Random 21

Skvelé výsledky maturitných slohov ma zrejme povzbudili k tomu znovu v sebe nájsť lásku k písaniu. Ale nie k takému blogovému. Poriadnemu. Teda, netvrdím, že to blogové je neporiadne. :D Akurát sem pre vás píšem trochu inak ladené články, ako by som momentálne chcela. V súčasnosti sa v mojom okolí deje veľmi veľa podivných vecí, ktorým celkom nerozumiem, no možno by som sa s nimi lepšie vyrovnala, keby som svoje myšlienky dala na papier. (Áno, som stará škola a popri klasickom písankovom denníku, ktorý si vediem, mám aj klasické veľké viazané zošity, do ktorých si značím krátke básne či poviedky.) Keď na to v júni po maturách a prijímačkách budem mať čas, konečne sa do toho pustím. V hlave mám tisíce nápadov a niektoré z nich zaváňajú aj rozsiahlejším žánrom, než je poviedka, tak som veľmi zvedavá na výsledok. Už skutočne dlho som v žilách necítila ten pisateľský adrenalín, ktorý vám poháňa prsty a mozog pracuje na plné obrátky, aby čo najrýchlejšie dal dohromady príbeh, ktorý rozpráva vaša duša. :) 

Naša jarná výzdoba v kuchyni. :)
Zo všetkých jarných vôní je jedna z mojich najobľúbenejších fialková. :)
#GetThatInstaShot
 Láska.
 Povedzte mi, prosím, niekto, čo dopekla to je na tom knôtiku. :D 
Po hrozne dlhom čase finišujem s Grófom Monte Cristo a milí moji, vrele vám ho odporúčam. Prvá časť je síce pomerne nudná, ale potom sa rozbehne a vy budete radi, že ste to s týmto Dumasovým dielom nevzdali. ;)
Úplne som sa zbláznila do našich tohtoročných tulipánov. :)
Maminin DIY veniec.
Mini narcisy.
Máte aj vy nejaký taký kúsok oblečenia, ktorý milujete, ale z času na čas zabudnete, že ho vlastne máte? :D Pre mňa je to táto rifľovka, ktorú mi naši kúpili hádam ešte ako piatačke a stále sedí. Akurát mi sem-tam zmizne z očí a objavím ju tak o polroka, najčastejšie cez zimu, kedy ju veľmi nosiť nemôžem. Musím ju lepšie strážiť. :D
Prosím, povedzte, že aj vy máte takéto problémy. :D
Mám veľmi zle orientovanú izbu na východ, takže slnko vidím iba skoro ráno. No keď natrafím na tú chvíľu, skutočne sa neviem vynadívať a iba užasnutá stojím a nasávam ten moment. :)

S.

Komentáre

  1. Krásne fotky :) Milujem kvety, aj ja ich mám v izbe hodne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja mám zasa v izbe slnko skoro stále :D krásne random fotky! :)

    ORLLING

    OdpovedaťOdstrániť
  3. krásne ti zasvietilo do izby :) ja to tiež milujem, ale u mňa je to poobede :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásné fotky ♥ Nejlepší je opravdu ale ta, kde ti do pokoje svítí to sluníčko :) Taky to miluju :) Mini narcisy jsou roztomilé, také jsme je na zahradě mívali :)

    Pauline’s Tiny World♥ | První blogová giveaway!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. krásne fotky, maminka je šikovná :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky