Október + november favourites


Po dlhom čase tu opäť máme obľúbencov za posledné dva mesiace spojených do jedného článku. Tak akosi to v mojom živote skôr bolo o večnom kolotoči škola-brigáda a nemala som až tak veľa času na svoje koníčky, ako by som si priala. Do tej ,,hobby kategórie" jednoznačne spadá aj blog a priznám sa, kozmetika ma veru nejako nebrala. Keď som večer prišla unavená zo školy alebo z práce, bola som rada, že sa môžem osprchovať a padnúť do postele. Preto sú aj dnešní obľúbenci čisto na praktickej báze. V tomto článku nenájdete žiadnu dekoratívnu, zato však mám pre vás pár tipov na kozmetiku, ktorú používame všetci každý deň a môže vám prísť vhod malá inšpirácia... :)

sprchový gél dermacol s vôňou írskej kávy notino sk

  Nedá mi inak ako začať tento článok sprchovým gélom Dermacol s vôňou írskej kávy. Ak ma čítate dlhšiu dobu, viete, že milujem kozmetické prípravky, čo krásne voňajú. No mám pocit, že pojem krásna vôňa ani zďaleka nevystihuje nadpozemskosť tohto sprcháča. Vonia presne tak, ako by voňala lahodná kávička s kvapkou (či dvomi) likéru Baileys. Sprchovanie s ním je pre mňa vždy mega relax aj napriek tomu, že v Brne nemáme vaňu. Opojí mi všetky zmysly a do tohto obdobia sa podľa mňa neskutočne hodí. :)
curaprox zubná pasta notino sk
   Druhým obľúbencom sa stáva prekvapivo zubná pasta Rising Star. Priznám sa, že na tieto Curaprox produkty som ešte nikdy nikde nenarazila, ani som o nich nepočula, kým som jeden exemplár nenašla v kúpeľni. :D A normálne mi padla sánka, keď som zočila ich dizajn. Ohromne sa mi zapáčilo minimalistické jednofarebné prevedenie bez obrázkov či preplácaných nápisov. Pekné, jednoduché, elegantné. Pasta neveľmi pení, zato máte mega svieži pocit v ústach (grepfruit + bergamot + mentol). Za mňa dosť dobrá, skôr babská pasta. ;)
saffee tonikum pre mastnú pleť notino sk
  O toniku novej značky Saffee na Notino (kde momentálne beží akcia s názvom Adventný kalendár - každý deň sa vám otvárajú príslušné okienka s novými akciovými ponukami - ale pozor, vždy platia len 24 hodín, potom vás čaká nové okienko) som vám už písala, no nedá mi to nespomenúť ju aj vo favourites článku. Odkedy mi prišla, používam ju každý deň a som ozaj spokojná. Moja pleť je krásne zmatnená, je to presne to, čo potrebovala. Už to bude skoro mesiac, čo si spolu nažívame, ale mám pocit, že sa míňa len veľmi pomaly. Nedávno mi dokonca prišiel akciový Winter box, ktorý práve testujem, a nachádzal sa tam odličovací olej Saffee, takže sa teším, ako si rozšírim obzory v rámci tejto značky. :)
naturalium šampón a kondicionér 2 v 1 notino sk
  Šampón a kondicionér 2v1 značky Naturalium som si kupovala z čisto praktických dôvodov - šetrenie vody pri sprchovaní a umývaní vlasov. Som ten typ človeka, čo len málokedy na vlasy použije iba šampón, no zároveň viem, že pri takej starostlivosti sa dosť plytvá vodou. Stavila som teda na tento produkt, lebo mal dobré recenzie, a nemohla som urobiť lepšie. Zvyčajne tento typ výrobku mne osobne nesedí, ale Naturalium sa postaral o moje hladké, jemné, lesklé, dobre sa rozčesávajúce a hlavne krásne voňavé vlasy. Oceňujem aj 400ml balenie. Od tejto značky si jednoznačne ešte kúpim aj čosi iné. :)
dove gulickovy antiperspirant notino sk

  Posledný obľúbenec za október a november je tento guličkový antiperspirant Dove. Guličky často nepoužívam, no veľmi sa mi pozdávalo hruškové prevedenie, tak som sa rozhodla vyskúšať tento citrusový. Má veľmi jemnú vôňu a je ideálny na kombinovanie s voňavkou či telovým sprejom, lebo ich neprebíja. Je naozaj účinný, s potením za jeho používania nemám najmenší problém. Navyše je veľmi spratný a nezavadzia v žiadnej kabelke. ;)

 Čo je váš momentálny naj kozmetický produkt? :)

S.

Komentáre

  1. Od Naturalium mám tělový sprej s broskví a musím říct, že tahle značka umí produkty krásně ovonět:)
    Stejně tak Dermacol Aroma rituals, to jsou vždy krásné vůně.
    Momentálně je můj nejoblíbenější kosmetický produkt asi Bourjois cc krém, ten teď používám skoro denně a dělá hezky přirozenou a sjednocenou pleť.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Sprchové gely od Dermacolu miluju snad všechny! :D A značku Naturalium mám ráda, protože jejich produkty voní božsky.:).
    Já mám momentálně nejraději rozjasňovač od catrice:)

    Shard of Dreams

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super produkty! Všetko by som veľmi rada vyskúšala. Ten dermacol sprcháš musí vońať úžasne a aj tá pasta od curaproxu vyzerá super. Videla sa ňu reklamu a zaujala ma. :) ;)

    www.blogofsunflower.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tu zubní pastu jsem taky ještě nikde neviděla, ale zaujala mě. Ta chuť musí být skvělá. Já jsem si zase oblíbila bambucké máslo, které teď používám stále. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten sprchový gel musí krásně vonět ♥ od Naturalium bych taky něco ráda vyzkoušela :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ten kávový sprchový gel musím vyzkoušet, už dlouho po něm koukám v drogerce :))

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky