Augustoví favourites

V auguste sa neobjavilo veľa noviniek, čo by ma chytilo za srdce, ale jedna pätica sa predsa len našla. :) Skôr mám však pocit, že som bola verná svojim osvedčeným klasikám a používala to, čo už používam roky. Jediné, čo sa u mňa v poslednom čase zmenilo, je pleťová kozmetika, ale o starostlivosti o pleť chystám samostatný článok, takže na to bude priestor inde, stay tuned. ;) V dnešnom článku vám predstavím pár produktov, ktoré ja osobne používam skoro na dennej báze a každý jeden by som si určite ešte niekedy kúpila znovu. Ktoré to sú?

notino sk telový sprej avon
  Článok začnem asi najvoňavejším kúskom, ktorým je tento telový sprej Avon s vôňou maliny a čiernych ríbezlí. Ak čítate môj blog dlhšiu dobu, viete, že telové spreje milujem. Mám ich doma aj v Brne niekoľko a zbierka sa stále zväčšuje, lebo nedokážem odolať. :D Dokonca mi aj mamina často nejaký nový kúpi, keď je v Avone akási novinka. Práve tou bol aj tento malinový a poviem vám, je to perfektná letná vôňa. Sladká, ale svieža a na prázdniny či dovolenku ako stvorená. :)
notino sk avon pleťová maska
  Ďalšou Avon láskou sa stala táto maska na tvár s čiernymi minerálmi. Po nanesení na pleť je kompletne čierna, no do 10-15 minút uschne a zmení sa na šedú. Tvár mám po jej použití krásne čistú a vláčnu, akoby prebudenú. Masky tohto typu (zväčša tmavé a hutné) mám skutočne rada a už dopredu som vedela, že táto mi tiež sadne. A tiež sa veľmi bavím na frajerovom výraze v tvári, keď ma s ňou zbadá. :D
notino sk šampón a kondicionér garnier
  Túto dvojicu šampónu a kondicionéru Garnier s ricínovým olejom a mandľami maximálne odporúčam na leto, kedy sú vlasy namáhané a potrebujú poriadnu výživu. Ricínový olej sa o ne krásne postará. Táto dvojka navyše veľmi príjemne sladko vonia a skvele sa dopĺňa. Mali by posilniť vlasy a zredukovať ich vypadávanie, ale priznám sa, že to zrecenzovať neviem, nakoľko ich nepoužívam sústavne. :/ Nájdete ich napríklad aj na Notino, kde vám dokonca vašu objednávku vedia zabaliť ako darček v prípade, že chcete kozmetiku niekomu darovať. Dobré, nie? ;)
notino sk čistiaca pleťová pena avon
  Túto čistiacu penu na tvár Avon kupovala mamina pôvodne bratovi, ale keď už som ju videla doma v kúpeľni, nedalo mi to nevyskúšať ju. :D Vonia typicky avonovsky. Pena je naozaj bohatá a na tvár som použila asi 2 pumpičky. Pleť príjemne osvieži a vyčistí a čo sa mi na produkte páči najviac je, že si tvár nemusíte drhnúť 10 minút. Pena pekne zíde dole pri prvom strete s vodou a je hotovo. :)
bione pleťový krém notino sk

  Dnešný článok uzavriem produktom, ktorý som si cez leto najviac obľúbila. Je ním krém na pleť Bione. Od tejto značky som nikdy predtým nič neskúšala, ale boli naň dobré recenzie a povedala som si, že prečo nie? Vonia sviežo a hoci to nie je moja najobľúbenejšia vôňa, neprekáža mi. Veľmi pekne ho viete votrieť do pokožky a ihneď začne vsakovať. Čo však bolo pre mňa najdôležitejšie - nie je mastný a pleť s ním dýcha. Je krásne hydratovaná a nezaťažená.

Poznáte tieto produkty? Používate tieto značky? Čo ste si obľúbili v auguste vy?

S.

Komentáre

  1. Všechny produkty vypadají zajímavě. Nejraději bych si ke každému hezky přivoněla. :)
    Kout světa

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Telové spreje od Avonu sú skrátka úžasné, tiež mám doma celú zbierku :) Inak, veľmi zaujímavý blog, držím palce ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Žádný z produktů jsem nikdy neměla, ale o šamponu a kondicionéru od Garnieru jsem zrovna slyšela ve videu od GetTheLouk, taky si to vychvalovala :)

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Produkty od Avon mám taky moc ráda, ta maska je super a tělové spreje si taky pravidelně kupuji :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásny článok, milujem Bione :) Sestra si zase obľúbila tie produkty na vlasy s ricínom :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já jsem si taky oblíbila šampon a kondicionér od Garnier, ale z jiné řady. Nedávno měla kamarádka narozeniny, tak jsem ji nakoupila kosmetiku a nechala zabalit do dárkové krabičky. Přišlo to hezky zabalené, krabička byla pěkná a mě ubyla starost s balením. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ja sa priznám, že produkty poznám, ale ešte som neskúšala, ale ten prvý sprej musí byť super. Milujem všetky spreje sveta :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Z Bione sme doma vyskúšali už veľmi veľa produktov - šampóny, krémy, kondicionér na vlasy, atď. A musím povedať, že vždy sme boli spokojní. Garnier vôbec nepoužívam, ešte nikdy mi nesadol ani jeden jediný produkt, asi to nie je značka pre mňa. Odkedy som však zistila, že mám alergiu na jednu ingredienciu, ktorá sa pridáva takmer do všetkých kozmetických prípravkov, veľa neexperimentujem a príliš veľa času trávim v drogérii čítaním zložení na obaloch :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Po tej príjemnej skúsenosti s krémom asi aj ja vyskúšam niečo nové od Bione, vďaka za tip. ;) A s tým Garnierom je to škoda, ale jasné, že nie každému sadne všetko.

      Odstrániť
  9. Ty tělový spreje od Avonu naprosto miluje moje ségra a dřív měla doma fakt sbírku :D a já jsem jako menší chtěla vždycky taky svůj a pak mi ho koupila a já byla z toho nadšená :) na léto jsou super:).
    Tyto značky moc nepoužívám, ale znám:).

    Shard of Dreams

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tú čistiacu masku od Avonu mám aj ja a som s ňou taktiež veľmi spokojná :) Rovnako tak aj so zlupovacou z podobnej rady. Šampón a kondicionér od Garnier som vyskúšala a tá vôňa bola jednoducho dokonalá! Už len kvôli nej by som do týchto produktov išla opäť!

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Články o oblíbených produktech jsou nejlepší, protože naberu hodně inspirací a z tvých produktů mam tělový sprej od Avonu a je naprosto boži, používám ho skoro každý den :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Super výber, vyzerá to zaujímavo :) Nič z toho som síce neskúšala ale telový sprej ma zaujal! Aj som sa na neho pozerala v novom katalógu, že by som si ho objednala, no na jeseň a mi do toho už veľmi nechce ísť :(

    C a n d y G r a n t

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Avon je pro mně navoněná bída, nechápu, kdo to dnes ještě kupuje, v devadesátkách možná, ale dnes, když je takový výběr

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky