Random 17

Dušou sa stále cítim tak na 13 (a buďme k sebe úprimní, moja telesná schránka vyšší vek tiež veľmi nenasvedčuje :D), no fakt, že mám o 6 rokov viac, ma stavia do pozície dospelej osoby, od ktorej sa vyžadujú dospelé kroky. A to je nesmierne namáhavé. Hlavne keď ďalej túžite žiť bez prísnych pravidiel a najmä bez toho, aby ste si robili ťažkosti z toho, ako vás vníma okolie. Vysvetlím na príklade. Ako už ste si mohli všimnúť, nerobím si ťažkú hlavu z toho, že na hlave z času na čas nosím s kamoškami infantilnú korunku pre malé jojá. Rada si nahlas pospevujem v obchode, ak hrajú moju obľúbenú pesničku. A keď sa smejem, tak poriadne nahlas a nekontrolovateľne. Skrátka robím veci, za ktoré by ma konvenčná spoločnosť (aspoň tá slovenská) okamžite minimálne odsúdila pohoršenými pohľadmi. Pritom nerobím nič zlé! 
  Na druhej strane ale uznávam, že vzhľadom na svoj vek by som mala určité veci prehodnotiť a začať im prikladať väčší význam. V niečom som už začala. Napríklad si proste nepustím film, aj keď by som hrozne chcela, keď viem, že som totálne mŕtva radšej idem rozumne rovno spať. Namiesto alkoholu v bare som bola s najlepšou kamoškou na romantickej večeri s deep talkom. Voľný čas sa snažím netráviť sledovaním seriálov, ale čítaním kníh (či žehlením a kadečím iným, čo nezahŕňa počítače a mobily). No je toho viac. A rozhodne chcem v tomto dospeláckom naladení mysle pokračovať, i keď korunky sa asi tak ľahko nevzdám. ;)

Od N. som z Anglicka ešte na konci leta dostala túto intergalaktickú bombu do kúpeľa z Lushu a som na ňu hrozne zvedavá. Ešte som ju nepoužila, no šetrím si ju na nejakú skutočne spešl príležitosť, keď si doma zariadim akýsi spa deň a konečne sa zrelaxujem. :) Celý proces potom určite zdokumentujem!
Nevýslovne zbožňujem cesty vlakom v prázdnom kupé! :)
S mojimi bičíz sme sa konečne po dlhom čase plánovania a odkladania dostali k tomu, že si porobíme oznamkové fotky. V ten deň bolo vonku čarovne, slnco svietilo a mestský park bol rozprávkový. :)
Farebná jeseň už pomaly končí a prichádza to naozaj nepekné sychravé obdobie, ktoré začína rannými mrazmi a končí nočnými lejakmi. 
Takéto raňajky by som nazvala: Keď-už-neviete-čo-inšie. :D
Áno, som proti jeseni, ale takáto by naozaj mohla byť. Ešte keby bolo tak aspoň o 10° teplejšie. ;)
Narodeninový darček zo Zútu.
Celé oznamkové šialenstvo sa už začína aj u mňa, hoci sa s tým asi nebudem nijako extra ponáhľať. (Ak toto číta niekto z tých vyvolených, ktorým tiež jedno poputuje, neznepokojujte sa, do smrti určite dorazí. :D)

S.

Komentáre

  1. Ako tak čítam, tak si všímam, že ty asi budeš moja krvná skupina! :D Smiať sa tak, že na teba ľudia s pohoršením pozerajú je momentálne moja najobľúbenejšia aktivita! :D :D
    Inak, tie fotky na oznamká sa vám vydarili. Želám super stužkovú! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja mám za chvíľku 19 ale stále sa cítim ako dieťa a stále ním ešte chcem byť, trošku sa aj desím toho dospeláckeho života, najradšej by som bola zas to malé decko hrajúce sa na ihrisku s kamarátmi. Bomby z Lushu mám veľmi rada, vždy, keď mám možnosť si nejakú kúpiť, ju využijem:) Ten kalendár sa mi veľmi páči, rovnako aj hrnček:)

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne fotky, veľmi sa mi páčia tie motivačné citáty a tiež fotka vo vlaku:)
    ORLLING

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super fotky a ten citát s těma kamaráda je naprosto pravdivý! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jééé, tak hrníček je skvělý! :) Stejně tak cesty vlakem. Ty mi-lu-ju! Havně proto, že vlakem moc necestuju, a tak si každou jízdu moc užívám. :) třeba četbou a nohama nahoře. :)
    Maturák! Ani mi to nepřipomínej. -_- :D
    THE WORLD BY MARIA

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ta kulička do koupele vypadá skvěle! taky si nepouštím film pokud jsem unavená a nedělám věci, který nechci a vím, že mě nenaplňují. BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Haha, oznamká. Som si spomenula na moje. Objednala som si ich hŕbu, rozdala pár a zvyšok je zabudnutý kdesi v útrobách mojej detskej izby u rodičov. A nenalepené a nepostrihané fotky do dnes nosím v peňaženke. Už 8 rokov :D

    NITA

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Lush si všichni moc chválí, ale ještě jsem neměla možnost z něj něco vyzkoušet :/

    Ráda bych tě pozvala na GIVEAWAY, která končí už v neděli 20. listopadu! :)

    www.double-claire.blogspot.cz | GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky