Tonikum pre mastnú pleť Saffee

Nedávno sa mi ozvala Lenka z Notino, či by som nemala záujem vyskúšať novú značku Saffee. Ak sledujete môj blog dlhšiu dobu, pravdepodobne ste tu už raz čítali, že nové veci skúšam málokedy. :D Väčšinou sa zameriavam na to, čo mám overené, čo už dobre poznám a viem, aké výsledky môžem očakávať. Značka Saffee však ponúka aj kozmetické prípravky pre zmiešanú až mastnú pleť a povedala som si, že by nebolo na škodu rozšíriť si trochu obzory. Stále totiž hľadám ideálne pleťové tonikum, ktoré by mi vyhovovalo po všetkých stránkach. Vyskúšala som ich už desiatky, niektoré z nich si dokonca kupujem dookola, no na každom by som aspoň čosi trochu pozmenila. Či už je to vôňa/nevôňa, cena alebo výsledok. Neviem, možno som skrátka až príliš prísny recenzent. :D Ako teda obstálo tonikum Saffee?

saffee vyvažujúce tonikum pre mastnú a zmiešanú pleť notino sk
  Produkt obdržíte v 250ml balení. Mám pocit, že tonika ubúda len veľmi pomaly, a to ním nešetrím. Klasicky ho nanášam vatovým tampónom na pleť a krk ráno aj večer. Tekutina je číra a bez vône (hoci jemnú chemickú vôňu cítim, no nie je vôbec výrazná a niekto iný ju možno ani nemusí zaregistrovať). Pleť mám okamžite zmatnenú. Ráno je po použití tonika čulejšia a pripravená čeliť novému dňu. Večer je zase pekne vyčistená a hydratovaná, čo sa, zdá sa, ešte umocní počas spánku. Oficiálny popis produktu hovorí, že po pravidelnom používaní už po 10 dňoch na pohľad vidno rozdiel v matnosti pleti. Priznám sa, že tak dlho som tonikum sústavne nepoužívala, takže to zatiaľ nedokážem potvrdiť ani vyvrátiť. Ale používam ho veľmi rada ak máte skôr mastnejšiu pleť, rozhodne ho odporúčam. ;)

notino sk saffee vyvažujúce tonikum pre mastnú a zmiešanú pleť
  Ako by som teda recenziu tonika Saffee pre mastnú a zmiešanú pleť zhrnula? Podľa mňa je to skvelá alternatíva voči klasickým drogérkovým kozmetickým prípravkom tohto druhu. Rozhodne do nej choďte, ak ste práve v nálade vyskúšať niečo nové. U mňa sa na prvom mieste asi predsa len neusadí, každopádne by som zvažovala jeho opätovnú kúpu, lebo mojej pleti vyhovuje. :) Skúšali ste ho? Poznáte túto značku? 
  S. 

Komentáre

  1. Značku nepoznám, ale možná by mě odradila ta chemická vůně, i když není příliš výrazná.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tej je naozaj škoda, bez nej by bolo tonikum ešte lepšie. :/

      Odstrániť
  2. Nice blog. After reading your blog I’m so impressed. Keep update your blog. Black Friday Deals Refrigerator

    OdpovedaťOdstrániť
  3. vyzerá super, no ja mám skôr suchú pleť, takže nič pre mňa ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je pre fakt mastnú pleť, no myslím, že Saffee má v ponuke aj tonikum pre suchý typ. :)

      Odstrániť
  4. Dosť škoda tej chemickej vône, inak totiž vyzerá veľmi zaujímavo ❤
    BEE A CHANGE // Facebook Page // READ ABOUT "AKO VÁNOK BY MYLO"

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Veľmi pekný článok. :) Tonikum vyzerá dobre avšak ja mám skôr suchú pleť ako mastnú.:) Možno raz spravíš aj recenziu pre tonikum na suchú pleť. :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám skôr mastnejšiu pleť, takže by som kozmetiku na suchú pleť nedokázala objektívne ohodnotiť. Ale Saffee má, myslím, aj toniká pre suchú pokožku. :)

      Odstrániť
  6. Pleť mám suchou, takže tohle bohužel není úplně to pravé pro mě, ale mrknu co na mě by značka mohla nabídnout. :-) Děkuji za tip!:-)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky