Jarní obľúbenci

Ten. Čas. Tak. Letí.
  V poslednej dobe neskutočne. Normálne som ostala v šoku, keď som zistila, že posledných obľúbencov som vám publikovala v januári. To je tri mesiace dozadu. Šialené! :D Celý čas som totiž bola v tom, že to skrátka nemôže byť viac ako dva mesiace. Inak je mi ťažko uveriť, že je vlastne polovička apríla. V mojej hlave som stále zaseknutá na začiatku roka. Prosím, povedzte, že to tak máte aj vy. :D
  Čo sa týka dnešných favourites, zbierali sa mi celkom dlho, ale s radosťou vám dnes predstavím 6 kandidátov, ktorých odporúčam všetkými desiatimi. Niektoré produkty síce nemusia sedieť každému, no určite stoja za vyskúšanie. Opäť raz to bude veľmi pestré, pretože tu máme niečo na pery, niečo na vlasy a dokonca aj voňavku. Tak verím, že vás tento beauty článok inšpiruje a prídete k svojej novej obľúbenej kozmetike. :) 

balea balzam na pery vanilka
  Ako prvý by som rada spomenula produkt, ktorý som si nakúpila poriadne do zásoby. Tento vanilkový balzam na pery Balea som si kúpila len tak, pretože som potrebovala nový, ale okamžite som potom bežala do DM-ky po ďalšie kusy. :D Je totiž úplne geniálny. Myslím, že už som to tu niekedy písala, ale na to, že baleácke balzamy stoja iba 89 centov, sú dosť kvalitné. Maximálne mi vyhovuje ich konzistencia, pocit na perách a úžasná vôňa. Mamine dokonca cez leto ako jedny z mála dokážu zachrániť spálené pery a mne zase pery vysušené mrazmi. Tento konkrétny je rozhodne niečo pre nadšencov sladkých príchutí. Určite sa po ňom poobzerajte, ale veľa šťastia, lebo napríklad u nás v LV býva často kompletne vypredaný. :D

xbc kokosovy krem na ruky
  Tento kokosový krém na ruky XBC som si nedávno objednávala z Notina s tým, že som chcela vyskúšať niečo nové. O tomto som dovtedy nikdy nepočula, tak som si povedala, že mu dám šancu. A dobre som spravila. Krém ma skvelú konzistenciu, ktorá nie je ani príliš hustá, ani príliš tekutá. Vstrebáva sa pomerne rýchlo a nemáte po použití pocit mastných rúk. Mne napríklad dosť pomohol, keď som mala minulý týždeň z mne neznámeho dôvodu brutálne suché a popraskané ruky. Nenapravil ich síce zázračne ihneď, ale výrazne celý proces urýchlil. Čo sa inak týka vône, musím povedať, že už som mala aj krajšie voňajúcu kokosovú kozmetiku (napríklad Ziaja), ale na druhej strane je to veľmi individuálne. 

avon vonavka sparkly citrus
  V poslednom čase sa ma drží myšlienka, že by som rada vyskúšala nejaké nové vône. Pozerám sa hlavne po Moschine, lebo majú parádne svieže vône za skvelé ceny, tak ak máte na ich toaletky nejaký tip, sem s ním, prosím. Zatiaľ som si pre zmenu objednala túto voňavku Sparkly Citrus z Avonu. Ako už napovedá názov, je poriadne citrusová a nádherne svieža, úplne dokonalá do tohto počasia a na leto. Zdá sa mi, že sa míňa len veľmi pomaly, čo je mega plus. Jediné, čo by som na nej aspoň trochu zmenila, je výdrž. Tá je podľa mňa dosť slabá. Vôňu na sebe cítim tak hodinku a potom už len kde-tu vo vlasoch. Ak si teda na toto potrpíte, voňavku veľmi neodporúčam. Ale ak vám na tom až tak nezáleží a chceli by ste si pričuchnúť k niečomu ozaj sviežemu, toto je to pravé orechové. ;)

yves rocher sprchovy gel a telove mlieko mago a koriander
Od značky Yves Rocher som zatiaľ mala iba darované produkty (napríklad micelárka ako darček v časopise, pleťová kozmetika vyhratá v giveaway a táto dvojica od tety na Vianoce). Nikdy som si od nich nič nekúpila sama, lebo na mňa sú trošku pridrahí, no musím povedať, že kvalita produktov ma nikdy nesklamala. Práve naopak. Inak tomu nebolo ani s týmto sprchovým gélom a telovým mliekom s vôňou manga a koriandra. Sprcháč krásne bohato penil aj pri malom mnozštve gélu. Vôňa bola geniálna a dosť dlho sa držala na pokožke, pričom ste mali dlho svieži pocit na celom tele. Rovnako to bolo aj s telovým mliekom, ktoré som na sebe cítila aj na druhý deň od použitia. Veľmi ľahko sa roztieralo po pokožke a takmer okamžite sa vstrebalo, takže ste na sebe necítili žiaden mastný film. Za mňa tieto dva produkty úžasne ladia spolu. 

ogx sampon a kondicioner s arganovym olejom
  Naozaj nebudem preháňať, keď poviem, že po týchto OGX produktoch som v DM-ke pozerala roky. Vždy ma hrozne zaujímalo, aké asi sú, lebo o nich kopec ľudí hovorilo, no vždy mi prišli také príliš fancy. :D Moju dilemu ale nedávno vyriešila mamina, ktorá ich kúpila a hneď sme sa pustili do testovania. A musím uznať, že chvály na túto vlasovú kozmetiku sú na mieste. Už pri umývaní cítite, že vlasy sú krásne hebké, poddajné a nemotajú sa. Krásne sa rozčesávajú a pôsobia pekne vyživené. Zdá sa mi, že sú až detsky jemné a lesklé. Vôňa je taká klasicky argánová, čo síce nie je moja obľúbená, ale vôbec nie je zlá. Plus je strašne super, že balenie obsahuje okolo 350 ml produktu. 

himalaya maska na tvar s uhorkou a mandlai
  Značku Himalaya nekupujem. Skúšala som zatiaľ iba zubnú pastu u kamaráta a to je tak všetko. K tejto zlupovacej maske na tvár s uhorkou a mandľami som sa dostala tak, že som ju raz v DM-ke našla v zľave a povedala som si, že vyskúšam. Produkt nádherne vonia, čo potešilo moju náklonnosť k uhorkovej kozmetike. Je veľmi jemná, pretože je, tuším, určená na citlivú pleť. Zasychá asi tak klasicky ako iné zlupovačky, teda do 20 minút. Dolu z tváre ide bez problémov. Pleť je po nej naozaj o čosi hydratovanejšia a živšia, no na druhej strane som ju zatiaľ nepoužívala tak pravidelne, aby som to mohla tvrdiť so 100% presnosťou. Ak však máte tento typ pleti, myslím, že by vám mohla vyhovovať tiež. ;)

Čo ste si vy obľúbili posledné mesiace? 

S.

Komentáre

  1. veľmi pekný výber obľúbencov :) zaujal ma ten kokosový krém na ruky, ten som ešte nikde nevidela :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No práve, ani ja. :D Dokonca ani neviem, či sa dá kúpiť niekde mimo Notino.

      Odstrániť
  2. Tuhle vlasovou kosmetiku taky chci vyzkoušet už delší dobu a asi ji fakt zkusím, jakmile dopotřebuji vše, co mám doma. I ty obaly vypadají super:) Tělový krém od YR jsem také měla a ta vůně byla nádherná!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Yves Rocher umí i nádherné vůně. Jejich sprchové gely používám ráda, ale tělové mléko jsem ještě neměla. Já jsem si v poslední době oblíbila krémy na ruce a nohy s ureou od Balei.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tie sprcháče od YR mám aj ja a sú super :)

    WHEN PIGS FLY

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja napríklad Himalayu mám veľmi rada, hlavne ich pleťový peeling

    S LÁSKOU, TORILINKA 💕/ @Torilinka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa táto maska tiež veľmi pozitívne naladila, tak možno skúsim práve tvoj tip. ;) Dikičko!

      Odstrániť
  6. Yves Rocher sú drahí ale podľa mňa ak si členkou klubu a chodia ti každý mesiac zľavy je to super! 😊 Najviac ma zaujal krém na ruky, ktorý si našla na Notine, tiež zbožňujem keď nájdem super vec, ktorá nie je známa :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ten kokosový krém vypadá skvěle, určitě bych ho vyzkoušela a nedivím se, že jsi ho zařadila mezi oblíbence :))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Super oblíbenci! Balea balzámy mám moc ráda. Ten kokosový krém mě hodně zaujal.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky