Septembroví obľúbenci

Opadaného lístia sa na zemi váľa čoraz viac, oznamiek do zbierky od mojich maturantských spolužiakov neustále pribúda a včera ubehol presne rok od mojich 18. narodenín. Je to zvláštny pocit, byť posledný rok -násťročná. V podvedomí mám zakódované, že od dvadsiatky (hoci je to krásny okrúhly vek) už začínajú vážne veci, ktoré za mňa nemôžu riešiť rodičia ani nikto iný. Ja sama. A práve to je celkom desivé. Nie ten konkrétny život na vlastnú päsť, ale tá cesta, ako sa k nemu dostať. Rozhodovať sa a potom byť zodpovedná za vlastné kroky, ktoré viem, že budú na 100% chybné. ,,Mluvíš o děsivý věci zvaný budoucnost," povedal by sladký Troy z HSM a ja s ním musím len súhlasiť, lebo to, čo má všetko prísť, desí aj mňa. A desí ma to natoľko, že vám o tom určite v blízkej budúcnosti napíšem článok, pretože všetky tie ťaživé myšlienky musia von. :D Na druhej strane si však myslím, že v tom nie som sama a možno sa v podobnej situácii nachádzate aj vy sami. Tak si možno budeme schopní navzájom pomôcť. ;) 

Teraz však prejdime k obľúbeným produktom za mesiac september. . :)
Niekedy na jeho začiatku som si z Avonu objednala tento telový sprej s vôňou zeleného čaju a verbeny a totálne som sa doň zbláznila. Omnoho viac ako korenisté a sladké vône mám rada tie svieže a táto je presne jednou z nich. Ak sú aj vám práve tieto bližšie, tento telový sprej musíte vyskúšať! Na pokožke, samozrejme, celý deň nevydrží, ale pekných pár hodín to je a mne osobne to aj celkom stačí. :)
Antiperspirant Rexona Stress Control som doteraz neskúšala a viac-menej som si ho kúpila len ako drobné osviežovadlo na telesnú, ale celkom sa mi zapáčil. Nie som veľkým fanúšikom guličiek a hlavne ani antiperspirantov, ale tento celkom funguje. Nie som si istá, v akom množstve reguluje potenie, lebo pri maximálnej fyzickej námahe som ho ešte neskúšala, ale pri bežnom dni s ním nemám vôbec problém. Navyše, vôňa sa celkom dlho drží, je svieža, no jemná a nevtieravá. Čo je vždy plus. ;)
S ústnymi vodami vo všeobecnosti nemám dobrý vzťah, lebo sú skoro všetky na mňa príliš silné a odporúčaných 30 sekúnd si s nimi nedokážem vyplachovať ústa ani vo sne. :D Avšak tento Listerine s príchuťou zeleného čaju je o niečo jemnejší, takže vám slzy netečú z očú prúdom. ;) Pre mňa produkt, ktorý bol za september používaný na dennej báze. 
Ďalší produkt, ktorý som používala dennodenne, je táto pasta na zuby Signal White Now: Glossy Chic a keďže som jednu podobnú už spomínala v predošlom článku, povedala som si, že vám ukážem aj túto, lebo bola celkom fajn. S recenziami na tento výrobok sa v blogosfére roztrhlo vrece, takže vám k nej posuniem iba zopár informácií. Zaručene vám zuby vybieli, ale nečakajte zázrak a určite nie až tak viditeľný efekt, ako tomu bolo pri klasickej White Now (tá pre mňa ostáva aj naďalej číslom jeden). Inak má ale strašne príjemnú chuť, tak ak máte radi skôr jemnejšie ,,babské" pasty, toto je tá pravá pre vás. :)
V septembri mi tiež prišla táto maličká voňavka Energy Fusion od Avonu a celkom som si ju obľúbila. Je tiež z kategórie tých sviežejších a cítiť ju celkom dlho. Keď sa ňou ráno nastriekam, po príchode zo školy cca po 7 hodinách ju ešte na sebe cítim, i keď už nie tak výrazne. Najprv sa mi 50ml balenie až tak nezdalo, no uvedomila som si, že je vďaka tomu flakónik skladný a že pre mňa je väčšie balenie vlastne zbytočné (teda pokiaľ do tej vône nie som maximálne zbláznená :D). Na druhej strane sa jej však míňa len málo, takže som si istá, že vydrží dosť dlhú dobu. Jediné, čo ma na nej štve, je občasné zasekávanie pumpičky, ale to je pravdepodobne výrobná vada.
Doteraz som žiaden matný lak nemala a ani mi to nechýbalo, no potom som si celkom náhodou kúpila tento šedý od Miss Sporty v odtieni 001 a moje láska vzplanula. Úplne som sa do tej farby zamilovala. Veľmi rada ho kombinujem s baby pink a hrozne sa mi páči skôr na dlhších nechtov. Čo sa týka výdrže, tak na drogérkový produkt je to solídne - 4 či 5 dní. Vyzdvihla by som aj jednoduchú aplikáciu, pretože so super štetcom (a pevnou rukou ;) nemáte šancu vyjsť na kožičku pri nechte. 
Posledným obľúbeným produktom za september je táto drobná korekčná páska Pritt. Do školy je to proste must-have, ak chcete mať úhľadné poznámky bez čmáraníc a machúľ. A tých ja robím požehnane. :D Inak by som vám o nej zrejme nepísala, no vďaka jej praktickému tvaru sa s ňou super narába a je oveľa flexibilnejšia ako tie klasické veľké, čo predávajú vo väčšine papiernictiev. :)

Čo ste si obľúbili v septembri vy? :)
S. 

Komentáre

  1. Listerine s Green Tea?! To musím vyskúšať! :D A lak mám už pekne dlho, no ešte ani raz som ho nevyskúšala, hanba mi! :/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. waaau,Listerinku so zeleným čajom som ešte nikde nevidela :) kde ju kúpim?:) lebo tiež mám presne tento problém :D
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Skús DMku alebo Tesco, už si presne nepamätám, odkiaľ ju mám ja. :)

      Odstrániť
  3. Já se teda přidám ke komentářům výše a musím taky obdivovat tu ústní vodu se zeleným čajem. Miluji vše, kde je zelený čaj jen vzpomenutý a tak se musím podívat i po této ústní vodě. :-D
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tělové spreje z Avonu mám hrozně ráda :) Tenhle jsem ale ještě nezkoušela. Listerinka se zeleným čajem je mou Must-Have :) Matný lak je moc pěkný, miluji takové barvy :) A korekční pásky jsou i u mě nedostatkovým zbožím :D

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Skvelý článok! Tá zubná pasta je super ♥
    Girl with pink nails aj s GIVEAWAY!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ta budúcnosť veru desí aj mna a nie je dňa, kedy by som nad ňou nepremýšľala! :)šedý lak je krásny!
    ORLLING

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Novou Listěrinku jsem ještě nikde neviděla, mrknu po ní :).
    LenaČerge

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky