Random 40

Marec pre mňa vždy býva veľmi pozitívnym mesiacom, ktorý vo mne vyvoláva optimizmus. Pribúda slniečka, tepla, objavujú sa prvé snežienky a krokusy. To sú maličkosti, ktoré ma za každých okolností robia šťastnou. Darí sa im to aj teraz, ale v omnoho menšej miere ako po minulé roky. Prečo? Od začiatku marca chodím v čiernom, pretože som bola na ďalšom pohrebe. Je zvláštne vracať sa na miesta, kde ste vyrastali, ktoré vo vás evokujú najkrajšie spomienky, no už vás tam nikto nečaká. Nikto vás neprivíta vo dverách a nikto za vami neplače, keď odchádzate. Ja viem, že smrť je životu vlastná a všetkých nás to raz čaká, ale predsa len je veľmi ťažké zmieriť sa s tým. Preto krásy môjho najobľúbenejšieho ročného obdobia dnes vnímam tak akosi v opare, cez hustú hmlu. Zdá sa mi ozaj ťažké normálne fungovať. Ale žiť sa musí. A to je jedna z najvätejších právd. Preto sa pokúšam všetko pekné nasávať aj napriek tomu, že to ide ťažšie. Bude to chcieť čas, no verím tomu, že nádherné počasie za oknami mi pomôže smútok prekonať. 

snezienky botanicka zahrada masarykovy univerzity brno
Jar sa pre mňa nemôže začať, kým som nevidela prvé snežienky. Preto sa teším, že som tieto krásne ešte stihla v Botanickej záhrade Masarykovej univerzity v Brne. Často chodím okolo, pretože tam mám zastávku, tak som tam raz nazrela aj s foťákom. :)

kakaova ovsena kasa cierny caj
Snáď ešte vo februári mi moje čitateľky na Instagrame odporučili pridať do ovsenej kaše kakao. Vyskúšala som a ľutujem, že som s tým nezačala už skôr!

velkonocne kraslice samireli
Mamina a jej Samireli obchodík zase raz praská vo švíkoch, lebo je top sezóna veľkonočných kraslíc. Mamina maľuje, voskuje, vŕta a zdobí ako odušu a zákazníčky prekypujú spokojnosťou. :) Ak by ste o pár vajíčok mali záujem, ešte to do Veľkej noci stíhate, ale poponáhľajte sa, lebo aj zásoby sa stenčujú. 

Milujem ten pocit, že nadišla jar nielen za oknami, ale pomaličky aj v mojom šatníku. 

ikea sukulent
Toto je môj veľký chlapec Bertrand, ktorý sa za posledný rok, čo ho mám, poriadne zväčšil! Spočiatku to vyzeralo tak, že sa mu u mňa veľmi nepáči, ale nejako sme to spolu prekonali a teraz bujnie ostošesť. Dokonca to vyzerá, že ho čo chvíľla budem musieť presadiť. Máte aj vy takýchto rastlinných kamošov, s ktorými to najprv vyzeralo zle, ale potom sa vzchopili? 

vzorovane leginy na cvicenie manzara sk
V spolupráci s e-shopom Manzara.sk som si u nich vybrala set legín a podprsenky na cvičenie. Zaujal ma krásny vzor, ktorý je naživo ešte krajší. Legíny sedia výborne, ale vršok je mi príliš veľký. Toto sa mi však deje zakaždým, keď si kupujem súpravy (hlavne pri plavkách). V hornej polovici tela mám totiž menšie číslo, ako dolu. Však v tom nie som sama? 

kniha kvety
Čítam, čítam a čítam, no momentálne som trošku zaseknutá. Viem, že je to spojené s vážnymi vecami, ktoré sú skrátka na prvom mieste, no nechcem, aby sa moje prevracanie stránok obmedzilo iba na čítanie v električke. Ako ide čítanie vám? 

rosegold hodinky cluse
Tieto hodinky sú sakra láska. Stále ich musím mať na ruke a už teraz mám podozrenie, že budem mať vďaka nim cez leto na ľavej ruke opálený pásik. :D 

zoot hrncek knizky
V poslednom čase som trochu prehodnotila to, čo nakupujem. Oblečenie som eliminovala už dávno, ale najnovšie som si trochu vstúpila do svedomia v sfére kníh. Mám nakúpených strašne veľa nových, ktoré sa mi len hromadia. Prečítam ich, ale medzi tým som schopná nakúpiť ďalšie. Preto som si povedala, že mám v tomto stopku a budem sa skôr obracať na našu školskú knižnicu, lebo je skutočne bohatá a už som tam našla super úlovky. Navyše, je to zadarmo.

red hot chili peppers tricko kozena vesta
Neviem sa dočkať, kedy už vonku nebudem potrebovať žiadnu inú vrstvu okrem trička. Dnes som mala na sebe tričko s kardigánom, čo je zatiaľ minimum dosiahnuté tento rok. 

S.

Komentáre

  1. Super výběr věcí! Fakt mě to baví číst :) Vůbec nechápu, že už máš nabarvené vajíčka :O :D
    A to věř, že budeš mít v létě opálený pásek na ruce :D Jako já s mýma Korskama, které jsou velmi podobné tvým Cluse. Moje srdcovka > https://www.brasty.cz/damske-hodinky-daniel-wellington-dw00100163

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mamina vyrába vajíčka už od konca januára, aby stíhala vybavovať objednávky do Veľkej noci. ;)

      Odstrániť
  2. To jsou překrásné jarní fotky! A ty kraslice vypadají nádherně ♥
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ta podprda je nádherná :-) také ráda na jaře a v létě nosím barvičky, snažím se ale i v zimě, když už se všichni kolem šklebí :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to má byť! Tiež by som sa chcela v zime odievať farebnejšie, ale akosi mi to nejde. :D

      Odstrániť
  4. Ty legíny jsou skvělé 🥰 jinak, u těch plavek a tak, mám to stejně.. většinou to je ale naopak. Když si koupím plavky podle vršku, spodek je mi hodně volný :/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásne fotografie ♥ Ja randomy veľmi môžem ◡‿◡✿

    Blog de la Licorne

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky