiaľ najlepšie skúsenosti evr.
Od maminy som na Vianky dostala tento vínový rúž v odtieni 135 od L´Oreál a okamžite sa stal mojím obľúbeným. Z tých všetkých rúžov, čo doma mám, sa mi zdá, že sa mi najviac hodí. Do tej farby som absolútne zbláznená a celé prázdniny som ho mala neustále na sebe. Čo sa týka trvácnosti, tam som trošku na pochybách, pretože som si myslela, že vydrží dlhšie, na druhej strane je to ale oproti ostatným ešte veľmi dobré. :D
O riasenke Lash Sensational od Maybelline som toho počula toľko dobrého, že som fakt veľmi chcela vyskúšať, čo je na tom pravdy. A nakoľko mamina je fanatik na kozmetiku, jedného dňa tento kúsok doniesla domov. :D Čo sa týka líčenia, tak riasy pekne oddelí, ale nie som veľmi presvedčená ich predĺžením. To som s inými riasenkami zažila už aj väčšie. Ale v konečnom dôsledku som s ňou veľmi spokojná, hoci musím priznať, že nesplnila do bodky moje očakávania, ktoré boli vďaka pozitívnym recenziám veľmi vysoké.
Šampónom, ktoré sľubujú väčší objem vlasov a podobné srandy sa celkom vyhýbam a siaham skôr po tých na regeneráciu. Na Vianoce som však dostala túto sadu a celkom sa na ňu tešila, lebo krásne vonia. :) A nielen to, ako som neskôr zistila. Možno sa mýlim, ale pripadá mi to, akoby som vlasy naozaj mala hustejšie - aspoň o štipku. Neviem, či je to len vhodnou kombináciou vlasovej kozmetiky, ale po mesiaci používania som si všimla, že momentálne je tých vlasov požehnane. :D Takže ak niečo také hľadáte, vyskúšajte Garnier Fructis Densify a zvážte sami.
Už niekoľko rokov vkuse chodím v háemku okolo stojanu s kozmetikou a obzerám tam tieto telové spreje, ale nikdy som sa neodhodlala nejaký si kúpiť. Moju zvedavosť po toľkom čase ukojila teta, ktorá mi darovala túto vanilkovú vecičku a musím povedať, že je naozaj super. Vôňa je krásna a celkom potešia aj drobné trblietky. Výdrž by som tipovala tak na pol dňa. Jediné, čo sa mi na ňom nepáči/ neviem si zvyknúť, je, že pri jednom streknutí to z pumpičky vyletí prúdom a treba to potom rozotrieť.
Čo sa týka nekozmetických obľúbencov, neskutočne som sa zamilovala do tejto brezovej vody z Ikey. Chutí mi hlavne preto, že má naozaj výnimočnú chuť a vôbec nie je presladená ako ostatné ľadové čaje či limonády. Ak sa tam niekedy ocitnete, určite ju vyskúšajte - a siahnite aj po borovicovej variante, hoci tá mi pripadá trošku aromatickejšia, avšak stále veľmi zaujímavá a chutná.
A nakoniec táto sviečka, ktorú som ešte koncom októbra dostala od kamošky, je čosi neskutočné. Ja ako sviečkový fanatik som už poskúšala kadečo, ale máloktorá sviečka bola tak silná, že dokázala prevoňať celú izbu. S touto čerešňovou však taký problém nemám, pretože začína krásne citeľne voňať už pár sekúnd po zapálení. Za ňu rozhodne palce hore. :)

Čo ste si v poslednom čase obľúbili vy? :)

S.

Komentáre

  1. Strašně pěkný článek! :)
    Navnadila jsi mě, abych se podívala po těch sprcháčích a voňavce od Essence :D :)A nesmím zapomenout na nápoj z Ikey :)

    www.elliderooth.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Riasenku od Maybellinu ospevujú úplne všetci, budem sa musieť po nej pozrieť!
    Hello, my name is Ev

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tie labello balzamy sa chystám už dlho vyskúšať :)
    stylebymyself.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten šampón a kondicionér mám aktuálne doma, ale tie oranžové. Teším sa ako ich vyskúšam :D Krásny článok :D
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja sa teším, že má byť opäť zima, vždy lepšie ako +40 - keď od rána praží slnko ako divé, hneď ma chytajú depky a nič sa mi nechce, a keď si predstavím že musím ísť von do tej horúčavy a všade spotení a nervózni ľudia - no hrôza. Ale to je našťastie ešte ďaleko, teraz si užívam zimu:)).

    OdpovedaťOdstrániť
  6. zaujalo ma lip butter od labella, pretože aj moje pery sú teraz v zime neskutočne suché a popraskané a nech používam taký balzam, hentaký balzam, vajíčko od oriflamu, čokoľvek, nič mi akosi nepomáha, tak by sa mi hádam hodila hutnejšia konzistencia. a navyše maliny zbožňujem. :) telový sprej takisto vyzerá skvele, voňavky od essence sa mi celkom pozdávajú, keďže sú naozaj cenovo dostupné, len som ešte nijakú nevyskúšala inak ako v dmku. uvidím, momentálne mám dve, ktoré striedam (jednu avoňácku, druhú zz oriflamu), zatiaľ mi stačia. sviečky sú obsession, poobzerám sa po tejto, aj keď momentálne najčastejšie pálim yankee candles (buď klasické sviečky alebo vosky, ktoré mi vyhovujú ešte viac, trebalo by len neobmedzené zásoby čajových sviečok :D).

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tie sprchovacie gély musia voniať supeer <3
    Simimaus

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tu rtenku od Loreal miluji! je úžasná :)

    http://thechicflair.blogspot.co.uk/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ja som asi jediná, ktorej tá špriála od Maybelline nesadla :D
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky