Májovo-júnoví favourites

Prvá myšlienka k vzniku tohto článku bola, že vlastne ani nebudem mať o čom písať. Za poslednú dobu sa toho udialo až príliš veľa. Priznám sa, že v mojom zozname priorít sa posledné týždne blog nachádzal až kdesi na spodku. Preto ma celkom prekvapilo, keď som nedávno chytila do ruky foťák a zistila, že je vlastne plný obrázkov čakajúcich na úpravu. A medzi nimi bolo z čoho vyberať aj do najnovšieho článku s obľúbenými produktami, ktorý vám dnes prinášam. :) Zase raz sú to celkom random veci patriace aj do súdka s kozmetikou, aj do lifestylu. Bez zbytočných obkecov poďme na to. :)

Niekedy v máji sme s maminou v Kiku našli takéto milé poháre a nakoľko sme obe úchylné na rozkošné veci, čo vôbec nepotrebujeme, museli sme pár vziať. :D Sú skutočne pekné a dosť praktické. Avšak jediné, čo mi na nich vadí, je, že je ich objem iba 300 ml. Skôr mám rada väčšie poháre (ale len preto, aby som stále nemusela behať do kuchyne nalievať si :D), no je to pomerne zanedbateľná maličkosť. Takéto srandy sú na leto ako stvorené. :)
Začiatkom júna som v balíčku z Avonu našla túto olivovú masku na tvár, lebo sa mi vo všeobecnosti posledných pár mesiacov dosť zapáčili. Táto konkrétna veľmi príjemne vonia, no neviem to celkom opísať. Na tvári je skutočne jemná a odporúčam ju hlavne počas relaxačného me-timu. ;) Pleť zanecháva hebkú aj dlho po odstránení masky. Ozaj ju vystihuje popis ,,nebeská hydratácia", lebo u mňa funguje zaručene. :)
Maskara Avon True Colour nie je veľmi z kolekcie tých, do ktorých by som sa ihneď zaľúbila. Preferujem výraznejšie kefky, ktoré sú viac tvarované, preto som bola celkom skeptická, keď som skúšala túto. Ale prekvapivo bola fajn. Riasy pekne oddelila a predĺžila. Efekt umelých rias, samozrejme, nevytvorila, ale na bežný deň je podľa mňa super. Mala som s ňou celkom problém vo vnútornej strane viečka, ako je to u mňa zvykom pri takýchto kefkách, ale dalo sa. Okrem týchto vlastností musím vyzdvihnúť aj dizajn, pretože spojenie čiernej a rosegold farby vyzerá veľmi pekne a elegantne. :)
Obľúbencom z inej kategórie je jednoznačne táto chia čučoriedková kaša z Lidla, ktorej som spočiatku tiež veľmi neverila. Z minulosti som nemala s kašami tohto typu dobré skúsenosti. Nakoniec sa mi však táto konkrétna začala pozdávať. Stačí ju zaliať horúcou vodou či mliekom, nechať zhustnúť a môžete podávať. Rýchle a hlavne sýte, takže podľa mňa je táto kaša na raňajky ideálnou voľbou. Zvykla som ju jedávať aj na olovrant, teda na polceste medzi obedom a večerou, lebo sa mi tam skrátka hodila.
 Ďalší fajn produkt z Avonu je tento olejček na vlasy, ktorých som už od tejto značky mala hrozne veľa. Na začiatok musím povedať, že rozhodne nie je najlepší, ale dá sa s ním čo-to zmajstrovať. Je skôr tekutejší, tak pri aplikácii pozor. Vlasy s ním vyzerajú zdravšie, ale je nutné podotknúť, že je to skôr krátkodobá záležitosť.
Asi najväčším obľúbencom tohto článku je pre mňa určite tento antiperspirant Adidas Climacool. Kúpila som si ho len tak, aby som mala nejakú zmenu, ale nemohla som spraviť lepšie. A hneď vám aj poviem prečo. Som ten typ človeka, ktorý sa proste potí. A to aj vtedy, keď sa ostatní ešte trasú od zimy v bundách. :D To je dôvod, prečo celý svoj život poľujem na skutočne spoľahlivé produkty na podpazušie, lebo v mojom prípade to inak nejde. Tento konkrétny antiperspirant u mňa vyhral na celej čiare. Mám odskúšané, že aj počas najväčšieho tepla ozaj efektívne zabráni poteniu. Hoci to nie je, samozrejme, na 100%, ani po celom dni bez šance prestreknutia sa nemáte pocit, že by ste zapáchali. Pre mňa je toto to najlepšie, čo som kedy skúšala. Nepreháňam. Ešte nikdy som nemala taký pocit istoty, ako mám s týmto Climacoolom. Okrem toho fakt pekne sviežo a čisto vonia. Odporúčam najviac na svete. ;)
Neskutočne veľmi som si zamilovala túto sviečku v ananásovom svietniku z Kiku, ktorá mi od jej kúpy tróni na stole. Je to malá roztomilá zbytočnosť, ktorá kľudne mohla aj naďalej ostať v obchode. :D Ale. Niečo na nej bolo. Možno príjemná cena. Možno práve to, že nie je veľkých rozmerov. Možno obyčajná biela farba. Možno minimalistické keramické prevedenie. Možno to, že na fotkách vyzerá ako zaujímavá kulisa. Ktovie. Každopádne som jej neodolala a na leto je to podľa mňa super kúsok na oživenie interiéru. :)
Posledným kozmetickým obľúbencom je tento pleťový peeling z Avonu. Pôvodne som si myslela, že je to len čistý gél, aký som chcela. Zostala som celkom vybúraná, keď som po vybalení z krabice zistila, že v ňom plávajú malé tmavomodré guličky. Ale budiž, využiť ho využijem. Má zaujímavú vôňu, ktorú nejako neviem k ničomu prirovnať, a je dosť možné, že mnohým ľuďom smrdí. Každopádne je ako čistiaca emulzia dobrý. Pleť je po ňom svieža a jemná ešte dlho. Na druhej strane je to možno len vec názoru. Mne osobne Avon sedí, no zaujímalo by ma, či máte s ním inú skúsenosť. ;)

Čo ste si v poslednom čase obľúbili vy?

S.

Komentáre

  1. Climacool od A som si zamilovala aj ja, je super silný na leto :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Adidas aj olejčeky od Avonu sú dva úžasné produkty. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Koukám, že ty měsíce byly ve znamení Avonu :D ale ta maska vypadá parádně, hlavně teď na léto jsou ty hydratační suprový :)Já jsme si oblíbila třešnový kelímek Oriflame, pudr Gosh BB Powder :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. na podobné poháriky som maniak :D nevadí, že ich mám už asi milión aj tak by som si kúpila ďalšie :D a po ten ananás z Kiku si budem musieť zájsť ! :P

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne! Tie poháre a šálky sú aj moja úchylka! :D

      Odstrániť
  5. Skvelý článok. :) Kozmetiku od Avonu zbožňujem a čo sa týka tých pohárikov sú rozkošné. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky