Random 20

Viete, čo je zvláštne? Že život sa skutočne meria okamihmi. Avšak nielen tými, ktoré vám príjemne vyrazia dych, no i tými, čo vám ho uväznia v hrdle a máte pocit, že už nikdy nebudete schopní poriadne sa nadýchnuť. Niekedy stačí sekunda a všetko, čo ste doteraz dôverne poznali, môže byť diametrálne odlišné. Sekunda nepozornosti, náhody, nešťastia. Šumí vám v ušiach, zvuky a obrazy k vám plávajú v rozmazaných neurčitých machuliach a jediné, čo viete s určitosťou, je, že nič už nebude ako predtým. Z vlastnej skúsenosti vám môžem povedať, že následné vyrovnávanie sa s tým je ťažšie než čokoľvek iné.
  Týmito vágnymi slovami vyššie som vlastne chcela povedať len toľko, že si na seba dávajte pozor. Vždy a všade. Zbytočne neriskujte, kým to nie je skutočne nevyhnutné. Nestrkajte ruky, kam nemáte, neskáčte, kam sa to neodporúča, a myslite na to, že tento život máte iba jeden. Možno sa neskôr vrátite ako lienka, ale taká existencia bude predsa len o niečo chudobnejšia ako tá, ktorú máte teraz. ;)

Tento outfit bol fotený asi koncom februára, preto som tam ešte taká naobliekaná. Dlho som polemizovala nad tým, či mám túto sériu fotiek postnúť alebo nie, no nakoniec som sama so sebou urobila kompromis a rozhodla sa uverejniť iba túto jednu. Nie som s nimi spokojná, ale tiež som ich nechcela rovno vyhodiť. A hrozne sa mi páči tá hmla okolo. :D
Topánky: Deichmann
Rifle, bunda: Lidl
Tričko: Cropp
Sveter: F&F
 Kabelka: H&M
 Náhrdelník: Jej.sk

Nočné divadlo aneb keď hlásia dychberúce polotieňové zatmenie mesiaca, vy vytrvalo čakáte a čakáte a... nič. Mesiac bol taký jasný ako ešte nikdy. :D
V poslednom čase ma hrozne fascinujú orchidey, ktorými zasypávam svoj Insta. Neviem sa ale rozhodnúť, či sa mi páčia alebo nie. Pôsobia skutočne grandiózne, na druhej strane mi však pripadajú ako jedovaté hady spomedzi kvetov. :D Máte to tiež tak?
Zúfalo niekde potrebujem nahrabať nové kamene, lebo neopísateľne túžim po tom, aby sa moja zbierka rozrástla.
Už veľakrát som vám spomínala, že mamina ručne vyrába sezónne venčeky a iné dekorácie. Zrejme však neviete, že pred Veľkou nocou sa v jej ponuke objavujú aj nápadité veľkonočné kraslice rôznych vzorov a farieb. V prípade záujmu mi napíšte na mail v profile alebo kontaktujte maminu tu. :)
Nedávno som pri prehrabávaní sa šuflíkmi našla tento dvojprsteň s upírskymi zubami, ktorý som pred pár rokmi nesmierne zbožňovala. Samozrejme, že som zbožňovala aj upírov... teda, to robím doteraz. :D Pred pár týždňami som znovu prečítala Twilight a momentálne mám rozčítaný Midnight Sun (áno, jednoznačne som v tíme Edward!). A zrejme vám nemusím vysvetľovať, že si stále parádne idem aj na filmoch.
Moje voľné chvíle posledných pár mesiacov vyzerajú takto, čiže nie veľmi voľne. Maturity sa blížia a povedala som si, že od apríla skutočne začína drezúra. Rovná sa opáčko na dennom poriadku.
Ako som písala v úvode, niektoré veci sa mihnutím oka zmenia, no niektoré ostávajú rovnaké. Tým druhým prípadom je napríklad moja náklonnosť ku krásnym západom slnka a predstaveniam na oblohe. :)

S.

Komentáre

  1. pekné fotky :) páči sa mi ten kalendárik s citátmi :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nádherné fotky:) outfit je super a tá hmla je naozaj skvelá! :) Takýto kalendárik si musím konečne zaobstarať aj ja, pretože citáty zbožňujem. :)

    ORLLING

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Veľmi múdro napísané.
    Ten mesiac a posledná fotka sú úplne skvelé! A orchidea je pre mňa kvet, ktorý ma zároveň neskutočne desí, lebo neviem, kedy po mne vyskočí a bude ma chcieť zjesť, ale aj sa mi vážne páči. Takže úplne ťa chápem :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne, presne, presne! :D To som teda rada, že nie som jediná. :D

      Odstrániť
  4. Ta první fotka je skvělá!:)

    http://neverforgetneverlookback.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásne fotky a skvelo si to spísala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Na první fotce se mi líbí tvoje bunda a mlha za tebou je fakt super. Jinak pěkné fotky, jako vždy. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky