Recenzia značky Ziaja #2

Odkedy som začala spoluprácu s Notino, dosť som si rozšírila obzory čo sa týka značky Ziaja.  Práve o nej bude v dnešnom článku reč. Poskúšala som už od nich všeličo. Šampóny, kondicionér, sprcháč, produkty na pleť... A stále nekončím! :D Podľa mňa je to kozmetika veľmi kvalitná na to, že sú ich ceny v porovnaní s ostatnými produktami rovnakého typu naozaj veľmi nízke. Ako študentke mi toto skutočne veľmi vyhovuje. Asi ani nepoznám inú značku, s ktorou by som bola taká komplexne spokojná. Totižto všetko, čo som zatiaľ od Ziaji mala, mi buď 100% sadlo, alebo bolo aspoň uspokojivé či dobré. V pokračovaní postu nájdete môj názor na 5 Ziaja produktov, ktoré som v poslednom čase vyskúšala, tak čítajte ďalej. ;)

ziaja krem na ruky s kakaovym maslom notinosk
  Krém na ruky s kakaovým maslom som vám už spomínala v ktoromsi z Favourites článkov. Nakoľko milujem kozmetiku s príjemnou vôňou, toto bol u mňa zásah do čierneho. Kakaová vôňa je sladká, ale príde mi nevtieravá a pekná. Výborne sa rozotiera a takmer ihneď sa vstrebe do pokožky. Po použití krému mávam na rukách taký zvláštny pocit, prirovnala by som to k púdru, no nie je to úplne presné. Čitateľky mi už písali, že niektorým práve táto vlastnosť krému nevyhovuje, no mne to až tak nevadí. Nie je to nepríjemné, iba také... zaujímavé. :D 
  Moje hodnotenie: 4/5 

ziaja micelarny gel na cistenie pleti notinosk
  Tento micelárny gél na čistenie pleti s vôňou uhorky a mäty som dostala ako darček k nákupu a sadol mi perfektne. Po nanesení na pleť nepení. Veľmi jemne ju zbavuje nečistôt a zanecháva ju priam detsky jemnučkú (myslím, že ideálne pre ľudí s citlivou pokožkou). Je tiež nádherne prevoňaná, svieža a akási ľahká. Najčastejšie tento gél používam v spoločnosti sonického čistiaceho prístroja Foreo. Čo mám zatiaľ odskúšané, spolu fungujú najlepšie. Za mňa sa gél oplatí kúpiť určite hlavne na jar a cez leto. 
  Moje hodotenie: 5/5 


ziaja sampon s argaonvym olejom notinosk
  Tento šampón s argánovým olejom určite nie je mojím najobľúbenejším produktom od Ziaji, ale na druhej strane vôbec nebol zlý. Jediný problém, čo som s ním mala, bol ten, že keď som po ňom nepoužila ešte balzam či kondicionér, mal miernu tendenciu nechávať moje vlasy suchšie. Musím ale podotknúť, že naproti tomuto faktu som s daným šampónom mala neuveriteľne lesklé a žiarivé vlasy. Boli hebučké a veľmi príjemné na dotyk, taktiež si dosť dlho zachovali vôňu. Osobne by som si tento šampón už asi nekúpila, ale zaručene chcem vyskúšať nejaké ich ďalšie. :)
  Moje hodnotenie: 4/5


ziaja kokosove telove mlieko notinosk
  Kokosové telové mlieko bolo mojím verným spoločníkom od minulého leta. Jeho vôňa bola pre mňa asi to naj, prečo som si ho zamilovala. Vyskúšala som už totiž dosť kozmetiky s kokosovou arómou, no žiadna pre mňa nebola tak lahodná ako v tomto prípade - hotový kokosovovanilkový koláčik. :) Bolo ho cítiť na pokožke aj hodiny po jeho aplikácii. Čo sa týka konzistencie, nebola veľmi hutná. Skvele sa roztierala po tele a ihneď sa vstrebávala. Na pokožke nezanechávala žiaden filter či mastný film. Presne tak, ako to mám rada. :) Za mňa teda 100% kupujte, ak máte radi ľahké telové mlieka. 
   Moje hodnotenie: 5/5


ziaja pletovy peeling s acai notinosk
  Posledným pánom na holenie v dnešnom článku je opäť produkt na pleť. Pleťový peeling s vôňou acai sa veľmi rýchlo stal najlepším, s akým som sa kedy dostala do styku. V prvom rade milujem jeho vôňu. Je tak svieža a príjemná, že by som ju mohla mať v nose od rána do večera. :D Po použití inak veľmi dlho ostáva na pleti, čo je podľa mňa super plus. Samotný peeling je veľmi jemný, takže by asi sadol aj ľuďom s citlivou pokožkou. Pleť je po ňom nádherne svieža a prebudená. Jednoznačne si ho po minutí kúpim znovu. :)
  Moje hodnotenie: 5/5

S. 

Komentáre

  1. Bezva článek, já pořád píšu, jak musím Ziaju vyzkoušet, ale ještě jsem se k tomu nedostala...ale fakt musím!:D dost mě to láká.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som presne takto isto roky hovorila, že už konečne musím, a keď som si kúpila prvé Ziaja produkty, začala som si klepať na čelo, prečo som sa k tomu nedokopala skôr... :D

      Odstrániť
  2. Taky jsem zatím s touhle značkou byla převážně spokojená. Jediné, co mi moc nesedlo byl ten krém na ruce z kakaové řady. Hodně mě zaujalo kokosové tělové mléko, to musí být úžasné. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Od značky jsem něco málo zkoušela, je škoda, že nemám třeba v okolí obchod se Ziaja :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keď sa niekedy ocitneš v DMke, Teta drogérke alebo aj v napríklad Kauflande, tak niečo omrkni. ;)

      Odstrániť
  4. Já mám Ziaju moc ráda! Zaujal mě ten peeling :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jooj produktov Ziaja mám takisto dosť veľa a od prvéhi vyskúšania ma naozaj ešte v ničom nejak zvlášť nesklamala :) skôr naopak, prekvapila! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ziaju jsem dříve používala, teď mi ale více sedne Alverde nebo Saloos. Tu kakaovou řadu ale znám, je skvělá! :)

    TheWayByA

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Od tejto značky (neviem skloňovať názov tak radšej sofistikovane :D ) som tiež skúšala viac než dosť a veľmi si ju chválim

    S LÁSKOU, TORILINKA ❤ / @Torilinka

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ten micelárny gél momentálne používam aj ja a som s ním veľmi spokojná :) Vôňa je príjemná, akurát mi trošku chýba aspoň jemné penenie, inak mi vyhovuje :) Od Ziaji som ešte vyskúšala sprchový gél, myslím s arganovým olejom a ten teda voňal nádherne! :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky