Október

Moje októbre vždy bývajú mesiacmi, ktoré sú plné akcií, narodeninových osláv, jarmokov a v neposlednom rade školy, ktorá sa už naplno rozbehla a vyciciava zo mňa každú voľnú chvíľku. Nehovorím, že je to zlé. Práve naopak. Po nudných mesiacoch, ktoré preletia bez akejkoľvek známky niečoho hodného pamätania je nabitý október príjemnou zmenou. Mnohé z udalostí, čo priniesol tohtoročný desiaty mesiac v poradí, sa mi vryli hlboko do srdca a snáď ešte ako starenka so striebornými vlasmi na ne budem spomínať. :) Istým spôsobom sa však teším, že je október na konci. Poskytne mi totiž dobrý dôvod prežiť konečne pár dní len tak lenivo v posteli. Nikam sa nenaháňať, netráviť celé dni v kuchyni prípravou občerstvenia pre návštevy a hlavne poriadne sa vyspať, lebo ani nočné návraty z pivných stretnutí sa nedajú ťahať večne... ;) 
  V dnešnom článku vám ponúkam pohľad do zákulisia môjho októbra, hoci nie všetky významné udalosti sú zdokumentované, pretože... poznáte to. Niekedy treba žiť momentom a na ostatné kašľať. :)

Pretvarovať sa, že sa nebodaj aj máme radi, to nám ide. :D
#ParentingGoneRight aneb ako som raz našim ukazovala fotku RHCP torty kdesi na Pine a oni ma pred dvomi týždňami prekvapili takou istou. 
Prekrásny žiarsky park a zelené lístie, čo je už pomaly dávnou minulosťou.
Tie krásne chvíľky, keď predsa len ešte zasvieti slnco a vy čakáte na dychberúce západy slnka.
Počas októbra sa porozdávalo a podostávalo kvantum ruží.
Hneď prvý októbrový víkend bol zasvätený oberačkám, tonám hrozna a kotlíkovému gulášu.
Keď celé mesto bombarduje záchranné zložky, že sa prevrátil balón a pritom šlo iba o mazanú a zaručene fungujúcu reklamu. :D (Ale uznajte, čo by ste si ako prvé pomysleli pri pohľade na teplovzdušný balón skonštruovaný hlavou dolu? Keď k tomu pridáme fakt, že všetky 3 leteli v divnej iluminátskej konštelácii... až mi mráz behá po chrbte z tejto bizarnej situácie. :D)
Oznamiek pribúda. :)
Halloweenske srandičky na stole.
A takto bohužiaľ vyzerala nadpriemerná väčšina mojich októbrových večerov - poznámky, učebnice a internet pripravený hľadať všetky výrazy/ dátumy/ udalosti, ktorým som pri výklade na hodine neporozumela (rozumej kontrolovať Blogger, Facebook, Želania a Instagram :D). 

Aký bol váš október? :)

S.

Komentáre

  1. Veľmi pekný článok :) ťa totra vyzerá úžasne ❤

    OdpovedaťOdstrániť
  2. S tým posledným obrázkom to máme presne tak isto! :D a inak, krásne fotky, veľmi sa mi páči tá príroda, balóny, a aj tá torta je bomba!
    ORLLING

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skvelé fotky :) Dala by som si tú tortu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Skvelé fotky! Torta je bombová a balóna sa už nezľaknem, keď náhodou taký uvidím :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Přiznejme si, že je podzim nenahraditelné roční období :D.
    littlecapsule

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Taky mám ty balóny vyfocené a bylo to super. Nikdo by mě dovnitř asi nedostal. Dort vypadá skvěle a ty růžičky jsou nádherné. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tá torta je perfektná! A aj tá fotka viničových listov, úplná láska. Môj október bol pomerne pestrý, no najviac som si z neho užívala farbenie listov na stromoch :D

    NITA

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky