Random 11

V bezprostrednej minulosti sa mi stali dve veci, ktoré kvalitne nabúrali môj pomerne jednotvárny, ale spokojný život, a neustále si ich prehrávam v hlave. Pričom viem, že práve to prehrávanie mi vôbec nepomôže, skôr mi škodí a zas a znovu neviem kvôli tomu v noci spať. Premýšľam, čo som mohla spraviť lepšie, čo nepovedať alebo povedať inak a hlavne prečo som, aká som. Prečo sú pre mňa elementárne ľudské záležitosti také obtiažne, keď ostatní takéto veci nemusia riešiť. Keď na chvíľu zavriem oči, vidím tváre, spomienky, počujem slová a podvedome sa mračím, lebo niektoré veci si nechcem pamätať. Teda chcem si ich pamätať úplne inak. Som človek, ktorý sa nerád mení a ťažko prispôsobuje, ale niektoré veci by som v sebe rada pomenila mihnutím oka; neviem však ako. 
  Toľko k tajom mojej povahy. :D Celkom by ma zaujímalo, či aj u vás funguje to premietanie spomienok nejaký čas po tom, ako sa stanú, ale len ja som divná. ;) 


Keď vám cestou domov po divnom dni v škole zdvihne náladu random grumpy cat na múriku. :D
Prvý sňah, to treba zvečniť.
Zo školy sme boli na prednáške s politikmi a poviem vám, že jediným svetlým bodom toho celého drístania boli tieto mini Tictacy, čo nám tam rozdávali. 
Že starnete, zistíte podľa toho, že si sami začnete kupovať nábytok a doplnky do vašej izby. :) U mňa to spustilo toto zrkadlo.
Nuž a pokračovalo to týmto zrkadlom. :D
Hoci nemám rada mačky, ich odtlačky v snehu sú naozaj zlaté. :)
Tento kalendárik som vám už v jednom z predošlých článkov spomínala a musím povedať, že som si na ňom vybudovala závislosť, pretože veľakrát mi už tieto citáty upokojili rozbúrenú náladu. Prinútili ma totiž znovu si uvedomiť všetky tie veci, na ktorých v živote naozaj záleží. 
Tiché večery pri svetle sviečky mi s nástupom jari budú dosť chýbať. 
Pred Vianocami sa mi stala taká milá vec, že nás s kamarátkou obdaroval úplne neznámy muž ružami. Doteraz neviem prísť na to, čo tým sledoval, či to nebola skrytá kamera a tak. Totižto príde mi to v dnešnom svete neuveriteľné, že vás niekto takto obdaruje bez toho, aby čosi čakal späť a toto gesto sprevádzajú iba prosté slová: ,,To za to, že dnes vyzeráte krásne." 

Stalo sa aj vám v poslednom čase niečo, čo vás potešilo? :)
 
S.

Komentáre

  1. Skvelý random a krásne fotky:)
    Taktiez je u nás toľko snehu, uvidíme do kedy. A tiež mačky nemám veľmi rada, ale tie stopy sú rozkošné!
    Pozývam ťa na moju giveaway o super ceny:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/01/novorocna-giweavay.html?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Máš opravdu nádherné fotky. A grumpy cat je super, taky by mim to zvedlo náladu :D
    Mě potěšilo v poslední době to, že konečně napadl sníh. I když asi brzo roztaje, tak aspoň na pár dní jsem měla pocit, že je zima zpátky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten citát je skvelý a pravdivý!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mně potěšilo to,že už jsou uzavřené známky :D Krásné fotečky :) Ve vzpomínkách se ráda hrabu ač toho možná pak i lituju :)

    ROSEMDIARY

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Taky většinou před spaním přemítám v hlavě všechny zážitky, které jsem zažila a zda bych něco nezměnila a nad vším přemýšlím dokud neusnu. Ten kalendář musí být skvělý, taky mám ráda citáty. Věřím, že růžička potěšila a o to víc, když byla darovaná takto. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja si tiež dosť často pred spaním premietam spomienky, myslím že je to normálne ;) Pekné fotky, kúpila si si krásne zrkadlá.
    Na mojom blogu prebieha sladká giveaway, budem rada ak sa zapojíš a tiež tvoje čitateľky :)

    NITA

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásne fotky. :)
    http://valley-of-the-dollss.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky