Októbroví obľúbenci

Zase raz mám to obdobie, čo sa v mojom živote nevyskytuje často, a to posadnutosť kozmetikou. Teda. Nie je to asi posadnutosť v pravom slova zmysle, pretože od beaty guru mám stále na míle ďaleko. Nazvime to teda skôr... nadpriemerné používanie kozmetiky. Áno. Lepšie. 
  Nikdy som nebola nejako extra zaľúbená do maľovania sa, do krémikovania a podobne. A stále nie som, ale sem-tam ma prepadne chuť túlať sa aj hodinku po drogérii. Skúmať, prehrabávať sa, porovnávať, ovoniavať a áno, aj kupovať. A tak sa dostávam do štádia, že toľko kozmetiky, koľko mám v tomto momente, som asi ešte nikdy predtým nevlastnila. :D Pevne však verím, že ma pár z mojich čitateľov pochopí a imaginárne potľapká po pleci, že nevadí, veď aj to sa stáva. :D Prosím.
  Dnes vám teda časť z mojich obľúbencov ukážem, konkrétne tých októbrových. ;)

  Ešte v septembri mi kamoška doniesla z Anglicka tento krém na ruky Zoella Beauty, ktorý budú poznať fanúšikovia britskej youtuberskej scény. Bola som naň veľmi zvedavá a úprimne som bola skôr toho názoru, že ani nebude veľmi dobrý. Že tieto marketingové ťahy nedokážu robiť veľké zázraky. A je to pravda, zázraky nie. Avšak aj tak je to jeden z najlepších dostupných krémov na ruky, aký som kedy mala. Veľmi dobre hydratuje, pričom stačí aj maličká gulička veľkosti hrášku na jednu ruku. Rýchlo sa vstrebe a ľahko sa roztiera, pričom nádherne jemne vonia. A to ani nehovorím o tom prekrásnom balení. Keď mi ho kamoška podala, seriózne som premýšľala nad tým, že ho ani nebudem používať, lebo je to škoda... :D Za mňa sa teda určite oplatí a keď máte príležitosť, vyskúšajte ho. ;)

  Pri jednej z početných návštev Kiku medzi prednáškami som zablúdila aj do sviečkového oddelenia, kde som ostala milo prekvapená touto láskou s vôňou pražených mandlí. Nedokážem vám ani len opísať, ako prekrásne táto sviečka vonia. Je to asi to najsladšie, čo som kedy cítila, ale aj najlahodnejšie. Obrovské plus je, že skoro v tom istom momente, ako ju zapálite, vám prevonia celú izbu. Je fakt výrazná, ale ja osobne to milujem, čiže spokojnosť na mojej strane. :) Výrobcovia píšu, že horí +/- 25 hodín, no tým si nie som celkom istá, zdá sa mi to o niečo menej. Čo sa týka ceny, tak za ňu zaplatíte 1,99€ a keď si to porovnám napríklad s veľkými ikeovskými sviečkami v skle, tak tie stoja 1,79€ a produktu je tam podstatne viac. Toto je teda drobné mínus, ale ich pálenie za to naozaj stojí. :) Až tak veľmi, že som si jednu takú istú kúpila aj na  intrák.

   Maskara Mark Big & Style z Avonu je ďalším kozmetickým obľúbencom, ktorý je ideálny na každodenné nosenie. Riasenka má bohatú kefku, ktorá zaručene dosiahne na každú mihalnicu. Osobne sa mi s ňou manipuluje trochu ťažšie, lebo má dosť veľký vrchnáčik, ale dá sa. Hrudky po sebe nezanecháva. Mihalnice pekne oddelí, ale čo sa týka predlžovania, tak už som mala aj lepšie špirály. Efekt umelých rias tu podľa mňa očakávať nemôžete, ale ako hovorím, bežne do práce či do školy je úplne fajn a za prijateľnú cenu. :)

  V predošlých obľúbencoch za september som vám ukazovala môj nový mobil a skoro ihneď, ako som si ho kúpila, som si objednala aj nové kryty z Aliexpressu. Bola to vôbec moja prvá objednávka z tohto čínskeho e-shopu, ale zatiaľ som pomerne spokojná. :) Kryty dorazili asi za dva týždne, čo bolo pri sľubovaných 40 dňoch bleskové. :D Najviac sa mi páči ten s mramorovým efektom, lebo je rovnaký ako na obrázku a skvele sedí. Tie RHCP kryty sú tiež fajn, akurát mi príde trochu komické, akí sú chlapci natiahnutí. Tiež trošku horšie sedia, sú o niečo väčšie ako telefón, ale stále dobré. Za každý som platila asi 1,5€, čiže čo viac si priať. Už som si stihla objednať aj ďalší vianočný, tak som zvedavá. :) Objednávate si kryty na mobil z Ali?

    Na narodeniny som si dopriala poriadny me-time. Deň som strávila len s ľuďmi, ktorých mám rada, a robila som veci, čo milujem. Medzi iným som si spravila poriadne voňavý kúpeľ, kde mi robila spoločnosť ružová bomba do kúpeľa z Lushu s názvom Twilight. Po Intergalactic bola druhá, akú som kedy skúšala, no musím povedať, že som sa opäť raz zamilovala. Twilight krásne voňala, veľmi jemne, nevtieravo a zároveň výrazne. Keď som si pozerala zloženie, prekvapilo ma, že je tam ako jedna z hlavných zložiek levanduľa, pretože zvyčajne sa mi jej vôňa vôbec nepáči. Túto bombu som si ale obľúbila. Pri kontakte s vodou sa začne uvoľňovať ružová a modrá farba, ktoré na chvíľu vytvoria jemnú fialovú, napokon sa však farba vody ustáli na jemne ružovej. Úplne ako súmrak. :) Je tiež plná drobných strieborných trblietok a olejov, čo zanechajú pokožku veľmi vláčnu a príjemnú na dotyk. Určite odporúčam všetkými desiatimi. ;)

  V nedávnom random poste som vám spomínala, že som si kúpila dva rúže od Essence, pričom som sa na ne rovnako veľmi tešila, ale iba jeden z nich sa ukázal ako hodný kúpy. Je to práve odtieň 02 - Perfect Match, takže skôr nude farbička. Teda, myslela som si, že bude nude. Na perách sa totiž pri rôznom svetle raz zdá doružova, raz dohneda, raz mierne dofialova. Výborne sa kombinuje s jemným aj výraznejším líčením. Milujem ho ale hlavne preto, lebo je skutočne matný. Nie je to len ďalší planý sľub, rúž fakt vykoná, čo sľubuje popis. Na perách je veľmi príjemný. Skvele sa nanáša a pomerne dlho ostáva na mieste, keď vezmeme do úvahy výdrž lacnejších rúžov. Za cenu 2,49€ sa naozaj oplatí. Môžem s kľudným svedomím povedať, že toto je asi môj najobľúbenejší rúž, čo som si kedy kúpila. :)

  Poslednou láskou tohto článku je sprchový gél z Avonu s vôňou soleného karamelu a mandlí. Zopakujme si to ešte raz. Solený karamel a mandle. Ak toto neznie ako tá najlákavejšia kombinácia vôní, tak neviem, čo áno. Sprcháč je krémový a vôňa je presne taká, ako si ju predstavíte pri prvej zmienke o tomto spojení (ak nie ešte lepšia). S ním je aj obyčajná činnosť ako umývanie sa božskou aktivitou, lebo sa vám skrátka nebude chcieť vyliezť z vane. :D Ďalším obrovským plus je veľké 400ml balenie, ktoré ja proste zbožňujem (#EkonomickéZmýšľanieVysokoškoláčky). 

Čo ste si obľúbili za október vy? Používate nejaký z týchto produktov? :)

 S.

Komentáre

  1. Ten krém na ruce od Zoella se mi moc líbí!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Po svíčkách se v Kiku mrknu :) miluji svíčky!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já jsem si konečně pořídila svůj dlooouho vysněný Colorstay od Revlonu, a zatím je to ten nejlepší makeup, co jsem kdy měla :) Na ty svíčky jsem koukala taky, jen už jsem si předtím pořídila tři jiný, tak nic :D A ty produkty od Zoelly mají nádherný obaly :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je veľká škoda, tie sviečky sú fakt najlepšie, aké som kedy mala. :)

      Odstrániť
  4. Krásne fotky, ten krém od Zoelly má naozaj pekný obal. Ja som v októbri asi ani neskúšala nič nové :D

    NITA
    NEW POST

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten obal krému je vskutku krásný :) Škoda používat. Na fotce ti moc sluší! Bomby od Lushe mám moc ráda. Z Ali jsme objednávala též poprvé a též to byly kryty - já byla spoojená :D

    www.thewaybya.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak tu svíčku musím mít :-) o víkendu se chystám na nákupy, tak určitě zajdu :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ta svíčka? To musí být parádní vůně! :)

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Nooo ja veru nepoužívam nič z tohto, ale niečo od Zoelly by som rada vyskúšala :)

    DEZIRÉ

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ten krem na ruky vyzera naozaj uzasne😍😍

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky