Top 5 produktov pod 10€, časť druhá

Po úspechu článku Top 5 produktov pod 10€ č. 1 som si povedala, že určite pre vás pripravím pokračovanie. Ku podivu to ani nebolo tak zložité, nájsť 5 ďalších výrobkov, ktoré nestoja veľa a sú úplne skvelé. Niektoré z nich používam už roky, niektoré sú u mňa pomerne čerstvé. Aj tak ale netuším, čo budem bez nich robiť, ak sa značky náhodou jedného dňa rozhodnú prestať ich vyrábať. :D Veľmi ťažko totiž skúšam niečo nové. A je ohromne zložité nájsť niečo, čo by nahradilo vášho dlhoročného obľúbenca. Nič také sa však zatiaľ nekoná, preto poďme rovno k spomínaným produktom. :)

olejček na vlasy garnier notinosk
  V nedávnom Notino haule som vám spomínala tento olejček na vlasy Garnier, ktorý si s maminou kupujeme už aspoň 5 rokov vkuse. Veľmi nám vyhovuje konzistencia, vôňa a hlavne účinok na vlasoch. Hlavne takto po lete vidno, že končeky sú jemnejšie, nepôsobia ako slama a vlasy sú o čosi viac vyživené. Ja som si pred časom kúpila ďalší olej z tejto sady, ktorý som ešte neskúšala, no verím, že bude tiež úžasný. Kúpite ho za 6,20€.
micelárna voda garnier notinosk
  Od značky Garnier tu mám ďalší produkt a je ním slávna micelárna voda. Je to úplná klasika, ktorú vám snáď vôbec netreba predstavovať. :) Je neparfumovaná, veľmi ľahko si poradí aj s odolným make-upom a je perfektná aj pre obyčajné čistenie pleti. Tiež ju používame už niekoľko rokov v rade a nesmie nám chýbať ani pri výletoch a dovolenkách. Viac-menej je to prvá vec z kozmetiky, čo si vždy zabalím. Stojí 6€.
adidas deosprej fizzy energy notinosk
   Ak čítate môj blog nejaký ten piatok, možno si spomeniete, že mám skutočne veľkú slabosť pre Adidas deospreje. Moje najobľúbenejšie sú Fun Sensation a Fizzy Energy. Pre môj nos majú úplne ideálnu sviežu vôňu. Veľmi dlho vydržia, dokonca by som povedala, že ich cítim aj po celom dni v práci či v škole. Z tých všetkých, čo som v živote poskúšala, mi práve Adidas spreje prídu najúčinnejšie a tiež som im verná už dlhú dobu. Zoženiete ho za 3,80€.
čistiace tonikum na pleť nivea notinosk
   Čo sa týka čistenia pleti, vždy sa vraciam k milovanému čistiacemu toniku Nivea. Skrátka zbožňujem jeho príjemnú, nevtieravú, čistú vôňu. Páči sa mi na ňom, že je neskutočné jemné a šetrné k pokožke. Krásne zbaví nečistôt. Osvieži a prebudí pleť, preto ho rada používam ráno. Dosť dlho tiež vydrží a u mňa na poličke v kúpeľni je to už stálica. :) Kúpite ho za 3,50€.
  Posledným tipom na super produkt do 10€ je čosi, čo som objavila pomerne nedávno. Keďže veľa cestujem vlakmi, nedám dopustiť na antibakteriálne gély na ruky. Najviac sa mi zatiaľ osvedčila značka Bath and Body Works, ktorá má hravé mini balenia, krásny dizajn a lákavé vône. Vôbec mi nelepia ruky, skôr mám s nimi vždy veľmi príjemný pocit na dlaniach. Beriem ich so sebou vždy v kabelke, či už idem do roboty alebo na pizzu s kamoškou. Ja som si na Notino kupovala sadu 5 za 11€, ale jednotlivo ich kúpite za 4,40€. 

Používate niečo z týchto 5 vecí? Aké produkty do 10€ sú vaše top? 

S. 

Komentáre

  1. Podobne mám svojich obľúbencov, ktorých je veľmi ťažké nahradiť a popravde to len veeľmi veeľmi zriedkavo vôbec skúšam :D Toto je zaujímavý tip článku a priznám sa, že ani jeden produkt som ja osobne ešte nevyskúšala, čiže si ma určite inšpirovala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Veľmi super a užitočný článok. Rada by som vyskúšala všetko z tohto čo si tu spomenula! ;) Ale svoj mini antibakteriálny gélik som ešte nemala a neskúšala som ho. Tieto vyzerajú super. ;)

    Prajem peknú sobotu. :)
    Blog of Sunflower
    Blog of Sunflower

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ty deo spreje od Adidasu mám ráda i já. Jen já si vždycky kupuji vůni Fruity rhythm. Ta mi voní nejvíce. Velmi ráda bych vyzkoušela olej do vlasů a taktéž mě zaujaly ty antibakteriální gely. Mezi mé top výrobky momentálně patří bambucké máslo.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Micelárka od Garnier je pre mňa úplným must-have, kupujem si ju stále dookola a vždy sa k nej veľmi rada vraciam :) Malinké antibakteriálne gély od BBW som chcela vždy vyskúšať, vyzerajú nádherne!

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já bych se v této cenové relaci vešla třeba s těmito produkty : Na odlíčení Jojobový olej Renovality - můžu s ním stáhnout vše včetně řasenky, bio bambucká másla BeButter , jsou krásně našlehaná, výživu dodají pokožce i vlasům, deodorant RaE nebo moje oblíbená Rexona, plátynková maska Balea , ta zlatá, z dekorativky třeba make-upy Bell jsou luxusní :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Občas se mi podaří sehnat něco za dobrou cenu :) Micelárka od Garnier je ale největší klasika ještě s micelárkou od Astrid, se kterou jsem tak velmi spokojená :) a antibakteriální gel mám od Balei a vystačí mi uplně v pohodě :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie antibakteriálne gély Balea majú aj nejakú príjemnú vôňu? :) Priznám sa, že na ne som sa ešte nepozerala.

      Odstrániť
  7. Díky za super tipy, zaujaly mě ty antibakteriální gely :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky