Marcoví obľúbenci

Najväčší marcový obľúbenec je pre mňa jednoznačne príchod jari. Taký ten pravý a oficiálny. Je to moje najobľúbenejšie ročné obdobie, kedy sa po celom roku cítim ideálne - ani treskúca zima, ani spaľujúce horúčavy. Nosíte, čo len chcete, avšak bez toho, aby z vás tieklo alebo aby ste mrzli. Navyše, všetko vonku začína kvitnúť, všade sú konečne po jednotvárnej zime farby a vône. Zase raz prichádza to obdobie, kedy môžete sedieť na terase s bosými nohami a nechať si hladkať pokožku sviežim vánkom. :)
  Ktoré je vaše najobľúbenejšie ročné obdobie?

Už v niekoľkých článkoch dozadu som vám spomínala, že som mala problémy so starým počítačom, ktoré vyvrcholili tým, že som si musela kúpiť nový. Táto zlato-strieborná cicka od Asusu je veľmi šikovná. Síce si na seba stále zvykáme, ale zatiaľ musím povedať, že som hrozne rada, že som si ho kúpila. Na jednej strane ma mrzí, že som musela minúť toľko peňazí, keď som si jasne na začiatku roka hovorila, že nebudem veľa míňať, ale čo sa dá robiť. :D Dúfam len, že ho tak ľahko zase nezničím. :D
 Ďalším obľúbencom, ktorým tak od januára začína žiť naša rodina, sú maminine veľkonočné kraslice, ktoré sama vyrába. Z nevinného koníčka sa stala práca, ktorá si vyžaduje všetok voľný čas, no výsledok vždy stojí za to. Odpadávame z nich totiž nielen my doma, ale aj ľudia v robote, škole a kamaráti. Skvelý spôsob, ako zachovať slovenské tradície, nie? :)
 Cez víkend naši po dlhom čase opäť kúpili mätový kríček a, samozrejme, hneď som ho ošklbala. :D Ohromne mi totiž chutí v nápojoch aj jedle a už sa neviem dočkať, kedy si budem mätu pridávať do letných drinkov. Keď sa však nejedná o takéto fancy záležitosti, veľmi rada ju používam aj v obyčajnej vode s citrónom. :)
Túto parfémovanú vodu Lancome La Vie Est Belle dostala na Vianoce mamina, ale v poslednom čase som sa s ňou sem-tam strekla aj ja. Ide o sladučkú vôňu, ktorá je však dosť silná, tak to s ňou neprežeňte. Zaručene ju na sebe cítite ešte aj večer, ak sa nastriekate ráno. Skladá sa z hrušky, čiernej ríbezle, kosatca, jazmínu, pomarančovníka, vanilky, pralinky, fazule tonka a pačuli. Znamenité prepojenie, ktoré si určite zamilujete. :) Jediné, čo mi na nej vadí, je, že tento 100 ml flakónik je príšerne nepraktický a ani sa mi veľmi nepáči, no to je detail.
 V poslednom čase sme objavili túto zubnú pastu Sensodyne. Značka mi nikdy predtým veľmi nesedela, vždy som mala z nej hrozne čudný pocit a nebolo mi dvakrát príjemné používať ju. Ale táto konkrétna je podľa mňa ozaj super. Má síce neopísateľne zvláštnu chuť, ale je tam náznak sviežosti a čo je dôležitejšie, moje citlivé zuby s ňou až tak strašne netrpia. Teda neviem, možno len momentálne pijem málo ľadových nápojov, ale odkedy ju používam, nezažívam tak intenzívnu bolesť pri konzumácii takýchto vecí. Skúšali ste?
Posledným obľúbencom sa stal tento olejček na vlasy z Avonu, ktorý je ozaj fajn. Vlasy nezlepuje a pôsobí prirodzene. Samozrejme, vlasy nezocelí, ale snaží sa a určite je super ako prvá pomoc. Navyše krásne vonia a je to presne tá vôňa, ktorú Avon používal pár rokov dozadu, takže sa mi v hlave vďaka nemu osviežili mnohé spomienky. :) Ak hľadáte sérum na vlasy z tých lacnejších, týmto určite nešliapnete vedľa. Minimálne sa ho oplatí vyskúšať. 

Čo ste si obľúbili v marci vy? :)
S.

Komentáre

  1. Olejíček z Avonu jsem nezkoušela, ale zrovna ještě dopotřebovávám Garnier, který celý den ve vlasech krásně voní ! :)

    http://www.blogbylena.cz/2017/03/serum-na-konecky-vlasu.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten hrneček mám taky, dělám si do něj ráda čaj :) Jinak olejíček na vlasy používám momentálně od Dove :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tie veľkonočné vajíčka sú krásne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. takéto zdobenie vajíčok poznám už od detstva, je to krásne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Taková výroba velikonočních vajíček chce teda talent a velké odhodlání podle mě.. já bych to osobně dělat nemohl.. možná je to proto, že nemám rád velikonoce :D

    http://neverforgetneverlookback.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Maminka je moc šikovná, opravdu moc krásné vajíčka. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Takym ám ráda ten hrníček :) Já jsem si oblíbila zelený čas s malinou sypaný, olejíček na vlasy Isana, taky super :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky