Random 30

Milujem tie jarné dni, keď ostanem na víkend v Brne. Dokonca aj vtedy, keď idú frajer a všetci kamaráti domov a ja jediná tu zostávam. Tento druh me timu je skrátka na nezaplatenie. Spolubývajúca chodí každý víkend preč, takže tu mám svoj klídeček. Porobím si všetky úlohy na budúci týždeň, zacvičím si, poutieram všade prach, povysávam, píšem, čítam a, samozrejme, leňoším. Zo všetkého niečo. Som zástanca názoru, že človek nemôže drieť celý deň vkuse, treba si robiť prestávky a niečím sa potešiť/ odmeniť. ;) Koncom marca som napríklad úspešne zvládla prvé kolokvium, takže úvodné 3 kredity druhého semestra mám vo vrecku, jú! Keď zo mňa v daný piatok padol stres, povedala som si, že sa za odmenu vezmem na koláč. Iba v spoločnosti samej seba. A bol to ten najlepší program, aký som si na víkend mohla vymyslieť, odporúčam to aj vám. :) V ten deň bolo vonku krásne, mala som rozopnutý kabát a kúsok cesty som šla peškom, pretože som si chcela nafotiť zopár uličiek, okolo ktorých chodím každý deň do školy a ešte som sa k tomu nedokopala. Výsledok uvidíte nižšie. ;)
  Robíte si aj vy takéto dni, kedy sa sústredíte iba na seba? Chodíte do kaviarní/ kina/ kamkoľvek sami, či musíte mať zákonite po boku parťáka? :)

Lush je závislosť najhrubšieho zrna. Teda, vlastne som od nich ešte neskúšala nič iné ako bomby do kúpeľa, ale... :D Ale tie sú fakt perfektné. Nielen, že máte estetický zážitok z ich rozpúšťania, ešte aj krásne voňajú, niektoré sú plné trblietok a zanechávajú pokožku vláčnu a jemnú. Maximálne závidím všetkým tým, ktorí spolupracujú s Lushom, lebo dámy a páni, to je spolupráca snov! :D
Od brácha som na Vianoce dostala tento hrnček Panta Rhei a neskutočne som si ho obľúbila. Veď pozrite, aký je utešený! :)
 Hrátky.
 Toto je moja (zatiaľ) najobľúbenejšia brnenská ulička, ktorú už som spomínala v úvode článku. Milujem tie historické budovy, ktoré hrajú všetkými farbami. :)
Keď sa vám vysmievajú random hlavy na fasáde... :D
Keď pokoríte hranicu medzi žiadnou Yankee sviečkou a jednou Yankee sviečkou, zaručujem vám, že nezostanete len na tomto čísle. :D Ja si už robím zálusk na ďalšiu, no neviem, ktorá vôňa sa oplatí. Máte nejaký tip?
Dúhový rozvrh, prečo nie?
Posledné pálenie sviečok na najbližších niekoľko mesiacov.
V škole mám tento semester predmet Prehľad ruskej literatúry a v rámci neho máme prečítať 10 diel významných ruských autorov. Nakoľko som predtým čítala iba Kapitánovu scéru od Puškina, poviedky od Gorkého a Lolitu od Nabokova, je to pre mňa celkom výzva. Nikdy som nebola orientovaná na východ a je to tu dosť cítiť, pretože nemám ani toľko poznatkov ako zo západnej kultúry. Je to sranda, ale aj na gympli sme vždy brali skôr západnú literatúru a východnej sme sa iba zľahka dotkli, tak budem teraz musieť zamakať.
Keď sú umelé kvety ešte krajšie ako živé... :D
 Tak sa uvidíme zase v zime. :)
Toto je predstava môjho ideálneho večera. Útulná atmosféra, obľúbený album na Spotify, doma, voľno a klídek. :)

S.

Komentáre

  1. Občas člověk potřebuje vypnout a mít čas jen sám na sebe a na svoje zvyklosti .. :)
    Ten plecháček je boží! :)
    RIGHT HERE RIGHT NOW

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tiež niekedy potrebujem také dni či chvíle. V lete som napríklad zašla sama do galérie aj na zmrzlinu a poprechádzala sa po meste. Takéto to vypnutie a zastavenie sa v poslednom čase nepoznám, ale aj to raz príde a budem si to ešte viac vážiť! 😊 Mňa zasa východná literatúra dosť zaujíma, ale na Idiota by som si asi netrúfla. Tak držím palce, nech sa s tým ľahko popasuješ! 😊

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak už vím, co příště chci vyzkoušet až zase pojedu do ČR. Ta voda vypadá fakt luxusně. Musím zjistit, kde se tu dá koupit Lush nebo aspoň nějaký e-shop. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Lush obchod je, pokiaľ viem, len v Prahe, ale dá sa objednať online. :) Posielajú aj na Slovensko, ale vyjde to dosť draho. :/

      Odstrániť
  4. Já mám v rozvrhu pátky volné, takže se takto odměňuji každý týden a je to skvělý relax :) Lush je závislost, s tím souhlasím :D

    https://lenn.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. This is a very inspiring and nice post. Would you believe me if I said that i’ve Never used a bath bomb from lush.On my island we don’t sell them.But I hope i’ll Get to try it soon. Have a nice day.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak tú ruskú literatúru by som veru nedala :D Máš môj obdiv za to, čo už máš prečítané dobrovoľne. A inak zase raz krásne fotky. Deň pre seba som nemala už ani nepamätám, ale vôbec mi to nevadí. Môj malý parťák je dobrá partia a možno mi to nebude nikto veriť, oddychujem aj pri ňom :)

    NITA
    NEW POST

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Raz za čas si človek musí oddýchnuť a nájsť si ten správny relax. Lush zbožňujem a cez Veľkú Noc sme s manželom boli na predĺžený víkend preč a tam som si každý deň dopriala poriadny relax aj s Lush produktami .

    Suesanqa

    OdpovedaťOdstrániť
  8. páni moc hezké, tu svíci YC bych chtěla ale uvidíme, teď mám spoustu vosků tak je musím dopálit :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Lush a jeho bomby do koupele snad nemají konkurenci :D ještě jsem nenarazila na nějakou firmu, která by dělala lepší :D a ty umělé kytky jsou fakt super, prvně jsem myslela, že jsou živé :)

    Maris Novotná

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Teda tie kvety, myslela som si, že sú fakt živé. :-D a hrnček je veľmi cute. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ty umělé kytičky jsou opravdu jako pravé! Já tu ruskou literaturu taky moc nemusím :) A ten hrníček od bráchy je naprosto parádní :)

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Tie umelé kvety vyzerajú naozaj krajšie ako niektoré živé. :D

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Takové dny mám často :) Květiny vypadají jako živé

    SmileThess

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky