Kozmetický new in

Ako som už avizovala v predošlom článku, opäť by som sa chcela vrátiť k písaniu haulov. Na jednej strane nechcem prepadnúť behaniu po obchodoch (a určite ani neprepadnem :D), ale z času na čas sa niečo nové určite u mňa doma nájde a rada sa s vami o to podelím. ;) Najnovšie si ku mne našlo cestu niekoľko vecí z Notino, o ktorých som počula samé pochvalné reči, tak som bola zvedavá. Dosť sa o nich hovorilo v blogosfére a na Instagrame. A už teraz vám môžem povedať, že moje poznatky sa veru s optimistickými recenziami stotožňujú. :)

V balíčku na mňa čakali dva krémy na ruky, a to prírodný s ružovou vôňou od Green Pharmacy a vyživujúci od Vichy. Čo sa týka krémov na ruky, nedokážem bez nich byť. Ruky si krémujem poctivo každý večer pred spaním, no niekedy, keď to koža potrebuje, tak aj častejšie (hlavne v zimnom období). Preto som sa na ne veľmi tešila a veru oprávnene. Ružový krém je k pokožke naozaj jemný a šetrný, rýchlo sa vstrebáva a zanecháva ruky krásne jemné. Naozaj autenticky vonia, čiže pre milovníkov vône ruží je určite tou správnou voľbou. ;) Krém na ruky Vichy ma hneď zo začiatku omámil krásnou vôňou, ktorú síce neviem dosť dobre k niečomu prirovnať, ale myslím, že má tendenciu zapáčiť sa širokému záberu ľudí. Tiež je veľmi jemný, nemastí a na rukách zanecháva veľmi príjemný pocit. Trojicu produktov na obrázku uzatvára micelárna voda Avéne pre problematickú pleť. Veľa som o nej počula z rôznych zdrojov a s pozitívnymi recenziami musím len súhlasiť. Pleť krásne zmatní, osvieži a prebudí, preto ju rada používam najmä ráno. Tiež veľmi pekne (a typicky avéneácky) vonia. :) Čítala som, že niektoré kočky ju tiež používajú na odličovanie, no to som zatiaľ neskúšala. Máte s ňou skúsenosti?
Druhú časť balíčka tvorili vzorčeky a mini verzie produktov, ktoré ma tiež potešili. Takéto veci a aj prázdne balenia sa dajú skvele využiť pri cestovaní, takže si ich určite odložím. Najviac ma oslovila zubná pasta Medi Blanc s aloe vera a Vichy Aqualia Thermal krém na pleť. Pasta má nevšednú chuť, ale je veľmi príjemná a krém na pleť sadne doslova ako riťka na šerbeľ. Krásne hydratuje a dokonale vonia, takže je to hotový zážitok mať ho na tvári (a budem veľmi zvažovať kúpu veľkých krémov). Ďalej to bol telový olej Avéne (ideálny po zime), pleťová voda La Roche-Posay (super na cesty) a Sisley maska na tvár (odskúšaná - veľmi fajín, úplný luxus). 

Robíte aj vy čisto kozmetické nákupy? :)

S.

Komentáre

  1. produkty vyzerajú hlavne tie krémy, ja mám tiež jeden maličký z notino (značku si už nespomeniem), no veľmi si pochvaľujem! :)

    DEZIRÉ

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Od Green Pharmacy jsem měla kdysi nějakou micelárku s heřmánkem, pokud si dobře vzpomínám :-) a co se týče krémů na ruce, také bych bez nich byla bezradná, a to i v létě!
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  3. krásné produkty :) já mám teď období kdy chci vše spotřebovat nejlépe do 3 měsíců a poté koupit kosmetiku dražší a zkoušet každý měsíc něco ..

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Od Avené jsem toho hodně vyzkoušela a vyhohovala mi:), ale později jsem přešla na vichy a biodermu. Krém na ruce od Vichy jsme doma měli a byl super :).

    Shard of Dreams

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Kosmetické nákupy zas tak moc často nedělám, ale koupila jsi si moc pěkné věci :)

    Maris Novotná

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Taky si zvyknu takto nakoupit, ale teď jsem spíše utrácela za oblečení. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Produkty vypadají moc hezky, hlavně Vichy mám ráda :)

    SmileThess

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ja robím čisto kozmetické nákupy len keď mám nejakú zľavu do sephory a podobne :D kozmetika je vlastne celkom pálka :P

    My Supercalifragilisticexpialidocious Diary | Live Better, Love Harder & Cure Hangovers

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ani jeden z produktů jsem nezkoušela, tak se těším na recenze :)

    MŮJ BLOG

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Testovací balíčky, jak sama píšeš, jsou opravdu na cestování jako stvořené :) Já moc kosmetiku nenakupuju. Jenom takovou tu klasiku jako sprcháč, šampón na vlasy a sem tam nějaké řasenka či lak na vlasy :)

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky