Random 31

Dnešný random post je jednoznačne jeden z mojich najobľúbenejších vôbec. Zobrazuje totiž práve to, čo mám v celom roku a vôbec v živote najradšej. Teplé jarné slnko (ktoré už dokáže krásne sfarbiť pokožku dohneda), rozkvitnuté stromy, záhradky, ľudí v kraťasoch a šatách, vitamín D, úsmevy, lásku, spokojnosť a šťastie. Presne také je moje momentálne duševné nastavenie. Už dlho mi nebolo tak dobre, ako mi je práve teraz. Neuveriteľne veľmi si želám, aby to nikdy neskončilo. No ako som vám písala v tomto článku o rovnováhe vo vesmíre, viem, že skončí. Som si vedomá toho, že sa v živote určite objaví nejaká nepríjemnosť, ale aspoň jej budem čeliť s vedomím, že tieto krásne okamihy mi už nikto nevezme. :)

Kopec ľudí mi hovorilo, že jar v Brne je najlepší čas, aký tu človek môže stráviť. A mali pravdu. Všade to kvitne, všade to vonia a ja to všade milujem. :)
Úpenlivo v posledných týždňoch myslím na Paríž a spomínam, ako nám tam bolo výborne. Veľmi by som niekam opäť šla.
S kamoškou si často posielame fotky či videá cez Messenger a používame pri tom rôzne filtre. Tento je za posledný čas rozhodne náš najobľúbenejší. :) Máte nejaký svoj fav?
Mini potešenie v záhradke.
A ešte viac mini potešenie na intráku. :D Jedného dňa som si odtrhla sedmokrásku pri návrate na izbu. Len tak. Pre malú veľkú radosť. :)
S novým foťákom od Danielky sa najlepšie čaruje na jar. Veď o tom svedčí aj prevaha prírodných a kvetinových fotiek dnešného článku.
 Keď sa bezhlavo zamilujete do podprsenky... :D
Z izby na intráku som mala vždy krásne výhľady na západy slnka. Pohľad to bol krásny, ale som rada, že stromy už momentálne holé nie sú. :)
Tieto zvončekové tulipány sú po pivonkách asi najkrajšie kvetiny, aké som kedy videla. Naši na cibuľky natrafili pred dvomi rokmi v Lidli, no ani len netušili, že budú tak dychberúco nádherné, keď začnú rásť.
Dosť som sa obávala, že v Brne nebudem vedieť nájsť orgován, po ktorom každoročne túžim. Ak mi doma neprevoniava izbu, neráta sa mi celý rok. :D No ku podivu je tu orgován skoro na každom rohu. A, samozrejme, pri každej príležitosti si pár konárikov vezmem na intrák. No väčšinou ho len fotím a kochám sa ním vonku. :)
S frajerom chodíme každý večer na prechádzky do parku a sem-tam ho prehovorím na pár fotiek do rodinného alba. :D Tento záber pochádza z posledného fotenia a je môj najobľúbenejší. My dvaja, spokojní, šťastní z prítomnosti toho druhého, jari, tepla a orgovánu nad našimi hlavami. Znamená to veľmi veľa. :)

S.

Komentáre

  1. Tak krásně zachycené okamžiky. Podprsenka je nádherná a poslední fotka je super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tohle období je boží! :) Přítel sice kvůli alergii trpí, ale šeřík mi také trhá :) Miluju tu vůni a teplé jarní paprsky! Moc krásné fotky, hlavně ta vše poslední.

    TheWayByA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je jasné, pre alergikov to musí byť ozaj veľmi nepríjemné. :/

      Odstrániť
  3. Já si tohle období taky strašně užívám...miluju teplo a květiny:D. A nádherné fotky!
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krása, rozkvitnutá. V tento upršaný deň si mi zlepšila náladu.

    NITA
    NEW POST

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Veľmi pekné fotky a okamihy, tiež mám fakt rada jar a teším sa z kvetov.

    ethical vibes / blog instagram

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásné fotky, ta podprsenka je krásná, nedivím se, že sis ji zamilovala. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásne fotky ! :) Najviac sa mi páči tá druhá fotka, tá ti naozaj vyšla, ale tiež sú pekné aj kvetinkové fotky milujem kvetyy!! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky