Random 37

Tak, a máme tu december. Ani neviem, kam tento rok utiekol. Mám pocit, že ešte ani poriadne nezačal a už sa končí. Všímam si však, že čím som staršia, tým rýchlejšie ten čas letí. Ale veď mám len 21, preboha! :D Neviem si ani len predstaviť, aké to bude tak o desať rokov. Ale asi ani nechcem, pretože budúcnosť rada nechávam budúcnosťou. Čo bude, bude. Na druhej strane som však veľký overthinker a niekedy sa tam moje myšlienky predsa len zatúlajú... Na(ne)šťastie ma momentálne zamestnávajú úplne iné sféry filozofovania - napríklad škola, keďže budúci týždeň končí semester a pomaličky sa blížia prvé predtermínové skúšky. Je mi ťažko zakaždým, keď na to pomyslím, avšak naproti tomu si hrozne úfam, aby mi čo najviac z nich dobre dopadlo pred Vianocami, aby som toho po Novom roku nemala celú horu. Minulý rok som totiž pred sviatkami nerobila ani jednu, ak si dobre pamätám, a zaprisahala som sa, že už nikdy viac. :D VŽDY, ale naozaj VŽDY sa snažte odbiť toho čo najviac v decembri - v januári si za to poďakujete. A hlavne: aspoň budete mať pred začiatkom nového semestra dlhšie ,,prázdniny". ;)


Zase raz nám jesienku strieda zima, no poviem vám, tento rok sa cítim najmenej vianočne za celý svoj život. Tipujem, že je to hlavne pre školu a milión povinností, keďže predošlé roky som mala v hlave len to, ktorý vianočný sveter si oblečiem a slová piesne Last Christmas. Teraz tam je, aké znaky má ruský konceptualizmus a akými spôsobmi sa aplikuje právo. 
 Prvý mráz a prvý sneh. Kedy bol u vás, ak vôbec? V Brnku nám prvýkrát zasnežilo 20. novembra.
Horúce čaje sú to najlepšie po príchode z mrznúcej ulice. :)
Od kamošky som na narodky dostala okrem škoricovej bomby do kúpeľa túto krásnu záložku s vyobrazením Klimtovho Bozku.
Neviem, či viete, ale ja toto mesto zbožňujem. :)
Toto je TAKÉ, ale že TAKÉ nebo na zemi.
 V novembri sa ženil môj bratranec a mamina pri tejto príležitosti dala robiť takéto krásne prírodné kytice. :)
Výnimočná chvíľka pre seba. 
Síce až tak vianočnú náladu nemám, ale zase bez vianočného svetra by som to neprežila. :D Kedy inokedy ho mám nosiť, ak nie teraz? (Ja a moji blízki totiž máme dohodu, že vianočné veci smieme riešiť výhradne v decembri - kedykoľvek predtým či potom je príliš (ne)skoro.)
Čítaníčko. Naposledy sa mi veľmi zapáčila zbierka poviedok a sentencií Daniila Charmsa. Zo života, no absurdné. Skvelé. Poznáte ho? :)

S.

Komentáre

  1. Ach tá sviečka vyzerá úžasne! A škoricová bomba do kúpeľa? To už ani vianočnejšie nemôže byť! :D Aspoň to ti možno pomôže naladiť sa napriek tým všetkým povinnostiam :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já jsem teda na vánoční náladu naladěna úplně! :D Miluju vánoční svetry, písničky a to všechno okolo. Zkouškové se mi také blíží a upřímně se vůbec netěším :D Sice toho nemám zase tolik, ale čeká mě jedna náročná zkouška, která mi to všechno vynahrazuje.

    TheWayByA

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já miluju pálení svíček a pití na čaje Vánoce, mám tu vánoční náladu tak napůl :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Normálně se mi to nestává, ale letos na mě ta vánoční nálada skočila hrozně brzy a je to takový příjemný. Takže čajíčkuju a svíčkuju o sto šest. Ke štěstí mi chybí to čtení, ale teď před maturitou nemám bohužel moc prostor pro literaturu, která mě baví :D Každopádně ta poslední fotka je krásná, fakt vánoční.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já si taky vůbec nepřipadám nějak vánočně. U mě to bude ale nejspíš tím, že mi chybí sníh a taková ta opravdová zima.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je pravda, pri takom počasí by som sa možno aj ja cítila vianočnejšie. :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky