Recenzia: Botanico bomba do kúpeľa

Na narodky som od kamošky Katky dostala túto bombu do kúpeľa Botanico s vôňou škorice. Priznám sa, že doposiaľ som o tejto značke nikdy nepočula, ale keďže som bola minulý rok naozaj zahĺbená do testovania rôznych takýchto prísad do kúpeľa, veľmi som sa tomu potešila. Nie som síce typ, čo vždy rád skúša nové veci, ale v tejto oblasti som celkom into it. Rada experimentujem, skúšam a porovnávam. Niekedy v budúcnosti určite pripravím zhrňujúci článok o všetkých mojich skúsenostiach, o tom, čo sa podľa mňa oplatí vyskúšať a čo nie. No zatiaľ je to v nedohľadne. :D Preto dnes prichádzam s recenziou tejto guľky do kúpeľa, tak ak vás zaujímajú kúpeľňové kecačky, šup na pokračovanie článku. ;)


  • Gulička je asi najmenšia z bômb do kúpeľa, aké som kedy skúšala. Má 50 gramov a je asi taká veľká, ako vidíte na druhej fotke v porovnaní s mojou rukou. 
  • Kúpite ju cca za 2€/ 50 českých korún.  
  • Zloženie: natrium hydrogen carbonicum, olea europea, citric acid, eteric oil, bylinky, potravinárske farbivo. 
  • Zabalená je v plastovom obale.
  Po vhodení do vane celkom rýchlo vyšumí. Bola som prekvapená tým, že sa vnútri ukrývali buď nejaké kúsky byliniek, alebo priamo škorice (nie som si istá, neprišla som na to, čo to v skutočnosti bolo :D). Osobne som škoricovú vôňu cítila iba chvíľku, potom akoby sa stratila. Čo sa týka sfarbenia, voda bola jemne ,,zakalená", nakoľko aj samotná bomba je biela až maslová. Po týchto stránkach teda wow efekt nečakajte. Čo je však zaujímavejšie, sú jej účinky na pokožke. Po kúpeli totiž bola veľmi vláčna a hebká. Olivový olej a éterické oleje na ňu veľmi pekne pôsobili a mala som pocit krásne zregenerovanej pokožky. 

  Záver je teda asi taký, že bomba je určite ideálna pre tých, ktorí hľadajú skôr priaznivé účinky na kožu, nie kúpeľňové divadlo. Gulička je skvelá pre oddych tela po náročnom dni. Avšak podľa mňa by nebolo celkom na škodu použiť pri kúpaní aj dve bomby. Skúšali ste ju? :)

S.

Komentáre

  1. Ta vypadá dobře, vůni skořice mám moc ráda:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Great post dear! Have a wonderful day!
    xoxo
    Dilek...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já žádné bomby do koupele nepoužívám, protože nemám vanu.. bohužel :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tú strasť poznám, ja v Brne tiež nie, ale keď som doma u našich, tak tú vaňu s radosťou využijem. :D

      Odstrániť
  4. Vyzerá super a tá vôňa musí byť určite veľmi príjemná! :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Bomby do kúpeľa väčšinou nepoužívam, vyskúšala som len dve z LUSH, ale ani tie na mňa nemali až taký wow efekt :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ta vypadá úžasně a musí krásně vonět! Ráda bych také nějakou vyzkoušela :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky