Pyramídová bomba do kúpeľa Balea

Túto pyramídovú bombu do kúpeľa som si kúpila pred vyše pol rokom v DM-ke. Spomínam si, že som mala na karte našetrených dosť bodov na to, aby som ju kúpila s 30% zľavou a hrozne som sa z toho tešila, lebo som to v podstate nečakala, kým ma s týmto faktom neoboznámila pani predavačka. :D Bombu som chodila obzerať už dlho predtým, no hovorila som si, že sakra, je to dosť peňazí. Jedného dňa mi však zrejme preplo (alebo som mala depku a chcela som si nejako zdvihnúť náladu) a rozhodla som sa do toho ísť. No dobre som spravila! Od milého prekvapenia pri pokladni až po rozpustenie vo vani to totiž bola číra radosť. Nejdem však predbiehať, všetko pekne po poriadku. ;)

  Ako som už spomínala v úvode, bombu do kúpeľa som kúpila v DM-ke. Pôvodná cena sa pohybuje kdesi medzi 6-7 eurami, ak sa nemýlim. So zľavou som ju v drogérke mala za necelých 5€. Je dosť veľká, zmestí sa približne do roztvorenej dlane. Každá bomba je tvorená 4 vrstvami rôznych farieb. Všimla som si, že ak ju máte doma tak dlho, ako ja (nedokázala som ju hneď minúť, som veľmi šetrivý typ... :D), farby postupne vyblednú (možno to v mojom prípade bude tým, že som ju mala položenú pod oknom, neviem). Na výsledný efekt vo vani to však podľa mňa nemá absolútne žiadny vplyv. Čo sa týka vône, je svieža, ale sladká, pripomína mi maliny. Takisto časom vyprchá, keď ju máte vonku, ale po vhodení do vody ju zase cítite.
   Priznám sa, že som sa na ňu veľmi tešila a verila som jej, ale ani v najmenšom som nečakala také divadlo, aké sa mi naskytlo. ;) Bomba okamžite po vhodení do vody začala šumieť a zdá sa mi, že bola do 5 minút (asi aj skôr) preč. Nie som si tým ale istá, nakoľko sa hneď začala tvoriť bohatá pena a voda sa instantne sfarbila dofialova, takže bolo miznúcu zmes ťažké nájsť. Hlavne som však nedokázala odtrhnúť zrak od tých farieb a vzorov, čo sa tvorili na hladine. Dosť mi to pripomínalo bombu do kúpeľa Intergalactic z Lushu, ktorá tiež hrá modrou, fialovou a ružovou. Kúpeľ krásne voňal. Keď som sa doň ponorila, na pokožke som cítila zvláčňujúce prísady. Neviem presne, čo sa v bombe nachádzalo, ani to, ktoré ingrediencie tak zjemňovali pokožku, no niečo tohto typu tam určite je. Pena je síce bez pridania extra prípravku po štvrťhodinke preč, ale osobne mi to až tak nevadilo, lebo som aspoň lepšie mohla obdivovať tú čarovnú farbu vody. :) Bomba na vani nezanecháva žiadne nezmazateľné stopy, akurát sa kde-tu usadia farebné škvrnky z peny. Tie ale jemným opláchnutím hneď zídu dole. Iné problémy s čistením nečakajte.
   Overall musím povedať, že som nadmieru spokojná. Bomba je síce drahšia, ale u mňa sa v rebríčku najlepších usadila na druhom mieste v tesnom závese za Lushom, ktorý stále, prirodzene, vedie. Je pôsobivá, príjemná pre čuchové bunky aj pokožku a nezanecháva po sebe neporiadok. Myslím, že je to skvelý tip na vianočný darček pre niekoho, o kom viete, že rád relaxuje vo vani. ;)

S.

Komentáre

  1. Tak tohle vypadá dokonale, ještě jsem ji v Dmku neviděla, ale určitě by potěšila mou kamarádku. Jen ta cena je dost vysoká.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Že Balea má i bomby do koupele jsem vůbec nevěděla, podívám se po ní :)) Je to i krásný tip na dárek :)

    http://s-hejvi.blog.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Na tuhle bombu koukám už pěkně dlouho! :D A přesně jsem si jí také nekoupila kvůli ceně. Každopádně po tvojí recenzi asi neodolám, zvlášť když ti připomíná můj nejoblíbenější lush.

    TheWayByA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podľa mňa je skutočne porovnateľná s Lushom, možno len tá vôňa nie je až tak výrazná. :)

      Odstrániť
  4. Vůbec jsem nevěděla, že v DM mají bombu do koupele :) Vypadá úžasně, ráda bych ji vyzkoušela :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak tá vyzerá naozaj skvelo! Kúpeľovú bombu som mala zatiaľ jedine od Lushu :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Waau ešte nikdy som nemala bombu do kúpela a prvú som chcela skúsiť nejakú z Lushu, nečakala by som, že DMka má takéto podarené bomby už tiež a sú teda pre Slovensko omnoho dostupnejšie. Ešte aj tá vôňa malín je pre mňa dosť dobrá voľba! Mala si šťastie s tou zľavou :D 7 eur by som sa ňu predsa len nedala.
    Recenzie-Kozmetiky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pri poslednej návšteve DM-ky som na ňu mrkla, stojí 5,99€. :D Ale tak či tak je to dosť.

      Odstrániť
  7. Vypadá super, bombu do koupele jsem ještě neměla :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ta je krásná. Já zatím zkoušela jen od BIOO a ty dělaly hrozně mastnou vodu a nebarvily ji, takže nic moc. Ale voněly krásně. Už dlouho si brousím zuby na nějakou bombu od Lushe, ale tuhle bych brala taky :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ty jo! Já myslela že je od Lush! Vypadá tedy krásně :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky