Bomba do kúpeľa Lush Secret Arts

O tom, že bomby do kúpeľa značky Lush, ktorá s nimi vlastne pôvodne aj prišla, sú bezkonkurenčne najlepšie, nie je pochýb. Sama som vám už o nich na blogu neraz písala. Každá jedna ma totiž zakaždým dostane do kolien, vyrazí mi dych. Vždy si ich vyberám nielen podľa vône či farby, ale hlavne podľa toho, aké efekty vytvárajú vo vani. S bombou do kúpeľa Lush - Secret Arts sa mi viaže milá návšteva ich pobočky v Berlíne na Alexanderplatzi minulé leto. Slečnou, ktorá tam pracovala, som si nechala poradiť produkt, ktorý je podľa nej vo vode najviac pôsobivý. Ja si stále, keď mám príležitosť, kupujem moju topku Intergalactic, ale chcela som vyskúšať aj niečo nové. Slečna mi ukázala práve túto šedú bombu, a tak som dala na jej odporúčanie. Ako už napovedá úvodná fotka článku, rozhodne sa bolo na čo pozerať. :) O celom priebehu použitia sa dozviete viac v pokračovaní článku. ;) 

lush bomba do kupela secret arts


  Secret Arts je bomba o hmotnosti 180g. Medzi hlavné zložky patria zväčša ingrediencie prírodného charakteru. Jej vôňa je skôr sladšia, veľmi príjemná, nevtieravá, naozaj veľa ľudí si ju chváli. Osobne som síce čakala niečo divokejšie, čo by viac ladilo k šedočiernej farbe, no na druhej strane som vôbec sklamaná nebola. :) Bomba sa rozpustí tak do 15-20 minút, avšak nie kompletne. Malé  želé kúsočky aj potom plávali po hladine. Z toho som osobne až taká happy nebola, ale prečítala som si pár recenzií a niektorí ľudia si to pochvaľovali, že sa im to páčilo, tak je to zrejme veľmi individuálne.

lush secret arts bomba do kupela

  Po vhodení do vody sa okamžite začne uvoľňovať šedočierna farba. Asi po nejakých 5 minútach sa bomba ,,roztvorí" a vykukne na vás cyklámenovo ružové jadro (viď na prvej fotke). Ak máte vo vani aj nejakú penu, kúsky ružovej sa na nej kde-tu zachytia. Aj táto Lush bomba do kúpeľa je plná maličkých trblietok, ktoré z vane spravia nebeskú oblohu. Milujem ich pozorovať, ako sa miešajú a plavia stále ďalej rôznymi smermi. Účinky na pokožke sú veľmi príjemné. Koža je vláčna a voňavá. V tomto ma bomby Lush ešte nikdy nesklamali. Čo sa týka stavu vane po kúpeli, ja som nemala žiadny problém s tým, že by sa na stenách zachytili kúsky produktu. Na druhej strane som ale čítala aj také recentie, kde ju ľudia museli drhnúť, tak neviem, od čoho to záleží. Za mňa však Secret Arts 5/5 a určite ju všetkým odporúčam. :)

S.

Komentáre

  1. Taky bych ráda někdy zkusila bombu od Lush, takhle vypadá fakt super :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Úplne najviac mám rada Intergalactic ! Ale aj táto vyzerá skvele :)

    S LÁSKOU, TORILINKA 💕/ @Torilinka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vypadá super, už dlouho chci vyzkoušet nějakou bombu do koupele od Lush, ale ještě jsem se k tomu nedostala:( V Praze jsem si je před rokem očichávala a brala bych asi všechny:D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tomu ver, ja tiež, ale mohli by byť trochu lacnejšie... :D

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky