Novinky z Notino.sk

Už dlho mi žiadna zásielka nespravila takú radosť, ako táto z Notino. Ide o samotné produkty, ale aj o servis, nakoľko som potvrdila objednávku v utorok večer a vo štvrtok popoludní som ju už vybaľovala doma. Najnovšie som si vybrala produkty, ktoré som už dlho chcela vyskúšať. Týka sa to hlavne značky Ziaja, o ktorej kopec ľudí písalo, že je výborná. Ja som od nej nikdy, ale naozaj nikdy predtým nič nemala a povedala som si, že konečne nadišiel ten správny čas zmeniť to. Ibaže problém nastal, keď som si začala prezerať ponuku. Vôbec som si totiž nedokázala vybrať! :D Chcem krém na ruky, sprcháč či zubnú pastu? Najlepšie všetko! Napokon som si od nich vybrala 4 produkty a doplnila ich aj ďalšími značkami, tak šup na pokračovanie článku, kde vám o nich v krátkosti poviem! :)

greenum voňavé bomby do kúpeľa notinosk
  V poslednom čase som sa hrozne namotala na používanie bômb do kúpeľa. Preto bolo jasné, že si pár vyberiem aj pri najnovšej objednávke. :D Išla som do značky Greenum a kúpila som 5 kusov - Flowers, Honey Milk, Lilac, Watermelon a Wild Berry. Za deň stihli prevoňať celú kúpeľňu, tak sa už teším na samotné použitie vo vani. :) Inak, jedna vás vyjde na 1,85€, čo je úplne skvelá a lákavá cena!

ziaja šampón a kondicionér s kozím mliekom notinosk
  Ako som už avizovala v úvode, od značky Ziaja som si vybrala medzi iným šampón a kondicionér s kozím mliekom pre poškodené vlasy. Recenzie boli super, tak som zvedavá. Zatiaľ musím povedať, že prekrásne jemne voňajú - celkom mi pripomínajú vôňu klasického Dove sprchového gélu. Ihneď som sa tiež zaľúbila do skvelého minimalistického vzhľadu fľašiek, proste krása. :)

micelárna voda ziaja pleťové tonikum nivea notinosk
  Často nestíham (alebo som proste lenivá :D) umyť si tvár čistiacim gélom/ peelingom. Práve v takých chvíľach siaham po pleťových, micelárnych vodách a čistiacich tonikách. Teraz som objednávala dve. Jednu micelárnu vodu Ziaja a jedno čistiace tonikum na pleť Nivea. Ziaja micelárna voda bola pre mňa opäť novinkou, ale Niveu používam už roky a je to jedno z mojich all time favourite toník najmä pre jeho dokonalú jemnú vôňu. Tú si skrátka kupujem stále dookola a nikdy neomrzí.

sprchový gél ziaja krém na ruky spiritime notinosk
  Ako posledný som si objednala kokosový sprchový gél Ziaja s objemom 500ml (lebo milujem veľké balenia :D). Ľudia moji, to je teda vôňa! Vonia ako ten najsladší vanilkovo-kokosový koláčik a vy budete mať pri sprchovaní chuť sa zjesť! :D Ak je vám táto vôňa blízka, určite ho kúpte. Inak, k nákupu som zdarma dostala mini krém na ruky SpiriTime, čo je veľmi milé a praktické na cesty. ;)

Poznáte/ používate nejaký z týchto produktov? :)

S.

Komentáre

  1. Skvělý výběr výrobků. S ani jedním nemám zkušenost, ale ty bomby do koupele vypadají úžasně. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Taky zatím nemám s touto značkou zkušenost, avšak často po ní pokukuju a časem určitě taky něco v notinu pořídím :) Bomby do koupele jsem taky zatím nezkoušela, používám jen pěnu a občas nějaký koupelový olejíček.

    Written by M*

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ziaja je super značka, měla jsem od nich pár produktů, když teprve začínali :) Jinak ty bomby vypadají skvěle, jen škoda, že jsou balené takhle v plastu, papír by byl podle mě lepší :)

    TheWayByA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím, ekologickejšie balenia sú vždy dobrý nápad. :)

      Odstrániť
  4. Ráda bych vyzkoušela Ziaju, ale tak nějak už nechci kupovat kosmetiku v plastu. :-D Tak hledám různé alternativy, zatím se daří. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ziaja mě zaujala už tak před půl rokem, ale ještě jsem ji neměla možnost vyzkoušet, věřím, že je to dobrá značka :) ty bomby vypadají super :)

    Maris Novotná

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásná kosmetika! od Ziaja bych taky ráda něco vyzkoušela a ty bomby vypadají super :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Jooj bomby do kúpeľa to je moje! :) Super článok. :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  8. O značce slyším prvně, ale takhle na pohled její produkty moc hezky :) Nejvíce mě zaujal sprchový gel s kokosovou vůní - to já můžu :)

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Značku nepoznám ale covery vyzerajú super :) Ja by som asi vyskúšala ten šampón :)

    Klaudia Duranova / INSTAGRAM

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky