Nečakané letné prírastky

Nie je to tak dávno, čo sa tu na blogu po dlhom čase objavil new in článok s oblečením a čuduj sa svete, už je tu ďalší. Podľa štatistík takéto články patria k tým najobľúbenejším, tak som si povedala, že vám ukážem aj druhú letnú várku noviniek. ;) V čomsi sa ale oproti poslednému haulu líši. Za ten čas, čo ubehol od posledného nákupu, som si hovorila, že už nič viac nepotrebujem. A aj sa mi to darilo dodržiavať. Do obchodov som nos nestrkala a peniaze investovala do našej parížskej dovolenky. Možno sa pýtate, ako je teda možné, že práve čítate new in článok. :D Odpoveď na túto otázku je, že väčšinu vecí sa mi nejakým zázrakom podarilo dostať (a to je najlepšia vec na svete), ďalšie som náhodne splašila vo výpredajoch. Keď sa tak na to pozerám, z tohto článku som si ja sama kúpila štyri kúsky, ktoré som však tiež už veľmi dlho chcela. Áno, to je teda preohromné ospravedlnenie. :D 

Tieto denimové šortky s bielou čipkou patria práve k tým veciam, ktoré som dostala. Kúpila mi ich mamina v Lidli, kde stáli asi 6€, ak sa nemýlim, a za tú cenu sú podľa mňa super. Rifľovina je pevná a páči sa mi, že gate majú klasické vrecká, lebo momentálne mám v skrini plno takých, čo majú len imitáciu vreciek a strašne mi to lezie na nervy. :D Je pravda, že v horúčavách je v nich ozaj teplo a nejde o taký ten ľahký materiál, ale sú naozaj super a veľmi pekne sedia. :)
Zaujímalo by ma, čo si inak myslíte o oblečení z Lidla. Viem, že mnohí ho zavrhujú a nikdy by si nič také neobliekli, ale poznám aj takých, ktorí sa dokážu od hlavy po päty odieť do lidlovských značiek a sú spoko.  Ja sama som niekde medzi. Tie veci, čo z Lidla mám (a že ich nie je málo), sú podľa mňa dosť kvalitné so zreteľom na cenu a v mnohých prípadoch sa aj snažia byť moderné. Za seba teda hovorím áno. :)
Možno si spomínate, že vo wishlist článku som vám spomínala, že by som si rada zaobstarala priesvitnú taštičku na kozmetiku ideálnu do lietadla. Presne takú som aj našla v Tigeri pri mojom výjazde do Eurovei za poslednú dobu, kde ma stála asi 2€ a super je, že aj rozmery súhlasia s tými predpísanými. :) 
Keď naši chodia na veľký celomesačný nákup do Tesca, sem-tam mi niečo prinesú. Niekedy to býva iba sladkosť, inokedy kozmetika, tento raz to boli F&F ponožky. Nedokážem vám ani len opísať, ako veľmi ma sada ponožiek dokáže potešiť. :D Už asi starnem, ale neuveriteľne ma to zahrialo pri srdci. Navyše, pozrite, aké sú krásne!
Neviem, ako vy, ale počas horúcich letných nocí najradšej spím v ľahkých veciach, ktoré obsahujú minimum látky. Dobre, znie to horšie, ako v skutočnosti je. :D Ale. Naozaj vždy sú najideálnejšie vzdušné kúsky, ktoré hneď neprepotíte. Takým je aj táto pyžamová sada z Lidla, ktorá sa mi strašne páči a je to bezkonkurenčne to najľahšie a najpohodlnejšie, čo som kedy na spanie skúšala (akurát preto trochu príliš priesvitné).
Tenká kaki parka z Tally Weijl je pri kozmetickej taštičke druhou vecou z tohto článku, ktorú som si sama kúpila. V podstate môžem vyškrtnúť ďalšiu položku z wishlistu, lebo niečo v tejto farbe som ozaj veľmi chcela. Do Tally som vtedy nakukla len tak, aby som zabila čas pri čakaní na autobus, a čuduj sa svete, v zľavových stojanoch som za 20€ objavila túto bundu. Parky a hlavne tie hrubšie s kožušinovými kapucňami som v obchodoch obzerala roky. Vždy sa však našlo niečo, prečo som si ich nekúpila - vysoká cena, zvláštny materiál, frflania maminy, že v tom budem vyzerať ako bezdomovec... :D Ale táto je naozaj super a aj mamine sa páči. :D Jedinou nevýhodou je, že je len na leto a skorú teplú jeseň, lebo v hrejivosti nijakovsky nevyniká.
Tieto dve tričká som dostala od tety, ktorá ich kúpila pôvodne pre seba v Croppe, ale nesadli jej a radšej ich posunula mne. To čierne s krátkym rukávom je podľa mňa úplne super na také to bežné nosenie k rifliam a pásikavé tričko s dlhými rukávmi tiež. Skvele budú obe vyzerať napríklad aj pod parkou spomínanou vyššie. :)
Predstavujem vám prvý choker v mojom živote, ktorý som si kúpila za 2€ v Kiku. A hneď vám aj poviem prečo. Chokre som obzerala fakt, že dlhú dobu, lebo je to jeden z moderných trendov, ktoré sa mi ozaj veľmi zapáčili. Všade ale stáli tak 5,6,7 eur a dokonca aj vyššie a hoci boli veľmi pekné, nezrazila som sa s koňom. Za taký kúsoček šnúrky a gram kovových komponentov nehodlám platiť tak veľa. Preto som vedela, že Kik bude vhodné miesto, kam ísť vyriešiť túto dilemu. :D Viete, aj 2€ mi za niečo také prídu dosť, ale s výberom som spokojná a choker vyzerá na krku ozaj dobre. :) 
Ako posledného nováčika (verím, že na poriadne dlhú dobu :D) tu mám túto basic sivú mikinu z H&M, kde som ju našla vo výpredaji za 10€. V poslednom čase sa mi stáva, že si do kabínky vezmem asi 10 kusov oblečenia a nakoniec kúpim iba jeden, lebo ma počas tej cesty k nim omrzia. A to bol aj tento prípad. Samozrejme, mikina bola tou výnimkou. Zbláznila som sa do nej práve preto, že sa hodí literally ku všetkému. Je skvelá do každého ročného obdobia a je mega pohodlná. V podstate už som nič nové do skrine nechcela, ale táto mikča je jedna z tých kúskov, ktoré budem nosiť aj o desať rokov a nikdy ju nevyhodím. :D

Aj vás tak dokáže potešiť, keď na vás niekto myslí a dostanete čosi iba tak? ;) Čo pekného ste si zaobstarali vy?

S.

Komentáre

  1. Hneď prvé kraťase sa mi veľmi páčia. Dostať veci je najlepšie! :D Ale mne sa podarilo uloviť niekoľko skvelých vecí vo výpredajoch, čo tiež poteší :) ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som o svojich júlových novinkách písala už na blogu :) ponožky by ma tiež veľmi potešili, pretože tých nie je nikdy dosť! :) a kraťase sú fakt krásne!

    ORLLING

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tú mikinu som si tiež v hmku skoro kúpila, ale povedala som si, že stačí, nenakupuj už toľko :D
    Inak oblečenie z Lidla je podľa mňa dosť dobré. Mám odtiaľ roláky, nejaké dve ďalšie tričká, pyžamo, domáce oblečenie, ponožky, cyklistickú bundu a som so všetkým maximálne spokojná. To pyžamo som taaak veľmi chcela, ale akurát som nebola doma a nemal mi ho kto ísť zobrať do Lidla :D Ponožky ma tiež vždy veľmi potešia :D hlavne pásikavé.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pouzdro, ponožky a hlavně to pyžamko - to se mi velice líbí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Všechny kousky jsou krásné - nejvíce se mi líbí to pyžámko a mikča. Z Lidlu také pár kousků mám, většinou takové ty basic a nemůžu si stěžovat ! :D Já si jako poslední věc koupila takové společenské kalhoty a ponožky!!! :D Ty jsou nutnost.

    https://thewaybya.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mně se teda nejvíc líbí ty trička a ta basic mikina, člověk si dost časem uvědomí, že basic věci jsou nejlepší :)
    Ejnets v Lisabonu

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne! Myslím, že už sa pomaly dostávam do toho štádia.:)

      Odstrániť
  7. Pan Pedro Kontaktní e -mailové údaje, pedroloanss@gmail.com. To mi pomohlo s půjčkou 200 000,00 eur na zahájení mého podnikání a jsem velmi vděčný, bylo pro mě opravdu těžké snažit se udělat cestu jako svobodná matka, ale s pomocí pana Pedro Když sleduji, jak se moje firma roste silnější a také se rozšiřuje.
    Vím, že vás možná překvapí, proč tu takové věci dávám, ale opravdu musím vyjádřit svou vděčnost, takže kdokoli, kdo hledá finanční pomoc nebo prochází útrapami s jejich obchodem nebo chce zahájit obchodní projekt utrpení ..
    Děkuji.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky