Marcový new in

Na blogu som mala minulý rok (či dva) také obdobie, že sa mi vôbec nechcelo púšťať do new in článkov. Jednak som sa cítila, akoby som sa vychvaľovala a nevedela som, či to tak nevnímajú aj moji čitatelia, jednak som až tak veľa nenakupovala a prišlo mi to, akoby také články nemali veľkú hodnotu. A stále v sebe zárodky týchto teórií nosím, no povedala som si, že nemám čo vymýšľať, lebo na tom nie je vôbec nič zlého, keď si raz za čas kúpim nové tričko a ukážem ho aj vám, pretože vás to možno inšpiruje. Keby som sem cápala hauly ako každý druhý článok, vtedy by bolo treba začať zvoniť na poplach. :D Na túto tému som inak nedávno čítala veľmi dobrý článok, ale ani za svet si teraz nespomeniem, kde... Tak keby vám to náhodou niečo hovorilo, hoďte mi, prosím, link do komentára.
  Každopádne, čo som týmto úvodom chcela povedať je, že pomaličky new iny zase začnem začleňovať do chodu blogu, lebo sama mám také články rada. Akurát so mnou majte trochu strpenia, lebo v nich nie som až tak doma... :) 

  Pred dvomi týždňami som skočila do H&M u nás v Leviciach s tým, že som na internete videla veľmi pekné dlhé aj krátke šaty, ktoré by som rada videla vo svojej skrini. Celý obchod som prešla trikrát dookola, ale po ničom takom ani chýru, ani slychu. Namrzená som sa chystala zvrtnúť na päte a odkráčať preč, ale môj pohľad padol na marhuľové basic tričko s krátkymi rukávmi a véčkovým výstrihom a bolo rozhodnuté, že naprázdno predajňu neopustím. :D Som totiž obrovským fanúšikom véčkových výstrihov na ženách i na mužoch, no sama mám v skrini asi len jedno také tričko. Preto som sa rozhodla zaobstarať mu kamoša a to rovno v takej príjemnej jarnej farbe. Navyše stálo len 5€, čiže výhra. Kým som sa dostala k pokladni, obehla som zo zvedavosti aj sekciu so spodným prádlom. Obieham ju často, no v 95% prípadov tam nič pre seba nenájdem. Preto neviem, ako je to možné, ale teraz som tam KONEČNE po roku hľadania našla svoju vysnívanú ružovú podprsenku bez vystuženia. Písala som o nej vo wishliste minulé leto, ale až teraz som uchmatla takú, ktorá je pekná a navyše veľmi pohodlná. Často som totiž z háemku skúšala rôzne takéto podprdy, ale žiadna ma neuchvátila. Až na túto. Vyšla ma na 15€. :)

  Nie som veľmi ten typ, čo by si brúsil zuby na sezónne výpredaje a potom v nich utrácal majetok. Ale priznávam, že v posledných zimných som si predsa len niečo kúpila. V New Yorkeri som uchmatla obyčajné čierne skinny rifle, čo je základ základov (a spravila som dobre, lebo týždeň na to sa mi moje jediné čierne roztrhli!). V sekcii s pyžamami som si vybrala tieto kárované fialové nohavice na spanie a som z nich ozaj nadšená, hoci tam mali ešte jedny krajšie (baby pink a šedá!), no nemali z nich moje číslo. Stáli ma 6€ a už sú aj odskúšané. :D Čo sa týka rukavíc, mám ich z Gatu za 2€, takže totálny bargain. Tieto isté len v bordovej farbe som si kupovala už v novembri a sú to asi najobľúbenejšie rukavice, aké mám. Nielenže sú krásne, ale aj dosť hrubé a na palci, ukazováku a prostredníku majú špeciálne upravený povrch, takže v nich môžete pracovať s mobilom. To je, podľa mňa, cez zimu na nezaplatenie, napríklad keď vám niekto volá a vy tak nemusíte rýchlo sťahovať rukavicu dolu. ;)

  Z kozmetických prírastkov tu mám Aussie šampón pre zničené vlasy a Balea bombu do kúpeľa s malinovou vôňou. Oboje som zohnala v DMke a som na ne zvedavá. Aussie šampón som si kupovala, lebo mám akurát doma ich sadu na lesklé vlasy s kondicionérom a maskou, no šampón mi dôjde skôr, ako stihnem minúť zvyšné dva produkty, tak som si jeden dokúpila. No a bomby do kúpeľa od Baley som ešte nikdy neskúšala, no vždy ma to veľmi lákalo, tak teraz som sa rozhodla dopriať si. Myslím, že na Lush, môjho obľúbenca, sa to nebude ani zďaleka doťahovať, ale uvidíme. :) Skúšali ste niekto?

  Poslednou novinkou u mňa doma je niečo trochu netypické. Posledných pár mesiacov som mala kdesi vzadu v hlave myšlienku, že by sa mi zišiel nový foťák, lebo sa mi absolútne nepozdáva, aké fotky robí náš staručký. Do toho som na Instagrame narazila na ponuku Danielky Slávik, ktorá predávala svoj Olympus. Tak som po ňom chmatla, pretože sa mi jej fotky robené ním veľmi páčili a som si 100% istá, že bude u mňa v dobrých rukách. Takže sa môžete spolu so mnou tešiť na nové a verím, že kvalitnejšie zábery. :)

Čím ste sa v poslednej dobe potešili vy? :)

S.

Komentáre

  1. tá podprsenka je veľmi pekná :) tiež po nich pokukujem už dlhšiu dobu, ale obávam sa, že by som si ju kúpila a potom nenosila..ale ktovie, musím tiež pátrať ďalej po nejakej čo mi bude vyhovovať :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. určite hľadaj ďalej :) ja som si na tú svoju počkala skoro rok, ale oplatilo sa ;)

      Odstrániť
  2. tá podprsenka je prekrásna, presne takýto typ mám najradšej, sú veľmi pohodlné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tiež som tú podprsenku obzerala, ale nakoniec ju nechala v obchode, možno sa po ňu ešte vrátim :) Inak šampón som mala, pre mňa nebol ten najlepší od Aussie, ale bol aj tak dosť fajn.
    Môžem sa spýtať, aký model fotoaparátu to konkrétne je? :) A ako si s ním zatiaľ spokojná.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to Olympus E-PL6 s objektívom M.Zuiko 14-42mm. Ja ako laik, ktorý sa do technickej stránky fotografovania nevyzná, som veľmi spokojná. Najviac oceňujem farby, pretože teraz už nemusím veľmi fotky upravovať (s predošlým foťákom to bola čistá katastrofa a kopec nervov, pričom farby nikdy nevyzerali, ako v skutočnosti...). Navyše je veľmi skladný a praktický, takže za mňa palce hore. :) A stavím sa, že novšie Olympusy E-PL sú ešte väčšia bomba. Na blog a Instagram o chvíľu začnú pribúdať fotky robené s týmto nováčikom, tak sa môžeš sama presvedčiť. ;)

      Odstrániť
  4. Tak ta podprsenka je dokonalá, taky mám takovou na wishlistu, musím se jít mrknout do obchodů :).
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jak jsi s Aussie spokojená? Já osobně jsem přesně zkoušela řadu na hodně poškozené vlasy, jak šampon, tak i kondicioner/masku. A nebylo to zlé, byla jsem po odbarvení a musím říct,že ač vlasy byly hodně zničené, tak tahle řada splnila, co jsem chtěla a hodně vlasům pomohla. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S Aussie som veľmi spokojná, po ich produktoch mám vždy úplne rozprávkové vlasy. :) Pre mňa osobne je ale nevýhodou cena a bežne radšej siaham po Elséve, ktoré mi tiež skvele sedia a sú o polovicu lacnejšie.

      Odstrániť
  6. Tá podrpsenka je veľmi vkusná, mám v pláne zadovážiť si podobnú :) a Aussie šampóny mam tiež rada:)
    The Noela

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Všechn věci jsou super a Olympus mám taky a absolutně si na něj nemůžu stěžovat :)

    Maris Novotná

    OdpovedaťOdstrániť
  8. O tom šampóne som počula,že je super,tak možno ho aj ja niekedy vyskúšam. Ja teraz akosi ani nenakupujem,kedže som rada,keď prídem domov zo školy po náročnom dni a môžem si oddýchnuť..no veľmi som využila povianočné výpredaje,kde som si nakúpila neskutočne množstvo oblečenie,takže ho už ani nemám poriadne kam dávať :D.
    Lifelover

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Olmypusek! <3 To je láska, také bych ho brala :D Ale momentálně si vystačím s mým mobilem :) Ta podprsenka je moc hezká! Mám takový typ moc ráda.

    TheWayByA

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Krásne veci, tá podprsenka je úžasná! ♥
    A teším sa s tebou z Olympusu, Daniela mi na stretku hovorila, že si so ho brala, tak som hneď vedela, že z toho bude skvelé spojenie :) ♥

    Candy | C a n d y G r a n t

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ten fotoaparát by som aj ja veľmi chcela.

    https://lamodaeanarchia.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky