Som iná, časť šiesta

Neznášam požičiavať svoje veci (hlavne knihy). Zväčša preto, že sa mi nikdy nevrátia v perfektnom pôvodnom stave, takže mám obrovský problém druhým v tomto dôverovať. Cez deň nedokážem mať nakrémované ruky. Na noc však krém použiť musím, inak som bez svojho rituálu nepokojná. Nejde mi do hlavy, prečo si niekto púšťa sprchu skôr, ako do nej vlezie. Toľké plytvanie. Som najhoršia na svete v čistení topánok. Vonku si vždy hovorím, že ty brďo, už by sa fakt zišli prečistiť, ale akonáhle prídem dnu, vyletí mi to z hlavy. Pri každom jednom holení nôh vynechám nejaké miesto. Neznášam akékoľvek kozmetické úpravy pier. Podľa mňa to vyzerá maximálne neprirodzene a vo fatálnej väčšine prípadov príšerne. Mám znamienko medzi malíčkom a prstenníkom na ľavej ruke. :) Do dnešného dňa až príliš veľmi milujem High School Musical, H2O a Witch. Dokonca si všetky menované rada pozriem a, samozrejme, citujem spamäti. To viete, odchovanec Jetixu... :D


  • Nedokážem si namaľovať mihalnice bez toho, aby som viečka nemala celé od špirály. Ani raz sa mi to zatiaľ nepodarilo a práve preto by som nikdy nemohla byť beauty guru. (Nieže by som chcela... :D)
  • Často (skoro stále) sa budím 5 minút predtým, ako mám nastavený budík. 
  • Žiadne malé dieťa a z 95% ani zvieratá ma nedokážu dojať, ale starí ľudia áno. 
  • Ak by som mala vybrať časť ľudského tela, ktorá ma desí, boli by to chodidlá. Neviem prečo, ale prídu mi nechutné. :D
  • Som snáď najväčší fanúšik sprchovania sa večer. Milujem ten pocit, keď si do postele ľahnete celí čistučkí, svieži a zmyjete zo seba celý deň. Sprchovanie ráno je pre mňa akosi neprirodzené. 
  • Fakt nemám rada točenú zmrzlinu. Príde mi taká... nijaká. Omnoho radšej mám klasickú kopčekovú, kde máte príchute od výmyslu sveta a viete si to nakombinovať, ako sa vám ráči. 
  • Pred skúškou ma nikdy nenájdete v hlúčiku ľudí, čo si opakujú učivo a overujú fakty. Neskutočne ma to znervózňuje a to je to posledné, čo potrebujem. 
  • Dodnes nosím veci, ktoré som nosila ešte na základnú školu. Neviem, či sú už tak vyťahané, alebo som od piatej triedy vôbec nenarástla, ale stále je mi všetko, čo mi z tých čias ostalo, dobré, a neplánujem to vyhadzovať. 
  • Moje srdce sa roztopí vždy, keď vodič v MHD počká, kým si všetky babky posadajú, a až potom sa pohne. 
  • Doma zásadne chodím bez podprsenky. Chodila by som bez nej v pohode aj vonku, ale priťahuje to pohľady a ja nemám rada pozornosť. 
  • Neznášam zvuk škrabania chrást a suchej kože. 
  • Som preborník v umení zastať si v obchode (aj kdekoľvek inde) do najpomalšieho radu. 
V čom ste iní vy? ;)

S. 

Komentáre

  1. Jediné v čem jsem stejná je to, že jsem vyrostla na Jetixu a nesnášim nohy :D ale jinak nic z toho co jsi napsala nemam stejné. Ještě teda sprcha večer. To miluju ten pocit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Supeeer :D Až som prekvapená, koľko vecí mám rovnako ako ty :) Ale niektoré veci sú zasa presný opak, napríklad to s budíkom... ja vstávam zásadne minimálne pol hodinu po prvom, ktorý mám nastavený :D

    C a n d y G r a n t

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skoro ve všem s tebou souhlasím. Jak jsem to četla, tak jsem si u toho vybavila sebe. Nejvíc asi u toho stávání před budíkem :D To bych se z toho vždycky pominula :D
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zbožňujem tieto články! A s väčšinou vecí sa úplne stotožňujem. Aj čo sa týka napríklad čistenia topánok, holenia nôh alebo opakovania si učiva tesne pred skúškou čí písomkou. No napríklad som z tých, čo si púšťajú vodu skôr ako vstúpia do sprchy, aby odtiekla. A mám veľmi rada točenú zmrzlinu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. V hodněch bodech jse mse našla, až mě to zaskočilo :) Nejvíc mě pobavil poslední bod, já jsem schopná kolikrát přecházet z jedné řady do druhé (klidně i několikrát), protože mám vždycky pocit, že právě ta jiná řada bude rychlejší a pravidelně končívám v té nejpomalejší řadě ze všech :D

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne! Aj ja chodím hore-dole a vždy nakoniec skončím v najpomalšom. :D

      Odstrániť
  6. Ooooch vo veľa veciach som sa zhodla, na iných som sa pobavila (najmä tie chodidlá :D) a je fascinujúce ako sme každý iný :D Najviac však s tebou súhlasím s tým dojatím a točenou zmrzkou! To som totálne ja!

    Lumi z Recenzie-Kozmetiky

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Taky patřím do týmu sprchování večer! Super článek! :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky