Zimný Notino box

Spomínate si ešte na letnú Notino akciu s beauty boxom, kde sa medzi inými skrývala sprchová pena Nivea, micelárka Bioderma či maska na tvár značky Korika? Najnovšie prichádzajú s jeho zimným prevedením, ktoré je podľa môjho skromného úsudku o niečo viac premakané. Keď som doma rozbalila balík, skoro mi oči vypadli, aká krásna je samotná škatuľa. Je celá biela, vrch tvoria mini hviezdičky a aby ste sa dostali dnu, musíte rozviazať veľkú bielu mašľu. Skutočne sa mi zapáčila a už sa teším, ako nám bude zdobiť náš brnenský bytík (ktorý je ladený v bielych tónoch), aj keď spotrebujem všetku kozmetiku z boxu. :) Prejdime však k tomu, na čo ste pravdepodobne najviac zvedaví - čo sa vlastne v zimnom Notino boxe nachádza?

notino sk winter box

  Notino Winter box obsahuje, ako aj letný predchodca, niekoľko plných balení a niekoľko vzoriek. Nájdete tam: 
  • sonický prístroj na čistenie pleti Foreo Luna Play,
  • kórejskú antistresovú plátenú masku značky Korika,
  • odličovač make-upu Saffee,
  • vzorky 3 vôní: Bottega Veneta - Knot, Calvin Klein - Women, Hugo Boss - Bottled Tonic,
  • tekutý matný rúž Bourjois, 
  • vodeodolnú ceruzku na oči Rimmel,
  • lak na nechty Dermacol,
  • mini špirálu Artdeco,
  • 100ml balenie micelárnej vody Garnier, 
  • suchý olej na telo aj tvár Nuxe, 
  • kozmetickú taštičku Notino, 
  • a šampón na vlasy Schwarzkopf.
  Tak čo, však je to poriadna bomba? ;)
saffee odličovač make-upu notinosk
   Teraz vám poviem niečo o svojich obľúbencoch. Značku Saffee som vám na blogu spomínala v spojitosti s pleťovým tonikom. Bola som s ním ozaj spokojná, preto som sa tešila na tento olejový odličovač. V kontakte s vodou sa mení na mlieko a make-up neopísateľne spoľahlivo odstraňuje z tváre. Vďaka jedinečnej konzistencii nemám po odlíčení vôbec problém so suchou pleťou. Takýto výsledok som asi nezaregistrovala so žiadnym iným odličovačom. A všimla som si aj to, že v tomto prípade mi na odlíčenie tváre stačí jeden vatový tampónik aj napriek tomu, že make-upu na pleti nemám zrovna málo. :) 
notino sk dekoratívna kozmetika
  Čo sa týka dekoratívky, Notino sa rozhodlo pre dosť dobrý výber. Resp. sadol skvele aj mne, čo sa líčeniu nejako výrazne nevenujem. :) Sprvu som sa trošku obávala, ako na mne bude vyzerať odtieň Hap'pink tekutého rúžu Bourjois, ale bola som prekvapená, že sa mi naozaj na mne páčil. Chvíľku trvá, kým úplne zaschne, ale dobre drží. Nemám ho veľmi s čím porovnať, no mne sa výdrž pozdáva. Aplikácia je veľmi jednoduchá a strašne krásne vonia. ;) Z dekoratívnej kozmetiky som sa asi najviac tešila z malej maskary Artdeco, lebo je ideálna aj do tej najmenšej kabelky či na cesty. Navyše má super kefku, presne ten tvar, aký mám najradšej. Skvele sa mi pracovalo aj s vodeodolnou ceruzkou na oči Rimmel, ktorá sa krásne hodí k líčeniu v prípade, že vonku husto sneží. Naozaj totiž drží na mieste. Hneď, ako som ju vybrala z boxu, som ju otestovala na ruke a s vodou si veru hravo poradila. No a lak na nechty v odtieni First Class značky Dermacol je skrátka klasika. Červený lak musí byť a práve v tomto momente, ako píšem tento článok, ho mám na prstoch tiež. :D 
sonický prístroj na čistenie pleti foreo luna play notino sk
  Asi najväčším prekvapkom v krabici bol sonický prístroj na čistenie pleti Foreo Luna Play. Niečo takéto som ešte nikdy predtým neskúšala, ale fakt veľmi som sa tešila. Maľovať sa síce každý deň nemaľujem, ale zato čisteniu pleti sa venujem poctivo ráno aj večer. Tento zlatý mini pomocník, ktorý je ešte menší ako dlaň, mi v tom spoľahlivo pomáha. Jednoducho na pleť nanesiem čistiaci gél ako zvyknem, zapnem prístroj a jemnými pohybmi ním prechádzam po pleti. Najprv to bol trošku čudný pocit (hlavne na nose :D), ale veľmi rýchlo som si zvykla. A výsledok? Nikdy, ale fakt, že nikdy som ešte nemala tak jemnučkú pleť ako po čistení s Foreom. Ako to už u mňa býva, na začiatku som bola skeptická, že čo vlastne tento modrý kamoš dokáže, ale skutočne som potom otvárala ústa. Ukážkovo totiž čistí póry a s kľudným svedomím môžem prehlásiť, že aj s mojimi čiernymi bodkami to vyzerá viditeľne lepšie. 
strieborná kozmetická taštička Notino sk
  Zamilovala som si aj túto striebornú kozmetickú taštičku Notino. Vždy, keď niekam idem, so sebou v ruksaku či kabelke nosím malú tašku s tampónmi, vložkou, balzamom na pery, antibakteriálnym gélom na ruky a leukoplastmi. Taký malý záchranný kit. No a presne na tento účel bude taštička ako stvorená, preto ma jej rozmery veľmi potešili. :)

  Overall musím naozaj poznamenať, že zimný Notino box ma zaujal ešte viac, ako letný. Všetky veci ma veľmi potešili, aj keď som sa im v tomto článku nevenovala úplne detailne. Ale úprimne, načo? Šampón sa mi zíde vždy a všade, micelárka Garnier je ten najväčší základ na svete, ktorý používam už roky, plátenná maska je ideálna pre chvíle pohody sama so sebou a suchý olej Nuxe som chcela skúsiť už dlho, tak som z jeho prítomnosti v boxe priam vo vytržení. Ak sa teda zamýšľate nad tým, čo kúpiť na Vianoce sestre, mamine, kamoške či samej sebe, toto je podľa mňa fantastický a praktický darček. :)

Kupujete si kozmetické boxy?
 S.

Komentáre

  1. Wow, nekupujem si beauty boxy ale tento by sa naozaj oplatiluž len kvôli tomu Foreu :O Som prekvapená :)
    Recenzie-Kozmetiky

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Páni, tak tento box je úplně skvělý! :) Určitě bych z něj nebyla zklamaná ani já :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Boxy si kupuji velmi ráda, ale většinou když je to jako překvapení. I když tento by stál za nákup, nejvíce mě zaujalo Foreo.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Naozaj? Ja si napríklad nikdy nekupujem nič, čo neviem, čo obsahuje. :D Každý sme skutočne iný. :)

      Odstrániť
  4. Tenhle box vypadá fakt skvěle! Sice jsem na Foreo už alergická, ale mile mě překvapilo, že ho dali i do beauty boxu. Mě by asi nejvíc potěšil Nuxe olejíček :)

    TheWayByA

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vypadá nádherně, už jen to balení mě zaujalo! O skvělých produktech ani nemluvě :))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Kosmetické boxy si nekupuji, ale tenhle vypadá nádherně ♥

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky