Ísť proti prúdu

Tento outfit bol fotený pred týždňom, kedy sa mi splnila vnútorná túžba po horúcom babom lete, ktoré čo najviac oddiali príchod jesene. Každoročne sa potýkam s problémom, že nedokážem akceptovať striedanie ročných období a najradšej by som mala 12 mesiacov v roku jar (pripúšťam aj leto). Niekdy som kvôli tomu schopná aj v skutočne zime vytiahnuť letné oblečenie len preto, aby som demonštrovala, ako veľmi nechcem, aby teplo odišlo. Myslím, že je to akási zvrátená rodinná črta, pretože všetci členovia našej domácnosti by sa mihnutím oka presťahovali do teplejšej zemepisnej polohy, keby to bolo čo i len trochu možné. :D Neviem, ako vy, ale ja osobne milujem ten pocit, ako mi slnko preniká až do špiku kostí a zohrieva aj tie najtemnejšie zákutia mojej chladnej duše. A celkovo sa svet zaliaty slnečnými lúčmi zdá krajší, nemyslíte? :)
  Práve vďaka týmto mojim zaujímavým teplotným preferenciám som snáď jediným človekom v mojom okolí, ktorý naozaj nevíta príchod jesene s otvorenou náručou. Všetci sa tešia na Pinterestom ospevované sweater weather, atmosféru padajúcich listov a zaspávanie pri zvuku dažďových kvapiek dopadajúcich na okná. Ja za tým vidím vrstvenie oblečenia, ktoré spôsobí akurát tak to, že sa pod tým všetkým potím ako prasnica a skoro vždy som z toho hrozne grumpy. :D Opadané lístie na chodníkoch vo mne evokuje iba nechutnú brečku, ktorá vznikne, keď na ne naprší a listy začnú hniť. A dažde by som celkovo zakázala, pretože kvôli mrakom nemáme prístup k blahodarnému slnku. Tak. A je to vonku. Nedalo mi to nepodeliť sa o vnútorné rozbroje, ktoré len dokazujú, že divným spôsobom mne vlastným musím ísť stále proti prúdu. :D

Slip-ony: Lídloš
Kraťasy: Pepco
Tričko: Pimkie
Ruksak, okuliare: Grécko
S.

Komentáre

  1. V každém období je třeba si najít něco hezkého, pak se ty změny lépe snáší :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja sa práveže veľmi teším na jeseň, ale leto mi chýba :( pekný outfit:)
    ORLLING

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mne leto vôbec chýbať nebude, ja by som ho najradšej vyčiarkla z kalendára. V teple totiž zleniviem a nič sa mi nechce robiť, a to si málokto z nás môže dovoliť. Do každej aktivity sa musím nútiť, ale keď sa ochladí, hneď mám kopec energie. Úplne mi postačia teploty do 15 - 20 stupňov. No ale každý sme iný, však :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som si najprv myslela, že budem tú jeseň s otvorenou náručou naozaj vítať, no akosi sa mi to v hlave prehodilo. Asi som zblbnutá tými fall a sweather weather obrázkami na tumblr a pintereste, kde tá jeseň vyzerá celkom idylicky. No a potom je tu tá realita, že ráno je tma a zima, mrznutie na zastávke a studený vietor a potom prípadne aj ten dážď. Takže chcem leto späť aj ja :D Inak krásne šortky!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja som sa tento rok rozhodla užiť si všetky ročné obdobia a na žiadne nenadávať a zatiaľ sa mi to celkom darí, tak uvidím do kedy mi to vydrží :D A outfit chválim, pretože zahŕňa tričko s mojou najmilovanejšou kapelou ;)

    NITA

    OdpovedaťOdstrániť
  6. what a great post :)
    kisses,
    Tijana

    http://itsmetijana.blogspot.rs/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásný kraťasy :)
    http://nicoleshyblog.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky