Random 16

Neskutočne by ma zaujímalo, čo je na tých random postoch tak zaujímavé, že fascinujú toľko ľudí a čitatelia si na ne vždy radi kliknú? :D Ja sama sa do tejto kategórie radím tiež a na niektorých blogoch sú pre mňa randomy tie najobľúbenejšie články. Možno to nejako súvisí s tým, že sú pomerne osobné. Autor článku nám totiž ukazuje čo jedol, čo pil, kde býva, kam chodieva na kávu a s kým, kam naposledy cestoval a ako tam bolo, čo práve číta a množstvo iných vecí. Čo je, keď sa nad tým hlbšie zamyslíme, dosť divné. :D Každopádne ja mám divné veci rada a asi aj to je jeden z dôvodov, prečo randomy milujem čítať a snáď ešte viac písať. Dnešný článok teda venujem všetkým, ktorí sú na tom rovnako alebo aspoň veľmi podobne. ;)


Takéto úžasné chlebíčky som si v septembri robievala skutočne často. Recept som už písala v článku na Želaniach, kam sa môžete zbehnúť inšpirovať. ;) Sú super na večeru aj ako občerstvenie pre návštevu, ale fakt ich odporúčam jesť ešte teplé. 
Jedného krásneho dňa som na Pine natrafila na tento recept na netradičné vajíčka. Povedala som si, že však za vyskúšanie nič nedám a spravila som veľmi dobre. Sú chutné a hlavne rýchle! :D Recept nájdete spolu s tým vyššie na Želaniach
V maturitnom ročníku, kde si všetci spolužiaci objednávajú tak 150 oznamiek na hlavu, som si ja objednala 30. Tretinu z nich dám rodine, druhú najlepším priateľom a zvyšnú ani neviem komu. (Ak ťa však skutočne milujem, jedno odo mňa dostaneš. ;) Ale nie to som chcela. Naša trieda sa (klasicky) pri dohadovaní na citátoch rozdelila na dva tábory: konzervatívci a liberáli. Ja som, samozrejme, držala s liberálmi, takže som skončila s neskutočne nevhodným ,,citátom" o Jánovi Husovi, ktorý je černejší než uhlie a mala by som sa zaň zbiť trstenicou, lebo je to ohavné... Na druhej strane pre mňa omnoho prípustnejšie ako tie cheesy quotes, že Nesnívajme svoj život, ale prežime svoje sny! alebo My neodchádzame, my kráčame ďalej! Neviem, toto už pre mňa stráca význam a akúkoľvek emocionálnu hodnotu. Máte to aj vy tak alebo ste práve za tú ošúchanú klasiku?
Stavím sa, že toto sú posledné dni tento rok, keď je vidno modrú oblohu.
Jedna z mála vecí, na ktoré sa s príchodom chladných dní teším je, že tieto ohavnosti zase na pol roka vyhynú. Uznajte, videli ste už niekedy niečo takéto?!
Počasie na kraťasy už dávno nie je, preto vám prinášam posledný exteriérový a jeden interiérový outfit z konca leta, ktoré som mala uložené. Podľa druhej fotky môžete očividne potvrdiť, že RHCP mám asi viac než rada. :D
Banánové palacinky z 3 ingrediencií boli v poslednej dobe mojimi obľúbenými raňajkami (aj obedom a večerou :D). Do tretice aj tento recept nájdete tu
Keď oslavujete kamkinu osemnástku s vodkou, džúsom, mini sedmovými kartami a symbolicky zapálenou sviečkou. :D
Mám tú najkrajšiu tapetu na svete.
 S.

Komentáre

  1. Ach to jedlo! :D A ten výrok na oznamku je podľa mňa hrozný, ale aj tie druhé znejú už úplne hrozne. Idem pozrieť, čo sme to vlastne mali my :D.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc krásne fotky :) veľmi sa mi tiež páčia citáty. A to jedlo-no mňamkaa :)
    ORLLING

    OdpovedaťOdstrániť
  3. pekné fotky :) tie chlebíčky vyzerajú chutne :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Taky mám ráda tyto články. Chlebíčky vypadají velmi chutně, dělávám si podobné. Máš moc pěkné fotky a ten hmyz jsem opravdu ještě neviděla. Zaujala mě i tvá tapeta na mobilu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja už asi štvrtý deň po sebe večeriam mozarellu a paradajky :D a takisto mám random posty najradšej, lebo sa rýchlo čítajú a sú také osobné.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. :D ale ta mala ohavnost je celkom zlata, inak som naozaj nic take este nevidela a musim povedat, ze sa tiez tesim, ze tieto veci zmyznu z povrchu zeme :) na chvilu

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Random a podobné články mám také moc ráda :) V tom tvém jsem se docela inspirovala těmi jídly, vypadají skvěle:) Děkuji za návštěvu mého blogu a za milý komentář ♥ Dávám odběr :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. tá tapeta na mobile je naozaj krásna a ten recpet na chclebíčky si idem hned pozriet :)

    http://teenmumy.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Krásne fotky! Tie banánové palacinky vyzerajú božsky! :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  10. tie papriky som vždy chcela vyskúšať, musím sa už k tomu dokopať :D
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky