Čo som dostala na Vianoce 2018

Opäť raz je tu ten čas, kedy Youtube, blogosféra aj Instagram praskajú vo švíkoch vďaka formátu What I got for Christmas. Každoročne sa zamýšľam nad tým, prečo je to pre mňa aj ostatných divákov/ čitateľov tak príťažlivé, a každoročne neviem nájsť na túto otázku odpoveď. :D Skrátka a proste som zvedavá, čo spravilo radosť iným, aký majú vkus a niekedy aj sama získavam inšpiráciu. Preto už tradične aj ja znovu prichádzam s týmto článkom. Inak priznám sa, že ich po sebe opätovne rada čítam a krútim hlavou nad tým, ako ten čas letí. Tento rok som od rodiny dostala to, čo som naozaj chcela, avšak aj niečo navyše, čo mi spravilo veľkú radosť. Podstatnú časť tvorili knihy, no tie vám ukážem v samostatnom článku s novými knižnými tipmi. ;) Od frajera som dostala zarámované fotky nás dvoch, čo ma veľmi potešilo, nakoľko si s tým dal prácu a sú to všetko super spomienky. :) Našlo sa aj niečo z kozmetiky, ale to všetko som už nefotila, lebo je to taká sprchovacia klasika. No a niečo z mojich najobľúbenejších darčekov vám teraz ukážem v pokračovaní článku. :)


Darček, po ktorom som naozaj dlho túžila, boli hodinky. Niekedy v októbri sa mi pokazili tie, čo som mala, a to do takej miery, že už sa to nedalo napraviť. Preto som si nejaké nové želala pod stromček. Naši mi kúpili tieto rosegold značky Cluse, ktorí majú ozaj krásne dizajny. Zatiaľ som s nimi naozaj veľmi spokojná a hrozne sa mi páčia. :) Okrem nich som dostala aj tento červeno-biely vianočný sveter z ER Fashion, ktorý síce využijem zase o rok, ale je na toto obdobie ideálny. Navyše je super mäkký a pohodlný, takže win-win.
Ďalším mega darčekom je táto Yankee sviečka s vôňou vanilkových vianočných koláčikov. Darovala mi ju mamina, ktorej som tiež na Vianky kupovala Yankee sviečku s vôňou bieleho kakaa, takže nám to doma tieto sviatky voňalo veľmi pekne. :D Za minulý rok nám inak doma pribudlo dosť veľa Yankee sviečok a poviem vám, že je to skvelá investícia. Osobne milujem priestory naplnené príjemnou arómou a nedám na to dopustiť, lebo to dotvára nádhernú hyggelig atmosféru. No a YC sú skutočne veľmi kvalitné, hoci by som sa vôbec nehnevala, keby bola cena aspoň mierne nižšia. :)
Som ten typ, ktorý sa cíti dobre vo vyzdobenej miestnosti plnej serepetičiek. :D Práve preto ma potešilo, keď som si pod stromčekom našla aj tento strieborný ananás z F&F Home, ktorý sa mi krásne hodí k ostatným dekoráciám v mojej izbe. :) Mala by som popracovať na tom, aby aj náš brnenský bytík dostal takéto ozdoby. :D
Čo som naozaj nečakala, bol tento mega teplý biely župan F&F. Na zimu je to presne ten kus oblečenia, ktorý potrebujem. Večne je mi totiž zima a som rada v niečom hrejivom zabalená. S týmto županom už nepotrebujem ani deku, čo je fakt skvelé! No a úprimne neviem, či z neho mám väčšiu radosť ja, mamina alebo frajer, každopádne tento darček zasiahol viacerých. :D
Ako spoznáte, že starnete? Tak, že na Vianoce dostanete zapekaciu misu. :D Musím však povedať, že okrem hodiniek som si ju želala tiež. V Brne totiž niečo také medzi kuchynským riadom chýba, preto sa pri pečení fakt zíde. Od brata som dostala malinovú bombu do kúpeľa Balea, ktorú som už recenzovala tu, a ešte čajovú lyžičku s citátom. :)

Čo pekného ste dostali na Vianoce vy? :)
S.

Komentáre

  1. Ten župan je nádherný a vypadá, že bude i krásně měkučký a hřejivý. Já jsem letos dostala ponožky, pyžamo, kosmetiku, digitální fotorámeček a několik obálek. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten župan je krásný a roztomilý, určitě bude teploučký:) A hodinky jsou také super. Dostala jsi moc hezké dárky:) Já dostala parfém, knihy, Renovality oleje a tak:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne darčeky a aj mne nadelil Ježiško tohto roku župan. Nie však biely ale sivý s ružovými bodakmi. :DD ;)

    Prajem ti ešte krásny deň a pozývam ťa na moju
    novoročnú GIVEAWAY♥ .

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som takisto dostala vanilkovú sviečku ale tedaa Yankee to nebola, musím si už nejakú zaobstarať, veď to sú sviečkové legendy! :D Tá moja je len z Ikey :D
    Recenzie-Kozmetiky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ikeácke sú super, tie sú moje obľúbené a vanilka je top vôňa! ;)

      Odstrániť
  5. Ten župánek vypadá krásně! :) Yankee svíčky jsou klasika, jen mi přijdou děsně předražené :D

    TheWayByA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To rozhodne sú. :/ Ale poviem ti, že tak kvalitnú a prenikavú sviečku som ešte nemala. :)

      Odstrániť
  6. Dostala si krásné dárky :) Asi nejvíc se mi líbí hodinky, poslední dobou čím dál tím víc přemýšlím nad tím, že by se mi nějaké hodily :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky