Random 36

Október mi prišiel mimoriadne hektický. Intenzívne som sa venovala škole a voľné víkendy som trávila v práci, čo malo za následok totálne vyčerpanie organizmu. Mala som veľmi málo času sama pre seba a svoje záujmy. Niečo viac som vám písala v samostatnom článku o tom, že mám pocit, že toho na mojich ramenách spočíva priveľa. Začalo sa to prejavovať v tom, že môj organizmus postupne strácal obranyschopnosť a podstatnú časť októbra som trpela neznesiteľnými bolesťami hlavy a nádchou. Z nedostatku spánku som mala začervenané oči a neskutočne ma rezali. Nemohla som sa tohto fyzického stavu zbaviť. Keď už psychické veci začínajú mať dopad na telesnú schránku, je zle. Tak som si povedala, že v novembri budem musieť zvoľniť. Zasiahne mi to síce do financií, keďže sa plánujem menej ráz ukázať v práci, ale nestojí to za to, aby som sa kompletne zodrala. Všetko tomu totiž nasvedčovalo. Aby som sa vyhla absolútnemu kolapsu, naordinovala som si 2 dovolenky doma na Slovensku. Jednu úplne obyčajnú - dodatočne osláviť narodeniny a meniny, pobudnúť s našimi a vybehnúť na prechádzku s kamoškou a jej novorodenou dcérkou. Tá druhá bude veľká - môj bratranec sa bude ženiť, tak budeme mať pred sebou celkom veselý novembrový víkend. :) 


Tento semester mávam telesnú v telocvični, ktorá sa nachádza priamo pod brnenským Špilberkom. Niekedy, keď mám chuť a je pekné počasie, sa tam rovno z telesnej idem poprechádzať. Nasať trošku slniečka a z času na čas porobiť aj nejaké jesenné fotky. :)
 Mnohí ľudia babie leto tohto roka trávili v šatách, kraťasoch a žabkách (áno, aj také extrémy som videla :D), ja som ho trávila vo svetroch, šáloch a kabátoch. Ako ste si prečítali v úvode, bola som chorá, ale na druhej strane som tomu počasiu až tak nedôverovala. Fakt som si totiž nemyslela, že je až tak teplo na toľké odhaľovanie sa. Ako ste chodili oblečení vy?
Čaro z Tigra.
Spávať s otvoreným oknom mi hrozne chýba. Často som sa totiž budila pri východe slnka a mala tak možnosť vidieť takéto krásne divadlo na rannej oblohe. :)
Mamina začiatkom jesene objednala z YankeeVône.sk dve sviečky ideálne pre toto obdobie. Jedna je hrušková a druhá tekvicová. Tú hruškovú už stihla aj zapáliť, no, samozrejme, vtedy, keď som odcestovala do Brna. :D A tu ma už žerú mrle, lebo aj ja chcem konečne vedieť, ako vonia. :D 
Opäť raz tu máme povinné čítanie. Ale na túto novelu sa skutočne teším. Dúfam, že nesklame.
Milované Brníčko. :)
Som proste romantička a západy slnka ma vždy dostanú do kolien!
Po mega dlhej dobe som sa konečne ostrihala. Tou mega dlhou dobou myslím niečo okolo trištvrte roka, pretože som bola príliš lenivá pustiť sa do toho (a mám radšej dlhšie vlasy). :D Strihám sa sama, lebo po odchode od kaderníčky mám zakaždým hlavu v smútku. A oveľa ľahšiu peňaženku. Takže to riešim vlastnými nožnicami a som rada, že som rada (a peňaženka je ešte radšej). 

S.

Komentáre

  1. Krásny výber :) Veľmi sa mi páči fotka so sviečkami. Ja som si tento rok nekupovala žiadne, pretože mám straaašne veľa olejov do aromalampy, ktoré by som chcela pomíňať :D Glitre z Tigru sú naprosto čarovné a klobúk dole za vlásky! Ja som sa sama strihala raz a povedala som, že už nikdy viac :D Teda aspoň kým nebudem mať dosť dlhé vlasy na to, aby som si ich všetky vedela pekne prehodiť nejako dopredu...

    C a n d y G r a n t

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och, aromalampy musia byť skvelé! A bývaš spokojná s výsledkom u kaderníčky? :D

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky