Marcoví obľúbenci

Hrozne ma teší, že marcoví favourites už vyzerajú naozaj echt jarne. :D Farebné fotenky plné kvetín a krásnych vôní (ktoré síce necítite, ale skúste si predstaviť! :P)... to ja môžem. A verím, že esteticky to bude milo pôsobiť aj na vás. :) Ja som vždy z toho prechodu medzi ročnými obdobiami vo vytržení. Skrátka to milujem a je to časť roka, kedy sa cítim najentuziastickejšie. Ktorá časť roka takto pôsobí na vás? 
  V dnešnom článku opäť raz prichádzam s čisto kozmetickými obľúbencami, ktoré sa fakt, že oplatia. Neverila som, kým som sama neskúsila. V poslednom čase mi pribudlo značné množstvo kozmetiky, takže sa zase o niečo rozrástla moja zbierka masiek na tvár, voňaviek a telových sprejov, ale nie, že by som sa sťažovala. Všetky tieto produkty používam skoro denne, takže sa nebojím, že by sa u mňa tá kopa nevyužila. Syslíkujete aj vy? :D

   Po príchode z Brna ma doma čakalo prekvapenie od Betty Barclay, a to ich nová kvetinová vôňa Beautiful Eden. Priznám sa, že na prvé pričuchnutie sa mi až tak nepozdávala, ale na druhé, tretie a každé ďalšie som si ju už zamilovala (neviem prečo to takto bolo :D). Zloženie je v podstate kvetinovo-ovocné, ale pripadá mi skôr ženská a nežná ako svieža. Nájdete tam tóny hrušky, čiernej ríbezle, jasmínu, konvalinky a santalového dreva. Lahoda. Betty Barclay vône vždy vydržia skoro celý deň, takže za mňa sú obrovský fejv. Navyše sú úžasne skladné a ľahko prenosné aj v tej najmenšej kabelke. :)
  Náš marcový balíček z Avonu obsahoval medzi iným aj tento telový sprej s vôňou hrušky a pivónie. Keď som si k nemu prvý raz privoňala, mala som pocit, že presne takto voňajú prípravky na umývanie podláh (aspoň my kupujeme také tie voňavé :D). No s každým ďalším použitím som si ho obľúbila, lebo je ozaj svieži a veľmi jarný. Ideálny pod šaty a ak chcete, kľudne ho môžete použiť aj ako osviežovač vzduchu do izby. Myslím, že to tak odporúča aj sám Avon, tak vyskúšajte. ;) Nebudete ľutovať.
  Skalní čitatelia môjho blogu si možno spomenú, že v tomto článku som vám ukazovala, čo som si kúpila na brnenských vianočných veletrhoch. Medzi kúpenými vecami bolo aj toto prírodné mydlo značky Savon de' V s vôňou tibetského citrusu. Začala som ho používať až koncom februára, ale ešte stále ho mám a je to fakt luxusný kúsok. Vôňa je unisex a je podľa mňa totálne nadpozemská, svieža a zároveň podmanivá, presne, ako to mám rada. Mydielko obsahuje kokosový olej, sadlo z bio chovu, olivový olej, ricínový olej, glycerín, mandľový olej, kakaové maslo, epsomskú soľ a parfém. Rúčky mám po ňom ako detská prdelka a prekrásne voňajú. :)
  Ďalšia obľúbená sranda je z Avonu a je to maska na tvár s minerálmi z čierneho mora. Osobne preferujem zlupovacie masky na tvár, ale hneď po nich nasledujú ílové, ktoré sú husté a hutné. Stačí použiť malé množstvo a maska skutočne dlho vydrží. Je krásnej šedo-modrej farby, takže spolubývajúci sa vás rozhodne naľakajú. :D Veľmi pekne tiež vonia. Pleť je s ňou hladká, jemnučká a hydratovaná. Z Avonu máme doma niekoľko masiek, ale táto je jednoznačne moja najobľúbenejšia. :)
  Viete, že starnete, keď vám spraví deň kúpa voňavého saponátu na riad... :D Pôvodne som ho ani nechcela strkať do favourites článku, ale povedala som si, že je to skutočná láska a možno ju potom skúsite aj vy. ;) Kupovala som si ho na intrák v DM-ke a je to Denk Mit s vôňou zamrznutej broskyne. Poviem vám, že vôňa je veľmi autentická a milujem ten pocit, keď umývam svoj riad práve s niečím takýmto. Možno je to naozaj individuálna záležitosť, ale vždy sa teším, keď som nútená urobiť si poriadok vo svojej mini kuchynke... :D
   Na Vianoce som od tety dostala tento epilátor Phillips Satinelle a vždy som po niečom takom túžila, ale bála som sa to vyskúšať. Mala som strach, že to bude krvilačný mučiaci nástroj a že ho napokon ani nebudem používať, lebo bude epilácia veľmi bolieť. Dokonca aj jeho prvé použitie musel najprv otestovať pán otec, lebo ja som bola vyklepaná. :D Ale skamošili sme sa. Pravidelne ho používam na epiláciu podpazušia a zbaví ma kompletne všetkých chĺpkov. Hoci to treba aspoň raz za týždeň zopakovať, myslím, že sa to oplatí. Chceli by ste o ňom počuť viac? Pohrávam sa s myšlienkou, že by som o ňom spísala samostatný článok. ;)
  Posledným obľúbencom tohto článku je šampón s kondicionérom Miracle Densifier z Avonu, o ktorých som si sprvu vôbec nemyslela, že by sa tu niekedy mohli objaviť. Raz som po nich len tak siahla, že veď nejaký šampón a nejaký kondicionér a ani som sa nezamýšľala nad tým, na čo sú určené. No už pri umývaní som si všimla, že mám akého hebkejšie a poddajnejšie vlasy. Nehovoriac o tej BOŽSKEJ vôni, ktorá mi strašne pripomína čosi z detstva, no nedokážem si spomenúť čo. Vlasy som s nimi mala omnoho objemnejšie, lesklejšie, hebšie a vyživené, čo v podstate aj samotný šampón s kondicionérom sľubuje. Úprimne, podľa mňa väčšinu práce zariadil kondicionér, tak určite odporúčam celú dvojicu, ale aj bežné umytie je super. :) 

Používate niečo z týchto produktov? :)

S.

Komentáre

  1. Great products! Lovely post dear!
    Have a great week! xoxo

    New post is on blog!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tělový spreje od avonu jsme jednu domu měli doma :D, ale to je tak 3-4 roky zpátky :) a byly super! :) Epilátor mám podobnej nebo stejnej popravdě nevím, protože jsem ho asi přes rok nevytáhla a první použití bylo hrozně, ale vím, že se to musí opakovat, ale já jsem na to tak líná :D ale plánuji od phillipsu si koupit něco podobného, ale vypadá to lepe! :D

    Shard of Dreams

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Telový sprej som veeeľmi dlho od Avonu nemala. Teda vlastne ani nijaký iný nie. :D Inak čítala som na tom mydle miesto "citrusu" "cirkusu" a nechápala som, ako môže niekto pomenovať vôňu mydla "tibetský cirkus". :D A o epilátore určite napíš niekedy prosím! Ja sa s myšlienkou kúpy pohrávam už dlho, ale neviem sa rozhodnúť. Zatiaľ fandím vosku. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tá ,,nehoda s cirkusom" znie ako niečo, čo by sa prihodilo mne. :D Inak super, teším sa z odozvy, článok o epilátore sa teda na blogu v priebehu najbližších týždňov určite objaví. ;)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky