Februároví obľúbenci

Neopísateľne milujem to preklopenie sa zimy do jari. :) To, keď si pod rifle nemusíte obliekať ešte pančušky, aby ste nezmrzli. To, keď sa o štvrtej nadránom zobudíte na to, že si drozd pod vaším oknom ide vyspievať hrdlo. To, že konečne vidíte aj kúsok slnka. Nesmierne dobre mi padne svieži, zato teplý vetrík a prechádzky do a zo školy sú pre mňa momentálne nanajvýš príjemné. Dokonca by sa dalo povedať, že sa na ne po tuhej zime konečne teším. Celú izbu už som si prehodila do jarného šatu a v takomto stave ju ľúbim najviac. Zimno-vianočná útulnosť je síce super, ale veselé farby, kvety a dekorácie u mňa stále vedú. Najradšej by som bola, keby už dnes boli dvadsaťpäťstupňové teploty a mohla by som si rozložiť vonku deku aj so všetkým maturitným učením. A spojiť príjemné nasávanie vitamínu D s trochu menej sympatickým praktickým drvením. :)
  Čo vy, ako na vás pôsobí krajšie počasie? :)

Začiatkom februára mamina z Avonu objednala túto farbu na obočie s gélom po veľmi dlhom čase spoločného obzerania a zvažovania, či je to dobrý nápad. :D Ja osobne som sa obávala, že farba bude až príliš tmavá a bude to strašne kričať. Preto som bola ozaj prekvapená, keď som farbu prvý raz naniesla. Pôsobí prirodzene a pekne obočie zahustí. So štetčekom sa dobre pracuje, aj keď je dosť maličký. Gél som zatiaľ neskúšala a úprimne neviem, či to vôbec niekedy spravím, lebo mi stačí farba. Máte s ním niekto skúsenosti? 
Ďalšou avonovskou srandou je táto pena do kúpeľa s vôňou pivónií a granátového jablka. Zamilovala som si ju hlavne kvôli božskej vôni, ktorá je neskutočne svieža a zároveň lahodná. Neviem si pomôcť, ale stále v nej cítim pomaranč, ktorý tam ale nemá čo hľadať. Tak ak ju má niekto z vás, napíšte mi, prosím, či ste na tom podobne, alebo som mimo. :D Čo sa týka výdrže, je na tom podobne ako peny z minulého článku o obľúbencoch, t.j. cca polhodinu. Niekomu je to málo, mne to však stačí. 
Už veľmi dlhú dobu som chcela vyskúšať túto micelárku Bioderma a na Vianoce som ju dostala od tety, tak som bola zvedavá. Je skutočne jemná, dobre odličuje a nič ma z nej nepáli, čo považujem za obrovské plus. Na druhej strane ju stále porovnávam s veľmi podobným kamarátom od Garnier, ktorý u mňa funguje asi o percento lepšie. Navyše Bioderma stojí dvakrát toľko, čo Garnier, hoci výsledok je rovnaký pri oboch. Na vyskúšanie bola fajn, som s ňou spokojná, ale verná asi ostanem tej lacnejšej verzii. :)
S produktami DMky je to vždy ako na horskej dráhe. Niektoré sú naozaj výhodné, iné sú totálne prepadáky. Čo sa mi však vždy ráta, sú ich deospreje. Nielenže vždy skvele voňajú, ale aj dlho držia na pokožke. Nie sú, samozrejme, až také úchvatné, aby zniesli intenzívny šport, ale za 1,50€ si myslím, že solídna kozmetika na každý deň.
Na Instagrame ste už mohli vidieť túto fotku s Harmony vreckovkami, ktoré sú síce tou najobyčajnejšou kabelkovou potrebou, ale s takými nádhernými obalmi stoja za zamilovanie sa na prvý pohľad. :D Ja som sa do nich maximálne zbláznila, no musím sa priznať, že zatiaľ ich mám iba doma na poličke, kde čakajú na svoju chvíľu, lebo je mi ľúto minúť ich a vyhodiť. :D áno som psycho
 Posledným obľúbencom za mesiac február sa nepochybne stal tento biely koberček z umelej kožušiny z Ikey, ktorý som si kupovala na zakrytie popraskanej koženky na kancelárskom kresle. Odkedy ho však mám, tvorí tiež štýlové pozadie množstvu flatlays nielen na Instagrame. Dokonca aj mamina si na ňom často fotí svoje dekorácie alebo veľkonočné vajíčka na predaj. Okrem toho, že krásne vyzerá, určite vám nemusím hovoriť, ako nebesky sa na ňom sedí. Moja úchylnosť na doplnky do izby sa zase posunula o level vyššie... :)

Čo ste si vo februári obľúbili vy?
S.

Komentáre

  1. Ten biely koberček je fakt krásny! :) a tiež paletka na obočie :)

    ORLLING

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tyhle bílé koberečky jsou úžasné a rozzáří každou místnost :) A ty kapesníčky jsou bezkonkurenčně ty nejkrásnější, co kdy byly vyrobeny :D

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tú farbu na obočie používa moja mama a je s ňou veľmi spokojná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ty kapesníčky jsou krásný :) Líbí se mi i ta pěna do koupele, též mi stačí ta půl hodina, micerálku od Biodermy jsem měla též, jen na pravidelný kup je dražší :( Já nejvíce stíny E style, balzám kokosový Oriflame, korektor Astor Perfect Stay :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Taky jsem si dneska v tescu koupila papírové kapesníky, protože měli nádherný, jarní motiv na obalu. :-D
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ta micelárka a sprej od balea jsou bomba věci :) článek opravdu super, a ten přehoz přes křeslo vypadá fakt dobře :)

    -A- from thatismylifeandblog.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tie servítky sú úžasné, už som na nich pozerala. Ja si veľmi potrpím na takéto detaily.
    A vo februári som si obľúbila rúž od Trend it up! :)
    World of Nicol | Narodeninová GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Biodermu som používala na odličovanie pleti, potom to bol Garnier a teraz nedám dopustiť na detské obrúsky. Odličujem nimi len makeup, oči kokosovým olejom a nedá sa to porovnať :)

    http://www.accessoriesforbeauty.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ja si bez toho vosku už obočie ani nerobím :) skús to, je to potom oveľa krajšie a také sýtejšie...ja si dám malé množstvo na obočie, prejdem kefkou, a potom dám farbu a opäť prejdem kefkou :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tie vreckovky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Prekrásne! Mám tú paletku Avon na obočie a je výborná. Najprv nanes priehľadný gél a potom farbu. Akurát aplikátor je nie veľmi použitelný - treba plochý skosený štetec s tvrdšími štetinami :)
    BeautyByLenka

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ja sa veľmi vytešujem, že už je viac slnka a konečne mám zas chuť niečo robiť. Aj ráno sa už lepšie vstáva, takže za mňa jednoznačne palec hore jari :) A vo februári som si obľúbila najviac asi to, že sa už dali kúpiť tulipány a tak sme ich mali doma pomerne často :)

    NITA
    NEW POST

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky