Random 39

Skúškové je už týždeň oficiálne za mnou a konečne sa oddávam zaslúženému oddychu. Bude síce celkom krátky, pretože v pondelok už začína nový semester, ale... aj tak som rada. Po dvoch mesiacoch môžem kompletne vypnúť (teda okrem dní, keď si nájdem čas na brigádu :D). Konečne už nemám každé ráno nastavený budík, aby som sa šla učiť. Cez deň som si prikázala no coffee, lebo pre veľké dávky kofeínu som mala dosť rozhádzaný spánkový režim a musím ho nejako dostať do poriadku. No čo je pre moje stuhnuté telo momentálne asi najdôležitejšie, pomaličky sa znovu vraciam k cvičeniu. Mala som síce v jesennom semestri povinnú telesnú, ale bola to len hodina do týždňa, inak som cvičiť veľmi nemala kedy. Pritom som bola minulý rok dosť dobre rozbehnutá a cvičila som niekedy aj 6 dní vkuse. Avšak svalstvo rýchlo ochabne, ak sa nenamáha, preto sú opätovné začiatky ťažké. No som odhodlaná sa do toho zase dostať, pretože cítim, že moje telo to naozaj potrebuje. Hýbať sa, nielen sedieť pri stole a čučať do skrípt. Čo vy, ako dopadli skúšky? :)

Túto Yankee sviečku s vôňnou bieleho kakaa som darovala na Vianoce mamine. Skonštatovali sme, že sa nám YC sviečok doma nakopilo akosi veľa, tak pálime ostošesť. :D Zrovna táto je moja obľúbená, no momentálne mi pod nosom horí aj Vanilla Cupcake a sú skrátka božské. Sladké vône milujem nadovšetko. :) Aké máte radi vy?
Ešte počas učenia som si našla čas na kratučkú mrazivú prechádzku, lebo toho dňa to vonku vyzeralo ako v ľadovom kráľovstve, čo som si musela zvečniť. :)
Konečne som si ostrihala vlasy! Ani si už nespomínam, kedy som ich strihala naposledy. Chúdence to už veľmi potrebovali. A hoci by som mala najradšej dlhé vlasy, niet nad ten pocit zdravých, nerozštiepených končekov! :D
Na tejto fotke sa skrývajú moji aktuálni obľúbenci. Hodinky Cluse si beriem vždy, keď opúšťam dom, sú skrátka láska. Pleťový krém Green Pharmacy je zatiaľ to najlepšie, čo som na svoju tvár skúšala. Dopĺňam ho vždy očným krémom Yves Rocher, ktorý používam už večnosť a stále ho mám. :D Každú noc si ruky natieram krémom Treaclemoon, lebo je účinný a hlavne nádherne vonia. Do práce (aj do obchodu :D) sa vždy streknem voňavkami Betty Barclay, ktoré vo mne evokujú jar a leto, po ktorých už nesmierne túžim. A aj keď som už poskúšala kadejaké balzamy na pery, najradšej mám tie za 89 centov z DMky. :)
Prosím, prosím, nech už tá zima zmizne! Aj keď je pravda, že nakoľko som bola väčšinu januára schovaná pod hŕbou kníh, až tak si ju neuvedomujem, lebo som sa vonku vyskytla len sporadicky. :D Ale aj tak. Už mám dosť neslnečných šedých dní. No cítim, že jar je už blízko. :)
Milované Brnco.
Mačky neznášam, ale vďaka tým capkám túto fotku fakt ľúbim. Ale radšej predstierajme, že sú od psa. :D 
Toto, moji milí, som TAK potrebovala. Inak, použila som tu bombu do kúpeľa z Lushu - Secret Arts, na ktorú už chystám recenziu a veru sa je na čo tešiť. ;)
Rýchle študentské raňajky.
Trochu som sa pohrala so svojím foťákom a ostala som milo prekvapená, čo všetko dokáže. :)

S.

Komentáre

  1. Gratulujem k úspešnému ukončeniu skúškového! :) Mne sa to tentokrát podarilo zvládnuť za týždeň, tak som zvyšok mesiaca poctivo oddychovala :D Inak, krásne fotky a Yankee Candle zbožňujem :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! Och, čo by som dala za toľko oddychu... :D Každopádne blahoželám. ;)

      Odstrániť
  2. Ty tvoje randomy miluju! :) Jsou vždycky plné inspirujících fotek. Balzámy z DM od Baley jsou také moje nejoblíbenější! :D A gratuluju ke zkouškovému, mně to v pondělí také opět začíná -_- :D

    TheWayByA

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Gratulujem k zaslúženému voľnu! Ja som začala školu už tento týždeň, takže sa postupne zabehávam naspäť do školského režimu :D Už teraz sa nám nakopilo toľko úloh. Yankee Candle sme doma nikdy nemali, ale najradšej holdujem takým vianočným vôňam a v poslednej dobe používam rôzne citrusovú oleje do aroma lampy. Minule som si hovorila, že tá vysoká je vlastne fajn. Najväčšiu zimu prežiješ zavretá vo vnútri medzi knihami a keď začne škola, postupne už tá jar niekde visí vo vzduchu :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeeem! Uf, v škole sa drž. No verím, že jarný semester bude znesiteľnejší než jesenný. :D

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky