Apríloví favs

Tohtoročný apríl bol pre mňa mesiacom plným nesmierne protichodných pocitov. Zažila som skutočne skvelé momenty. Kúpili sme si letenky do našej dovolenkovej destinácie, ktorú sme si vybrali namiesto stužkovej a začíname zháňať ubytovanie, lebo august je tu každú chvíľu. Som veľmi spokojná so svojimi výsledkami z maturitných slohov. 4 roky strednej školy sa pomaly chýlia ku koncu a konečne si môžem povedať, že to mám skoro za sebou. 
  Na druhej strane nás doma snáď z každej strany oplieskali tsunami ťažkostí a boli momenty, keď som vnútri kričala, no navonok nič nemohla dať znať. Boli momenty, keď som sedela nad 10 učebnicami naraz snažiac sa natlačiť čosi do hlavy, lebo matury sa blížia, ale pred očami som mala úplne iné výjavy, úplne iné starosti, úplne iné priority. A boli momenty, keď som sa bála, čo prinesie budúcnosť, lebo výška a bla bla. No teraz sú momenty, kedy sa miliónkrát viac obávam o úplne iné veci. 
  To je však život. Nezmeníme ho, neovplyvníme, aj keď sa postavíme na hlavu. 
  Samozrejme, nechcem vás zaťažovať svojimi nepeknosťami, preto sa poďme pozrieť na aprílových obľúbencov. :)

 Vôňa Summer White Sunset z Avonu ma pobláznila, ako už dlho žiadna iná vôňa nie. Je to presne to, čo by som najradšej nosila každý deň. Je neskutočne svieža, citrusová, a to milujem. Na pomerne lacnú vôňu dosť dlho vydrží a všimla som si, že je chvíľu cítiť ešte aj po sprchovaní. Z kozmetických obľúbencov za mňa jednoznačne topka.
Asi najväčšou láskou za poslednú dobu sa u mňa stal tento Popradský čaj. Úprimne ani netuším, čo ma na ňom tak chytilo, ale tá chuť mi skrátka príde lahodná a mohla by som ho piť od rána do večera. :D Skúšali ste ho niekto? 
Celkom som si tiež obľúbila tento krém na ruky s vôňou kokosu a pitaye Balea, ktorý síce je lacnejší a zázraky vám s rukami neporobí, ale na druhej strane nie je ani kompletne nepoužiteľný. Ruky si krémujem každý večer a snažím sa ich hydratovať, preto obyčajne nemám problémy so suchou pokožkou. Na to je tento krém ideálny - také to bežné používanie. Zrejme by som však po ňom v úplne krízovej situácii nesiahla. Mali ste ho už?
Ešte v marci som náhodne v Google Play našla tohto klasického Gold Minera, v znamení ktorého sa nieslo skoro celé moje detstvo. Opantaná nostalgiou som si ho stiahla a odvtedy si na ňom fičím, lebo je to podľa mňa jedna z najlepších hier všetkých čias. Jednoduchá, nenáročná, ale chytľavá. Aby som nezabudla, po kúpe nového notebooku som si Gold Minera stiahla aj tam. :D Áno, som úchyl. 
O líčidlá sa delíme s maminou, no v poslednom čase mi nejako nesedeli jej make-upy, preto som si chcela kúpiť nový. Za obeť padol tento Stay all day od Essence, ktorý som už pred nejakým rokom-dvomi mala. Teraz však prišli s novým balením, čo sa mi dosť páči. Musím však povedať, že oproti tomu, ktorý som od nich mala v minulosti, sa podľa mňa trošku zmenila aj konzistencia. Make-up je tekutejší a po tvári sa mi roztiera ťažšie, než ten predtým. (Čo myslíte, máte tiež podobný pocit?) V konečnom dôsledku je to ale príjemná lacná alternatíva na bežný deň v škole či práci. :)
Posledným obľúbencom tohto článku sú tieto famózne celozrnné tyčinky, ktoré v poslednom čase chrúmem pri každom filme. Samozrejme, že majú špecifickú chuť, ktorá nemusí sadnúť každému, ale podľa mňa sú super. Hlavne tieto pikantné, ale za vyskúšanie určite stoja aj ďalšie. :)

Čo ste si v apríli obľúbili vy? :)

S.

Komentáre

  1. ten Balea krém musím mať, krásne balenie do kabelky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Také mám období, kdy mě trápí strašná spousta věcí, ale nesmím to na sobě dát znát. To je na tom ale asi úplně nejhorší. Dusit v sobě bolest.. Ale jak říkáš, to je život :) Doufám, že ti brzy bude lépe. Užijte si dovolenou ♥ Jinak ta vůně z Avonu učarovala i mně, je to dokonalá vůně ♥

    Pauline's Tiny World | První blogová giveaway!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Goldminera znám, hrávala jsem ho na superhrách, když jsem byla malá :D je to fajn hra :)
    já si oblíbila paletku Sweet Peach od Too Faced :)

    eLblog

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ty prvú vôňu mám aj ja a je skvelá úplne! ♥ a ten čaj som si musela zapísať! :D

    ORLLING

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten krém na ruky poznám, no viac sa mi páči ten s vôňou žltého melóna. Len škoda, že kvôli ekzémom takéto krémy veľmi nepoužívam a orientujem sa skôr na tie čo najmenej aromatické. Tie tyčinky vyzerajú super, akurát minule som pozerala, že tento výrobca má všelijaké mňam veci :D
    A držím palce, nech je čo najviac tých skvelých momentov! A gratulujem k tým slohom :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne. :) Presne, tieto tyčinky nie sú jediné, čo od nich odporúčam, len je toho toľkooo. :D

      Odstrániť
  6. Včera jsem si objednala 3 vůně z kosmetikamoje tak se těším, jaké budou..podle složení by mě mohly hodně zaujmout :))


    xoxo-ronnie.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky