Recenzia značky Ziaja

Značku Ziaja som chcela vyskúšať už niekoľko rokov. Dosť sa mi vždy pozdávali produkty, ktoré vyrábajú a zároveň mi niekoľko ľudí z môjho okolia hovorilo, že sa ozaj oplatia. Sú totiž cenovo veľmi dostupné, ale zároveň kvalitné. Zvykla som sa na ne v obchodoch pozerať, ale z nejakého dôvodu som ich napokon nekúpila. Prišlo to až potom, ako som nadviazala spoluprácu s Notino a práve u nich som si už pri prvej objednávke vybrala 4 produkty od Ziaji, ktoré uvidíte v dnešnej recenzii. Teda sprchový gél, micelárnu vodu a šampón s kondicionérom. Taký základ pre každý deň, skrátka praktické produkty, čo viem, že využijem. A ako v mojom hodnotení obstáli?

ziaja kokosový sprchový gél notinosk
  Krémový sprchový gél Ziaja s vôňou kokosu je proste nebo. Ak ste milovníkmi kokosovej vône v kozmetických produktoch, tento veru musíte skúsiť. Vonia ako ten najsladší kokosový koláčik na svete. :) Poviem vám, že osobne mi k letu táto vôňa veľmi pasuje a vždy si sprchovanie s ním užívam. No čo je najlepšie - balenie je 500 mililitrové, takže si ho budete môcť poriadne užiť. ;) Ja si už robím zálusk aj na ich kokosové telové mlieko do páru. :D Na Notino sprchový gél kúpite za 3,51€.
ziaja prírodná micelárna voda notinosk
  Ďalším Ziaja produktom je táto prírodná micelárna voda s výťažkom z olív. Je bez parfumácie, čo síce pri kozmetike neuprednostňujem, ale bola som na jej účinky celkom zvedavá. Používam ju hlavne na čistenie pleti, ale v pohode zvláda aj odličovanie. Je jemná voči pokožke, čo určite oceňujem. Pekne ju zmatní a vyčistí, taká klasika. Balenie obsahuje 200ml, takže je veľmi šikovné aj pri cestovaní. :) Kúpite ju za 3,30€.
ziaja šampón a kondicionér s kozím mliekom notinosk
  Šampón a kondicionér s kozím mliekom sú asi zatiaľ moje najobľúbenejšie produkty od Ziaji. K vlasom sú veľmi šetrné a jemné, čo na ich vzhľade po umytí aj vidno. Vlasy sa super rozčesávajú a už mokré sú krásne lesklé. Po vyschnutí sú jemnučké, hebké a poddajné. Vôňa produktov mi nesmierne pripomína klasickú Dove parfumáciu, až by som povedala, že je identická. A dosť dlho sa drží, v pohode ju cítim aj deň-dva po umytí. Čo je však podľa mňa úplne najlepšie, je pomer ceny a kvality. Za šampón totiž zaplatíte 2,90€ a za kondicionér 1,90€. ;)

Používate Ziaju? 

S. 

Komentáre

  1. O tejto značke som už počula a boli na ňu veľmi dobré ohlasy, tak snáď ju niekedy vyskúšam. ;)

    Blog of Sunflower

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite vyskúšaj. :) Ja som dlho otáľala a teraz si nadávam, že som ju neskúsila skôr. :D

      Odstrániť
  2. Tato značka je super a za přijatelné ceny :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ceny sú fakt skvelé. A hlavne, keď vezmeme do úvahy, že veľa ich balení je 400-500ml. :)

      Odstrániť
  3. Ja od nich používam denný krém na tvár a očný krém a pre mňa úplne topka! Neksutočne rýchlo sa vstrebú, perfektne hydratujú, vyhladia aj pleť a používam ako podklad. Nemám čo dodať. Z týchto produktov ma zaujalo najviac mlieko s vôňou kokosu. Ale musím spotrebovať najprv všetky iné čo mám doma :D

    Lumi z Recenzie-Kozmetiky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vďaka za tip, na krémy som sa ešte nepozerala, tak to musím napraviť! Znejú super. :)

      Odstrániť
  4. Miluju vůni kokosu, ten sprcháč musí být úžasný! Taky už dlouho od Ziaja chci něco vyzkoušet, tak snad brzo něco ulovím :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ziaju mám opravdu ráda a kudy chodím, tam ji chválím :)

    Elle about everything

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky