Septembroví favourites

Viete, že som si ani neuvedomila, kedy sa oficiálne leto preklopilo do jesene? Akosi som bola uväznená v školsko-pracovnom kolotoči a až mnoho dní po jesennej rovnodennosti mi došlo, že už je to asi tu. Možno k tomu prispel aj fakt, že bolo tak do 20. septembra teplo a krásne slnečno, také to neskoré letné počasko. Tak ma to všetko trochu zmiatlo... Každopádne dažde a nízke teploty ma už presviedčajú o jesennej situácii a ako môžete vidieť podľa úvodnej fotografie, doma sa už na nadchádzajúce ročné obdobie pomerne dobre pripravujeme. :D Dnešný favourites článok však nebude len o sviečkach, ale, ako už to býva pri tomto formáte na mojom blogu zvykom, aj o kozmetike. Na Notino som totiž nedávno ulovila nejaké nové produkty, ktoré som si ihneď zamilovala. Teraz vám o nich poviem niečo viac, lebo rada odporúčam veci, čo sa fakt oplatia. :)

yankee sviečka hrušková notino sk
  Yankee sviečky... no áno. :D Keď raz pribudne vo vašom domove jedna, je veľmi pravdepodobné, že ju budú nasledovať ďalšie. :D Mamina nám na jeseň kúpila rovno dve, a to hruškovú Poached Pear Flambe so sladkou tekvicovou Luscious Pumpkin Trifle. Obe voňajú fakt nadpozemsky a na jeseň sú ako stvorené. Akurát je nám fakt ľúto ich vôbec zapáliť. Aspoň jednu však vyskúšame, lebo sme veľmi zvedavé na to, čo hovoria všetci majitelia Yankee sviečok - že kompletne prevoňajú celý byt. :) A nakoľko teraz máme doma 4, jednu, myslím, predsa len obetujeme. :D
avon maska na tvár s morskými riasami notino sk
  Z Avonu sme objednali medzi iným aj túto zlupovaciu masku s kúskami morských rias. Pri prvom použití som sa celkom zľakla, čo za kúsočky hmoty sa tam objavili. Samotná maska je totižto priesvitná a kúsky rias sú s ňou so svojou tmavohnedou farbou v kontraste. Maska zasychá asi po 10 minútach a zanecháva pleť prebudenú. Má zaujímavú vôňu, ale takú klasickú, ak poznáte a používate Avon Planet Spa produkty. Len je celkom škoda, že sa k nám dostala až na konci leta, lebo si viem skvelo predstaviť, aký parádny parťák by to bol aj v čase prázdnin. :)
garnier sérum proti akné notino sk
  Možno si spomínate, že pred pár týždňami som v kozmetickom haule spomínala kúpu tohto Garnier séra proti akné. Čítala som naň na nete výborné recenzie, preto som bola veľmi zvedavá, či zafunguje aj u mňa. Počas svojich dní mávam problémy s pleťou a čuduj sa svete, toto sérum naozaj robí zázraky! Akurát mu musíte dopriať čas, aby zaschlo a pôsobilo. Vyrážku krásne vysuší a do 1-2 dní je aj poriadny macek preč. Veľmi sa mi na ňom páči aj to, že produktu je v balení dosť a vystačí mi na mnoho použití. Ak hľadáte niečo skutočne účinné proti akné, toto je správna cesta. ;)
eos balzam na pery raspberry pomergranate notino sk
  Balzamy na pery EOS som chcela vyskúšať už veľmi dlhú dobu, ale priznám sa, že ma odrádzala cena. Ako študentovi mi prišlo veľa tých drogérkových 7€ za takýto produkt, a vždy som sa zatiaľ uspokojila s nejakým, čo stál povedzme 2€. Na Notino sú však o niečo lacnejšie a povedala som si, že by som konečne mohla ísť do toho. Kúpila som si Raspberry Pomergranate, ktorý nádherne vonia. Na perách je príjemný, dobre sa rozotiera a dosť dlho na nich zotrváva. Pery mám s ním vláčne, ale som celkom zvedavá, ako si poradí s chladnejším počasím. Za seba však odporúčam (aj keď až taký zázrak to zas nie je), hoci guľatý tvar a moja nešikovnosť nie sú veľkí kamaráti. :D

Používate nejaký z týchto produktov?

S.

Komentáre

  1. najviac ma zaujala práve sviečka, určite by sa aj mne hodila na toto jesenné nejaká pekná voňavá. ďakujem za tip :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty Yankee svíčky jsou úžasné, většina tak nádherně voní a já nikdy nevím, kterou si vybrat. Eos jsem kdysi taky měla, mě se zase to kulaté balení líbilo, ale jeho obsah mě moc nenadchnul.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tieto produkty vyzerajú skvelo! :)
    xx Mon
    lifebymon.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Planet Spa masky mám veľmi rada :) Momentálne mám doma kaviárovú a striebornú na hĺbkové čistenie pleti

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie dve mám aj ja, som s nimi naozaj spokojná. :)

      Odstrániť
  5. Yankee candle si asi budu přát na Vánoce!! žádnou jsem doma nikdy neměla a docela mě to mrzi...každopádně to serum od Garnier asi potřebujuu :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Když u nás byly EOS úplnou novinkou, propadla jsem jim a už jsem ani žádný jiný balzám nechtěla, ale později se mi do nich investovat tak úplně nechtělo, přeci jen za tu cenu to tak velký zázrak není :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Mně ten EOS prostě vůbec nesedl..:( Svíčka super!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Oooch, tá sviečka musí voňať úúúžasne! ♥

    C a n d y G r a n t

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky