Októbroví obľúbenci

Fakt by som už prijala prázdniny. Ale konkrétne tie vianočné, kedy je všade okolo vás prekrásna a hlavne príjemná atmosféra, srdcia ľudí sú naplnené láskou a všetko je zahalené do čohosi tak nádherného, že to ani nejde pomenovať. Od prvého decembra mám totiž v kostiach vždy ten zvláštny pocit, to jemné vibrovanie, vzrušenie z toho, že ten milovaný čas je znovu tu. V mojom živote mám šťastie na ľudí, ktorí čaro Vianoc prežívajú podobne silno ako ja a navzájom si tieto emócie umocňujeme. :) Práve vďaka tomuto moja vnútorná natešenosť stúpa, hoci navonok ľudská schránka skôr pripomína rozvarený slíž. Zase sa dostávam do toho obdobia, kedy skrátka nevládzem a potrebujem nakopnúť niečím veľkým. Ale poriadne veľkým. Napríklad veľkým koláčom, pohárom vína alebo takým Antonom z RHCP (aj keď momentálne by som sa uspokojila aj s kartónovým prevedením). ;)

Toľko k life lately a teraz poďme k podstate tohto článku. :) Zas a znovu sa oneskorievam s obľúbencami, no možno zase prichádza čas, keď ich budem spájať dokopy po dlhšom období než mesiac. Uvidíme. :) V tomto konkrétnom ako prvý obľúbený produkt uvidíte tento lak na nechty od Essence v odtieni 03 - Glitz & glam. Na bielom podkladovom laku je skutočne prekrásny, pretože okrem veľkých ružových glitrov sa trbliece ešte aj jemnými zeleno-žltými čiastočkami. Musím povedať, že ja som sa v tomto prípade s málom neuspokojila a nacápala tam popri odporúčaných 2 snáď aj 6 vrstiev, aby sa to poriadne ligotalo :D, ale stálo to za to a úplne som si ho zamilovala. Vydržal cca 4-5 dní, čo je na obyčajný produkt z drogérky pomerne fajn.
Ako verný fanúšik Avonu som sa nedávno obohatila o tieto telové spreje s vôňou černice s vanilkou a brusnice so škoricou. Oba majú skvelú, takmer až vianočnú vôňu a na toto obdobie sú perfektné. Na pokožke vydržia tak 2-3 hodinky, takže ak chcete celý deň voňať ako vianočný koláčik, musíte sa viac ráz prestreknúť. ;) Aj tak sú však mojimi favoritmi a je mi ich normálne škoda použiť. :D
Z Avonu tu mám aj toto telové mlieko so zeleným čajom a verbenou, ku ktorému ste v septembrových obľúbencoch mohli vidieť kamaráta v prevedení spreju. Tieto telové mlieka sú vo všeobecnosti celkom kritizované, pretože nie sú úplnou jednotkou v hydratácii, ale nakoľko ja nemám suchú pokožku, nijako extra mi to nevadí. Oceňujem, že sa rýchlo vstrebú a nemáte na sebe ten mastný film ešte dlho po krémovaní. A taktiež tá dokonalá vôňa pôsobí maximálne podmanivo. ;)
Už si naozaj nespomínam kedy, ale pred pár týždňami mali v Lidli akciu na 700ml balenie šampónu Elséve Extraordinary Oil. Bol za skutočne výhodnú cenu, tak to mamina kúpila a skutočne sa to oplatilo, lebo za tú cenu bežne kúpite len klasické veľké balenie. Tento šampón je super hlavne na suché a polámané vlasy a už po prvom umytí cítite, ako sú vyhladenejšie a jemnejšie - nepôsobia tak veľmi ako slama. 
Posledným kozmetickým obľúbencom tohto článku je táto zubná pasta Signal White Now: Glossy Fresh. Bola veľmi jemná a ústa z nej neštípali, mala príjemnú chuť, aj keď istá zložka mi tak trošku vadila. S bieliacim účinkom to spomedzi 2 spomínaných v tomto a tomto článku asi najhoršie, no stále nie na zahodenie. Za mňa však jednotkou aj naďalej ostáva klasická White Now. 
Na papiernické potreby som už odmalička bola úchyl, keď malá S. dostávala pravidelne od Ježiška bloky, perá, ceruzky, zošítky, gumy, zakladače a podobne. :D To mi ostalo až dodnes a prejavilo sa to aj pri nákupe pier do milovanej školy. Tieto krásne živé farby Spoko pier ma donútili zaobstarať si ich a keby za takú prkotinku nepýtali toľko peňazí, vzala by som ich aj viac. :D Máte to s kancelárskymi záležitosťami tiež tak alebo vám je viac-menej jedno, čím píšete? 
Poslednou srdcovkou je srdcovka v pravom slova zmysle. Nedávno som si totiž na výlete kúpila 2 albumy RHCP - Californication z 99 a One Hot Minute z 95. Chcem si postupne doplniť celú albumovú zbierku a v Panta Rhei nejaké z nich mali (plus za dosť dobrú cenu, tak som neváhala). Milujem si ich púšťať v aute, pri varení alebo len tak, keď som sama doma s pohárom vína a tónmi milovaných piesní najmilovanejšej kapely. :)
S.

Komentáre

  1. Taky se těším na Vánoční prázdniny! tu pastu z Lidlu mám moc ráda! BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  2. I love Essence *-* I'm in love with your nails !
    Awesome blog! I'm following you! Follow back?***
    Kisses
    http://omundodajesse.blogspot.pt

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Hrozne sa teším na prázky! 👌💝 a lak je nádherný!!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. vánoční prázdniny to je pro mně tak krásný flashback =)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nápodobne ;) vždy v novembri si už začínam pripomínať tú nádheru a 1. decembra už idem vyskočiť z kože :D

      Odstrániť
  5. Ten lak je úplne super!!! :-)

    http://www.allaboutnathalie.com

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky