Random 33

Ako prázdninujete? :) Keby ste sa spýtali mňa minulé leto, povedala by som vám, že vlastne nijako. Všetky dni boli tak akosi rovnaké okrem týždňa v Paríži a týždňa v Grécku. Stále to isté dookola. Žiadne dobrodružstvo. Nijaký vzruch či vytrhnutie zo stereotypu. Hej, presne takto som strávila svoje najdlhšie prázdniny v živote medzi ukončením gympla a nástupom na výšku. Ale teraz? Akosi neviem, čo skôr. Dni mi utekajú šialenou rýchlosťou - až sa nestačím čudovať. Z väčšej časti je to zrejme pre brigádu, kam som nastúpila ešte v júni a vypĺňa mi takmer celý deň. Vždy sa však (prirodzene) teším na dni voľna. A najlepšie je také, ktoré je zarovno s voľnom môjho milého. Vtedy vždy niekam vybehneme alebo sa jednoducho váľame v posteli, lebo môžeme a zaslúžime si aj také. :) Okrem toho sa ale snažím veľa čítať a o niečo častejšie pridávať na blog a Instagram (hoci tam to pre robotu nie vždy vychádza). Dokonca sme s najmilšími začali rozmýšľať aj nad výletmi, tak veľmi dúfam, že všetko vyjde ako má. :)

Moje letné essentials - prsaté tričko, bezkosticová podprda a Betty Barclay voňavka, ktorú si určite budem so sebou brať na výlety, lebo má mini flakónik, čo sa skrátka na cesty hodí. Čo sú vaše essentials?
Takéto nádhery nám kvitnú v jazierku. :)
Milujem tie farebné baleácke balenia a krásne vône produktov. Normálne oživia aj celú kúpeľňu, lebo okrem nich máme väčšinu kozmetiky v tmavých nevýrazných obaloch. :D Tieto novinky ste skúšali?
Posledné starointrákové západy slnka. 
Potulky Brncom.
Dasvidanija v sinťabre. 
Tieto krásky som z ruky nedala dole, odkedy ich mám. A hlavne teraz, keď pracujem, sú na nezaplatenie, inak by som nemala poňatia o tom, kedy si konečne budem môcť vyložiť nohy. :D
 Obdobie plnených cukín je opäť tu. :) V tejto konkrétnej je asi všetko, čo som v daný deň v kuchyni našla - olivy, párky, šunka, čedar, grécky syr, cibuľka, kukurica, paradajky, vajko a soľ. Odporúčam, toto bola zatiaľ jedna z najlepších kombinácií. :)
Učenie v parku som konečne vymenila za čítanie v parku. :)
Milujem pohľad na nadýchané oblaky pri západe slnka. Niekedy len tak ležím na terase a nerobím nič iné, ako že ich sledujem. Zvyknete to robiť tiež? ;)

S.

Komentáre

  1. Docela ti ty prázdniny závidím. Krásné fotky a ta cuketa, mňam. Mraky moc nepozoruju, ale co se mi hrozně líbí je sledovat osvětlené město z dálky. Prostě jen sledovat světýlka. Každý máme něco. :-D
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Výhľad na mesto mám tiež rada. Tu v Brne by som vedela večer presedieť hodiny s pohľadom upretým svetielka podo mnou. :)

      Odstrániť
  2. Uplně zlatý a stručný článek :) Mám ráda klid, ale zároveň aj spoustu lidí, aktivity atd, ale není nad to jen sedět a koukat se potichu na oblohu, přírodu... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Taky občas jen tak ležím a koukám na obláčky a barevnou oblohu :) Balea sprcháče a vlastně všechny limitovaný edice miluju. Ty obaly jsou boží :D

    TheWayByA

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tá podprsenka - krása, a to tričko sa chystám aj ja kúpiť <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Škoda, že si nepovedala skôr, mala som naň aj zľavový kód. ;)

      Odstrániť
  5. Tá voňavka je rozkošná! Na flakónikoch bývam občas úplne závislá :) To tričko je super!

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásná podprsenka, ta barva je úžasná!! :O A ty hodinky mě okouzlily teda taky! :D A Balea sprchové gely ty používáme doma pořád! :D A ještě se nestalo, že by jsme nějaký měli dvakrát:D

    Shard of Dreams

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tak tu zapečenou cuketu musím vyzkoušet! Máme doma cuket hodně :) a Balea produkty mám taky moc ráda, krásný článek :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Takéto články mám rada :) Hodinky sú nádherné ♥

    C a n d y G r a n t

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tričko a podprsenka sú najlepšejšie! Mne tiež tieto dni akosi rýchlo ubiehajú a ani neviem ako všetko zmestím do nadchádzajúcich týždňov. No treba si to leto plnohodnotne užiť. Nech vám všetko výletovanie vyjde čo najlepšie! A uži si aj Berlín :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky