Leto v máji

Názov dnešného článku skutočne ani nemôže byť príhodnejší. Koncom apríla a začiatkom mája sme tu totižto ozaj mali leto. Veľmi nečakane sa každý deň teploty šplhali až k tridsiatkam, no poviem vám, že teplomil ako ja nemohol byť spokojnejší. :) Kopec ľudí navôkol frflalo (klasicky), ale ich reči ma nedokázali znechutiť, lebo presne po takomto počasíčku som celú zimu túžila! V posledných dňoch som dosť často na dosť dlho cestovala domov, kde sme začiatkom mája s bratom zahájili kúpaciu sezónu na tento rok. :) Sprvu sme sa báli, že v bazéne zamrzneme, ale nakoniec sme boli riadne prekvapení, ako príjemné to bolo. 
  Jednu sobotu (kedy dokonca vznikli aj tieto fotky) sme si s maminou dopriali taký ,,náš dník". Ocino bol na rybách, brat na basketbalovom zápase, tak sa baby vybrali na obed do reštiky. Po ňom sme si dali kávičku s koláčikmi a keď sme sa vrátili domov, až do západu slnka sme polihovali pri bazéne, jedli zmrzlinu, kecali, smiali sa snáď na všetkom a bolo to neopísateľne príjemné. Pre nás obe. Už dlho sme nemali taký intenzívny mother-daughter time a obom nám to skvele padlo. Robíte si takéto dni s blízkymi aj vy? :)

  Čo sa týka outfitu, táto kombinácia vo mne evokuje spomienky na minuloročný Paríž. Šortky s košeľou som si totižto kupovala práve z toho dôvodu, že vo mne vzbudzovali jemný Parisian chic nádych a skrátka sa to na prechádzky po Montmartre hodilo. :) Jednoduché, ale nežné, vzdušné a veľmi pekné. Také kombinácie v lete skutočne rada nosím - čo najpríjemnejší materiál a svetlé farby. Kraťasy som si inak nehorázne obľúbila, pretože sú high-wasted a skvele sedia. Biela farba sa tiež úžasne kombinuje s inými a krásne kontrastuje s opálenou pokožkou, takže na leto must-have. Aké sú vaše letné lásky zo šatníka?
Sandále: CCC
Šortky, košeľa: Pull&Bear
Kabelka: H&M
 Okuiare: z Grécka
Hodinky: Riverdean 
S.

Komentáre

  1. Fantastic post!
    Kisses .
    Dilek ...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Outfit je nádherný. Akorát plánuji výlet do ČR k rodičům, na skvělé tři týdny, tak doufám, že takových skvělých chvil s rodinou budu mít víc než dost. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. O bože, konečně léto a jsou tu krásné letní outfity.:) Sluší ti to! Š

    BLOG Corculum | Stepanka_T

    OdpovedaťOdstrániť
  4. krásný jarně-letní outfit. sama v podobném chodím nejraději, hlavně pohodlně :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ty sandále jsou úplně super, takové bych taky potřebovala, asi se po nich do céček podívám. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite choď, no tieto som kupovala pred 2 rokmi, tak asi už také isté nebudú... :/

      Odstrániť
  6. My na sebe s mamkou v poslední době nemáme moc času, takže jsme seod loňska rozhodly vždycky jednou za čas podniknout něco úplně sami. Před necelým měsícem přijela za mnou do Pardubic (kde jsem na kolejích), projely jsme se na bruslích ke Kunětické Hoře, zašly si na oběd a pokochaly se interiéry K.H. Nezapomenutelné. Takovéhle dny si neskutečně užívám a jsem za ně moc ráda ♥

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Super outfit, najviac sa mi páčia sandálky :) mám takmer rovnakú kabelku, ale je zo sinsayu, najprv som myslela, že je to ona :)
    THE NOELA

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Veru teploty sú riadne horúce, ale keďže ja som dieťa slnka, tak ja sa len teším hihi. :D Pekný outfit, veľmi ti to pristane. :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky