Decembrovo-januároví obľúbenci

Neviem, čím to je, ale keď som v decembri/začiatkom januára nepublikovala favourites článok, normálne mi to chýbalo. Na blogu je to už stálica, ktorá proste každý mesiac musí byť a keď nie je, cítim sa nekľudná. :D Po ukončenom skúškovom však všetko postupne dobieham a publikovaním dnešného favourites článku budem mať zase pokoj na duši. Za tie dva mesiace sa mi nazbieralo veľké množstvo vecí, o ktorých by som vám chcela povedať. Dokonca tak veľké, že si zopár z nich radšej nechám na február, lebo by sme tu boli do leta. Niektoré z nich sú vianočnými darčekmi, niektorými som sa potešila sama. Ale fakt všetky sú instantná láska. :)

   Veľmi, veľmi, veeeľmi milujem celú túto sadu s vôňou brusníc a škorice z Avonu. Obsahuje sprcháč, telové mlieko a telový sprej a pre mňa je už niekoľkú sezónu v rade stálicou, pretože sa na zimu krásne hodí. Vôňa vo mne okamžite evokuje Vianoce, útulno a pohodlie, preto ju tak rada používam. A som fakt rada, že ju Avon zatiaľ nevyradil zo svojich kampaní, lebo som jej stály odberateľ. :D
   Už v tomto článku som vám spomínala, že ma Ježiško brutálne prekvapil Yankee sviečkou s vôňou vianočného pečiva a každý deň som z nej viac a viac nadšená. Po Yankee sviečke som hrozne dlho túžila, no predsa len si myslím, že sú nehorázne drahé, takže som nemala v pláne skutočne si ju niekedy kupovať. Možno, až keď by som bola veľká a prachatá. O to väčšie bolo moje prekvapenie, keď som si ju našla pod stromčekom. Vonia skutočne božsky, je sladučká a ružovučká, no na zožratie. :D Ale pochybujem, že ju niekedy v blízkej budúcnosti zapálim, lebo mi to príde škoda. Zatiaľ teda bude spokojne oddychovať na skrinke a budem sa na nej kochať pohľadom. :) Čo vy a Yankee sviečky, máte?
   Vždy, ale fakt, že vždy, keď vystrčím nos z domu, musím mať so sebou antibakteriálny gél na ruky. Často som mávala Dettol alebo jeho Balea obdobu, no keď som našla v Teta drogérke značku I love..., úplne som sa do nej zbláznila. Najnovšie som si kúpila gél s vôňou manga a papáje a je to závislosť. Vonia skutočne exoticky, sladko a musím povedať, že na rukách nenecháva pocit nepríjemného filmu. Skôr je to pocit čistých rúk, ktorý som napríklad pri Dettole asi nikdy nemala. Jasné, že takéto prípravky nerobia zázraky, ale ako prvá pomoc napríklad pri cestovaní sú super. :)
   Ďalšia sviečkoidná láska tohto článku je pre mňa skvost z Ikey s vôňou černíc. Keď som tam minulý rok narazila na túto vôňu, vzala som si dve veľké sviečky v skle, jednu malú a ešte aj sadu čajových sviečok, pretože som sa jej nevedela nabažiť. :D Je naozaj krásna, veľmi svieža a autentická, ale nevtieravá. Spolu s broskyňovou to bol pre mňa vrchol minuloročnej ponuky. Dosť dlho tiež vydržia (tie v skle), čo som veľmi rada. Aká je vaša obľúbená Ikea vôňa?
   Ďalším kozmetickým obľúbencom sa pre mňa stal guľôčkový antiperspirant Garnier, ktorý som si v podstate kúpila len tak, ani som od neho nič nečakala, no celkom prekvapil. Veľmi príjemne vonia, je svieži a cítiť ho aj po pár hodinách. S potením s hravo poradí a je veľmi skladný, čo vždy poteší. Ja osobne zase guľôčkové antiperspiranty až tak nepoužívam, mám radšej spreje, no do tohto by som kľudne šla opäť.
   Z lakov som si už v októbri obľúbila tento fialovobordový Trend it up v odtieni 270, ktorý sa pekne nanáša a myslím, že už prvá vrstva dosť pekne ukáže. Na nechtoch vyzerá super, aj keď musím priznať, že naživo sa javí ako oveľa tmavší, skoro až dočierna. Za mňa je to drobné mínus, lebo by som preferovala presne takú farbu, aká vyzerá byť vo fľaštičke, ale nevadí, naozaj je fajn. Vydrží v neporušenom stave cca 4-5 dní.
   Trochu netradičným obľúbencom tohto článku je hudba. V decembri som sa zbláznila (ale skutočne, že zbláznila, bez akéhokoľvek zveličovania) do najnovšieho albumu U2 - Songs of Experience. Počúvala som ho snáď každý deň dokolečka-dokola a dodnes neprestávam. :D Netuším, čím vlastne ma tak uchvátil, pretože je to klasická U2 hudba, nič prevratné, no aj tak som z tých piesní padla na zadok. Opäť raz tam nájdete melancholické balady, energické skladby, úprimné texty a veeeľa Bonových posolstiev. Ak sa vám muzika U2 páči, určite si pustite. ;) Moje najobľúbenejšie sú jednoznačne You're The Best Thing About Me, Summer of Love, American Soul či Ordinary Love.
   Na Vianoce som od tety dostala túto špirálu Giordani Gold z Oriflamu a keďže ich kozmetiku veľmi nepoužívam, nebola som si istá, či mi sadne. Ale ostala som milo prekvapená. Na môj vkus špirála dosť pekne od seba oddelila riasy, zahustila ich a jemne predĺžila. So zaujímavo tvarovanou kefkou sa veľmi dobre pracuje, pretože dosiahnete aj do vnútorného, aj do vonkajšieho kútika oka. Za mňa určite palec hore. :)
  Spolu s vyššie spomínaným fialovobordovým lakom na nechty som si v októbri kúpila aj tento koňakovohnedý od Catrice v odtieni 04 - Unmistakable style. Sú to moje intrákové stálice a mala som ich na nechtoch skutočne veľmi často. Tento od Catrice vydrží tak 3-4 dni, potom sa už začínajú končeky nechtov jemne šúpať dole. Má však skvelo tvarovaný štetček a stačí pokojne aj jedna vrstva laku. Rovnako, ako pri fialovom, aj tento hnedý sa na nechtoch zdá o dosť tmavší. Mňa osobne to trochu sklamalo, ale nie je to žiadna tragédia. :) 

Čo ste si obľúbili vy v poslednom čase? :)

S.

Komentáre

  1. Ta Yankee svíčka voní naprosto božsky...já jí mám teda jenom v malém, ale mám v plánu si jí pořídit i ve velkém:D.
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To tělové mléko mám taky a nádherně voní! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Yankee candle to je klasika, nenašla jsem žádnou vůni, která by mi nevoněla :) a jinak ty "baleácký" balzámy jsou top! Moje nejoblíbenější.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pár svíček od Yankee mám taky, ale též mi přijdou hrozně drahé. Takže většinou kupuji vosky nebo votivky a až z toho, co mi opravdu moc hezky voní, si koupím velkou svíčku. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mám moc ráda ty tělová mléka od Avonu! .) Já jsem si koupila svou první svíčku Berry triffle a jsem nadšená z intenzity :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jéé, ta svíčka od Yankee Candle :) tuhle vůni chci už dlouho vyzkoušet.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Snowflake cookie mám teď také doma je úžasná :)

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Miluju Yankee candle, všechny svíčky tak krásně voní a i když jsou dost drahé, tak vydrží poměrně hodně dlouho :)

    Maris Novotná

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Trend it Up laky jsou super, krásně mi drží na nehtech :) Též se mi líbí ty svíčky. Z Ikey miluju snad všechny :D a od Yankee jsem dostala svojí první také na Vánoce. Je s vůní šeříku :) Každopádně levnější svíčky, které jsou dosti podobné Yankee jsou od Heart and Home, které naprosto miluji! <3


    www.thewaybya.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Já si hodně oblíbila dekorativku Bell, která se už u nás dá naštěstí také koupit :-) jo a svíčky Hearth and Home... bez svíček bych nemohla fungovat!
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  11. YC bych taky ráda vyzkoušela, ale mám stejný problém-přijde mi hrozně drahá :D A značku I love mám moc ráda, jeich produkty krásně voní!

    Praguetales

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Čaru Yankee candle som podľahla aj ja. Síce nemám veľkú sviečku, ale len vosky a votiv. Mňa by asi ani nebavilo mať dookola tú istú vôňu :D
    A tak isto som rada, že v Tete majú antibakteriálne gély I love. Ja používam Bath and Body Works, ale nie stále sa k ním dostanem, takže toto bude skvelá náhrada :)
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Yankee candle musí voňať krásne. :) A veľmi sa mi páči obal toho gélu na ruky. :-D

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky