Všetci sme len vojaci na bojisku života

Pôvodne som tento článok chcela pomenovať inak, ale keď som nedávno pri počúvaní nového albumu RHCP začula verš We are all just soldiers in this battlefield of life, akosi sa ma dotkol a odvtedy mi skoro každý deň zaznie v hlave. Na prvé počutie možno len zhluk náhodných slov, no na stoprvé životná mantra. Naozaj všetci čelíme životu a jeho úskaliam rovnako, všetci sem-tam schytáme nejaké to poleno pod nohy a všetci sa jednako musíme naučiť vstať. Istým spôsobom sme na jednej lodi. Rovnako sa narodíme, rovnako môžeme zo života vytrieskať čo najviac a rovnako raz umrieme. Trápia nás zlomené srdcia, budúcnosť a aj to, či sú naše rozhodnutia správne. Väčšinou nebývajú, ale to patrí k čaru života. Na každom potknutí sa človek poučí a ak nie na prvý šup, na ten päťdesiaty snáď už áno. Neustále skúšame, snažíme sa, naháňame a vzývame šťastie, od ktorého sa odvíjajú ďalšie pozitívne emócie. A v prvom rade, každý z nás hľadá sám seba. Niekomu to trvá pár rokov od narodenia, niekto to ani na smrteľnej posteli netuší. Jedno je však isté - aby bol mier vo svete, musíte najprv nájsť mier v sebe (s okolím, so svetom, s budúcnosťou, s minulosťou, so sebou samým) a práve v tom vám skutočne silno držím palce, lebo tá cesta nie je jednoduchá. Útechou (chabou, ale predsa) nám môže byť, že v tom nie sme sami. :)

Sandále: Gate
Šortky, kimono: New Yorker
Kabelka: H&M
Okuliare: Grécko 

V čase publikovania tohto článku som pravdepodobne na ceste do Prahy, kam si bežím splniť môj najväčší životný sen, a to vidieť Red Hotov naživo (a podľa možností skočiť za nimi na pódium a nenechať sa odviezť ochrankou :D). A keďže som tak správne rozjarená, posielam vám všetkým tsunami pozitívnej energie a síl, aby ste si splnili aj vaše najväčšie túžby. :)

Jednej z vás spravím veľkú radosť, pretože je tu vyhodnotenie giveaway! S komentárom číslo
54, pod ktorým sa skrýva
Deniska, sa táto kočka stáva víťazkou aktuálnej súťaže! Gratulujem k výhre a už aj jej idem písať mail. :)

S.

Komentáre

  1. dúfam, že si to tam poriadne užiješ!
    kimono je super. a rovnako ako title článku, tak aj text sa mi veľmi páči a je v tom naozaj pravda :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásny look♥ a stým životom máš úplnu pravdu.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Veď zajtra začína škola, stihneš sa z Prahy vrátiť, alebo v pondelok nepôjdeš?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Skvelý outfit :) Veľmi sa mi páči "kimono", ktoré máš na sebe :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  5. krasne fotky najma kabelka :)!

    Pozyvam na luxusnu giveaway o setrnu kulmu ROWENTA a vyrobky DOVE :) tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/09/obrovska-dove-rowenta-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Naozaj krásny outfit a víťazke gratulujem.

    NINAVE

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky