Black Friday wishlist

Odjakživa som bola nehorázne zaťažená na to, aby som pekne voňala, kamkoľvek som šla. Mohla som mať tak 12-13 rokov, keď som začala používať prvé voňavky. Tie sprevádzali voňavé dezodoranty a antiperspiranty, telové spreje a pod. Ak som náhodou zabudla alebo nestihla pri odchode z domu použiť nejaký takýto produkt, normálne som potom bola vonku nervózna. :D A to mi v podstate ostalo dodnes. Milujem ten pocit, keď si prehrabnete vlasy a zacítite jemné tóny parfému, ktorý ste na seba ráno nastriekali. Keď sa len trochu pohnete a rozvírite okolo seba krásnu kvetinovú vôňu. Skutočne verím tomu, že príjemná vôňa je dôležitá ako pre vás osobne, tak aj pre okolie. 
  Myslím, že väčšinu z tohto som zdedila po svojich rodičoch, pretože tí si veľmi zakladajú na kvalitných parfémoch. Keby ste sa pozreli na ocinovu poličku, našli by ste tam vône Gucci, Bvlgari, Paco Rabanne, Versace, na mamininej zas Marc Jacobs, Lancome či Escada. Ja takéto drahoty zatiaľ nevlastním, no v poslednom čase ma to veľmi láka. :D A práve preto si už brúsim zuby na tohtoročný Black Friday v Notino

marc jacobs toaletná voda daisy eau so fresh kiss notinosk
  Asi najviac ma vždy lákali toaletky Marc Jacobs. Už na prvý pohľad sú flakóny skutočne impozantné, to musí uznať každý. No vždy, keď sa mi niekde podarilo pričuchnúť k týmto výtvorom, sa mi zapáčili. Sú krásne ženské, nežné, svieže, kvetinové... a hlavne na mňa pôsobia ľahučko ako pierko. Mamina pred časom dostala Daisy Dream a je skutočne krásna. To ma navnadilo niekedy sa poobzerať po ďalšej. Problémom však je, že si nie som istá, ktorá sa oplatí najviac. Nemáte nejaký tip, ktorý z MJ vôní je najpríjemnejšia a najdlhšie vydrží? :) 

chloe by chloe toaletná voda notinosk
   Chloe by Chloe ma zaujala snáď okamžite, ako bola uvedená na trh. Aj v tomto prípade sa mi veľmi pozdáva samotný flakónik. Je na ňom niečo rozkošné a veľmi ženské. Samotná vôňa mi tiež príde jemnulinká a z nejakého dôvodu sa mi skôr hodí k slávnostnejším udalostiam. Máte ju? Čo na ňu poviete vy?
armani sí notinosk
  Sí od Armaniho som raz len veľmi náhodne ovoňala v akejsi parfumérke, no nedokázala som ju prestať vdychovať. :D Už si ju celkom presne nedokážem vybaviť, no viem, že som v ten deň prišla domov s tým, že ju raz musím mať. Je pre mňa stelesnením elegancie, ženskej sily a vitality, no zároveň lásky, akej je len žena schopná. A viem si ju predstaviť na starších i mladších. Skúšali ste ju? 

Po akých parfémoch túžite vy? Vedeli by ste mi odporučiť aj niečo úplne iné? :)

S.

Komentáre

  1. O druhé chloe jsem slyšela hrozně moc dobrých hodnocení a sama jsem o ní dlouho uvažovala. Nakonec jsem ale dostala Armaniho, takže mohu z vlastní zkušenosti říct - obě jsou skvělé! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nevím, jak tyhle vůně voní, ale taky nevlastním nic dražšího a kupuji si levnější parfémy. Ale mít v koupelně nějaké, asi na ně tajně chodím. :-))
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Chloe a Si...moje dvě lásky:D. Lepší vůně jsem nikdy nevyzkoušela:D.
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Všechny tyhle parfémy chci vyzkoušet. Ještě jsem se k nim nedostala, ale určitě dostanu. Zatím používám Black Opium od Yves Saint Laurent a Bright Crystal od Versace, ale ráda zkouším nové parfémy :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Black Opium som počula, že je super a Bright Crystal pred rokmi mala mamina, tá bola krásna fakt. :)

      Odstrániť
  5. Ja mám marc jacobs dot a je och, milujem ju! :)
    Okrem nej mám Armani Si a Paco Rabanne Olympea, moje srdcovky :) ... Všetko ale z fann, nemáme dobrú skúsenosť s Notinom a Elninom, čo sa týka parfémov

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já se cítím bez voňavky stejně, prostě ji potřebuju! :D Já mám nejoblíbenější od Deeply Yours navrženou Enriquem Iglesiasem a pak ještě klasickou Tommy Hilfiger vůni, která mi připomíná USA, protože právě tam jsem si jí poprvé pořídila :)

    TheWayByA

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Žiadnu z týchto uvedených som ešte neskúšala. Jedinú o ktorej som počula bola Chloé a vždy som ju chcela skúsiť. Mala som jednu takú krásnu kvetinovú a jemnú od Avonu ale žiaľ už jej mám len málinko. :/

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky