Novembroví obľúbenci

November bol pre mňa plný rozjímania a ako uvidíte v pokračovaní článku, aj samých príjemných a pekných vecí. :) Pomaly som začala riešiť vianočné darčeky a musím povedať, že niektorým by som sa potešila aj ja sama. :D Okrem toho ma však začalo zamestnávať zodpovedné učenie a príprava na skúškové, ktorého sa, ak mám byť úprimná, pekelne bojím. To je však téma na inokedy. Dnes by som vám rada predstavila pár vecí, bez ktorých som v novembri len ťažko prežívala a ktoré si určite rovnako veľmi zamilujete aj vy, ak sa rozhodnete vyskúšať ich. ;) Tak si ošúpte mandarínku, odlomte z čokolády alebo uchlipnite z čajíka a začítajte sa do nového cosy článku!

  Hovorí sa, že sto ľudí - sto chutí a hlavne v hudbe to platí maximálne. Nejdem vám nič vsugerúvať, lebo každý z nás má rád iný hudobný štýl, jeden je mu bližší ako druhý a to je v pohode, tak to má byť. Ale ak náhodou práve hľadáte inšpiráciu na príjemné, zato hlboké a plné tóny obohatené o anjelský hlas statného muža (na ktorého sa ešte k tomu radosť pozerať... O:), hľadáte práve Matta Corbyho. Jeho hudba je ideálna na navodenie cosy atmosféry, pri ktorej sa určite budete radi učiť, niečo tvoriť, upratovať či len tak rozjímať. A to milujem. Najradšej mám, keď mi izbu osvetľujú iba sviečky a fairy lights, som zabalená v niečom mäkkom a hrejivom a do toho mi hrá mäkká a hrejivá muzika. Na nezaplatenie...
  Odporúčam napríklad aj Jaka Bugga, ktorého som už dvakrát videla aj naživo a ten chlapec je proste génius. Trochu country šmrncnutý, ale skvelý. Navyše má teraz nový album plný sentimentálnych piesní a nejde ho nezbožňovať :) 

  Na narodeniny som ešte v októbri od našich dostala toto hyper mäkké ružové pončo s brmbolcami z F&F. Pre niekoho možno infantilnosť, pre mňa láska na prvý pohľad aj nosenie. Je neuveriteľne pohodlné a nosím ho vždy, keď som na víkend doma namiesto búnd a svetrov. Už sa nehorázne teším, keď v ňom strávim celé vianočné prázdniny, lebo tomu verte, že to urobím! :D Na polihovanie pri vianočných filmoch či knihách (no bohužiaľ teraz už aj pri učení) je to ten najlepší kus odevu, aký som mohla splašiť.

   Niekoľko rokov som poľovala na zlatý lak na nechty, až som si konečne kúpila tento Maybelline Colorama v odtieni 108. Fakt veľmi dlho som po niečom takom túžila, lebo som si hovorila, že na jeseň je to ako stvorené. A veruže aj je, no musím povedať, že na nechtoch sa mi zase až tak nepáčil. Teda, páčil, ale čakala som niečo iné. :D Je to jeden z tých lakov, ktoré máte radi, no nemáte chuť nosiť ich stále dookola. Na druhej strane sa teším, keď si ním na Vianoce nalakujem nechty v kombinácii so sviatočnou červenou! :) Čo sa týka jeho praktickej stránky, veľmi dobre sa nanášal, lebo má super tvarovaný hustý štetec. Na nechtoch vydržal okolo 5 dní v neporušenom stave, čo je na drogérkovský produkt veľmi fajn.

  Rúže síce nenosím každý deň, ale niekedy ma prepadne chuť niečím make-up ozvláštniť. A v poslednom čase som si veľmi obľúbila tento matný rúž od Essence.  Už v tomto článku som vám písala o ďalšom zázraku z matnej edície rúžov Essence, preto je úplne jasné, že ani tento nesklamal. Ide o brutálne temnú červenú farbu, ktorá sa sem-tam ťahá do hneda, sem-tam do fialova, no v základe je burgundská. Je naozaj tmavá, preto sa super hodí k jesenno-zimnému líčeniu. Výdrž nie je ktovieaká, predsa len sa tu bavíme o hladine 2,5€ a nemôžeme chcieť zázraky. No už som za tú cenu mala aj horšie rúže. Pery nevysúša a ľahko sa s ním pracuje. :)

  Ak by som si mala vybrať najväčšiu lásku spomedzi dnešných obľúbencov, bol by to pravdepodobne tento šedý hrnček bez ucha z Tigra (alebo pončo :D). Keď som ho zbadala v obchode, literally mi srdce vynechalo úder. Bola to láska na prvý pohľad. Milujem ten jeho vintage ošúchaný vzhľad, jednoduché línie a ako úžasne sa drží v rukách, keď nemá uško. Síce by som si trochu priala, aby bol väčší, lebo 250ml je pre mňa dosť málo, ale musím uznať, že o to rozkošnejšie pôsobí. Spolu s ním predávali rovnaký v čiernej farbe, no ten podľa mňa nebol až tak pekný. Čo vy naň? Páči sa vám? ;)

   Sprcháče od Dove sú asi moje najobľúbenejšie. Milujem ich krémovú konzistenciu, bohatú penu, pocit dokonale čistej pokožky a širokánsky výber vôní. V novembri som si veľmi obľúbila práve hrušku a aloe vera. Vonia veľmi sviežo, no zároveň sladko a je to fakt super na prebudenie alebo zrelaxovanie tela po dlhom dni. :) Mám v pláne vyskúšať čo najviac rôznych druhov, lebo Dove je pre mňa jedna z mála značiek sprcháčov, po ktorých pokožka ešte nejaký čas pekne vonia a to zbožňujem.

   Posledným obľúbencom dnešného článku je tento tehlovoružový lak na nechty Catrice. Kúpila si ho mamina a bola z neho veľmi nadšená, tak som bola zvedavá. Farba je to naozaj krásna, opäť raz ideálna na jeseň. Catrice laky majú super štetce, preto bolo nanášanie laku jednoduché a na kožičku pri nechte som vyšla len málo ráz. Celkom ma však sklamala výdrž, lebo už tak po 3 dňoch som zaznamenala zhoršenie stavu, a to lak sľubuje 7 dní bez povrchového laku. Na druhej strane mi mamine vravela, že jej ten lak skutočne vydrží na nechtoch aspoň týždeň, tak neviem, kde sa v mojom prípade stala chyba... :D 

Čo ste si v novembri obľúbili vy?

S.

Komentáre

  1. Tvojí lásku k růžovému ponču naprosto chápu, taky bych ho milovala :D Rtěnky od Essence mám moc ráda, teď jsem si ale pořídila rtěnku od NARSu, která u mě vede :) A když je v nějaké kosmetice hruška nebo maliny, tak se neznám, tenhle sprcháč a všechno kolem něj je totálně boží :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já prostě miluju tvoje nehty! :D Vážně! To pončo je skvělý, hned bych ho brala na válení se u vánočních filmů. Jen škoda toho zkouškového, také se ho bojím :D Mám pocit, že jsem si toho nabrala až moc.


    www.thewaybya.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten zlatý lak a rtěnka vypadají super!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To pončo je parádní, taky by se mi líbilo v něm být celé svátky. I laky na nehty jsou pěkné. Ten lak od Catrice mám doma, jen v jiném odstínu a s výdrží nemám problém. Akorát já vždy používám base a top coaty. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  5. To pončo je úplne dokonalé! :) Tiež by som ho milovala :D Ja som si v novembri obľúbila micelárku od Lorealu :)
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
  6. To pončo je skvělé ♥ Lak na nehty je taky moc hezký a mám pocit že tu rtěnku mám taky a barva je úžasná :)
    Petra z blogu www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ten zlatý lak je skvělý!

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Dove sprchové produkty sú vcelku fajn, necítim po nich až tak suchú pokožku.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
  9. To růžové pončo je úžasné! A ten lak na nehty od Catrice potřebuju:D
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky