Tipy na pánske parfémy

Dnešný článok bude zase raz voňavý - prichádzam totiž s mojimi tipmi na skvelé parfémy, tentokrát  so zameraním na pánov. V mojom okolí boli muži vždy obdarúvaní kvalitými vôňami pri rôznych príležitostiach. Vďaka tomu som mala možnosť roky skúmať to, komu ako sedia a ako na ne reaguje okolie. Niektoré z nich by som vám chcela dnes predstaviť, pretože si myslím, že môžu poslúžiť ako skvelý gift guide k narodkám a pod. Osobne si myslím, že takým darčekom skrátka nemôžete šľapnúť vedľa (to nastáva až pri výbere konkrétnej vône :D). Veď kto by nerád pekne voňal? Ja si pach pri ľuďoch obzvlášť všímam a mám fakt rada, keď v preplnenej MHD-čke stojím vedľa človeka, ktorý ma svojím odórom nenúti vystrčiť hlavu z okienka za jazdy. :D Tak sa teda nechajte inšpirovať!

paco rabanne one million toaletna voda pre muzov

PACO RABANNE - ONE MILLION
  Začneme hneď zhurta. One Million je toaletka, s ktorou sa mi viažu tie najkrajšie spomienky. Používal ju môj priateľ v období, keď sme spolu začínali chodiť. Vôňa má pre mňa sladkastý nádych lásky, čo hory prenáša. :) Ale skutočne, je nesmierne sladká, no určitým typom mužov sa to veľmi hodí. Uprednostnia ju skôr tí mladší, ale nedávno si ju kúpil aj môj ocino a poviem vám, že celkom sedí aj jemu. Takúto vôňu si viem predstaviť nosiť po celý rok. Výdrž je skvelá, jednoznačne ju na tele cítiť celučičký deň. Je veľmi zaujímavá aj po hodinách od nastriekania. Myslím, že naberie veľmi príťažlivé a zmyselné tóny a krásne sa rozloží na pokožke, čo ešte podčiarkne individualitu nositeľa. Môjmu ženskému nosu táto vôňa neopísateľne imponuje, hoci sama sladké parfémy nenosím. :)

hugo boss bottled tonic toaletna voda pre muzov
HUGO BOSS - BOTTLED TONIC
  Túto toaletnú vodu som našla v zimnom Notino boxe a darovala som ju na Vianoce svojmu puberťáckemu bratovi. Ktorý s ňou bol, mimochodom, bohovsky spokojný a minul ju za extrémne krátky čas. :D Myslím, že nie je 100% pre takých mlaďasov, ale dvadsiatnikom/ tridsiatnikom bude sedieť perfektne. Je skôr sviežejšia, ale nájdete v nej aj sladké korenisté tóny. Hodí sa asi skôr na jar a na leto, ale nie výhradne. Na to, že je to toaletná voda, je výdrž dosť dobrá. Z môjho pohľadu je toto typ vône, ktorý by mohol sadnúť širokému okruhu mužov. 

versace eros toaletna voda pre muzov
VERSACE - EROS
  Opäť raz niečo zo sladkých vôní. Jednou zo zložiek toaletnej vody je napríklad aj citrón či mäta, no aj napriek tomu nie je veľmi dobrodružná. Skôr sofistikovane uhladená. Inak, poradím vám fintu - na Notino si môžete vybrať parfum podľa zloženia, čo je skvelá vychytávka práve pre tých, ktorí vedia, ktoré zložky sú tie ich. ;) Ocino ju nosí prakticky všade - do práce aj do mesta. No viem si ju predstaviť ako večernú vôňu do baru. Čo sa týka výdrže, nesklame vás po celý deň. Pri Erosovi sa inak musím pristaviť aj pri tomto literally božskom flakóniku. Nápadité, svieže a classy zároveň. 

bvlgari aqua toaletna voda pre muzov
BVLGARI - AQVA
  Ako už sám názov napovedá, táto toaletná voda je jedna z najsviežejších, najaromatickejších a najzvodnejších vôbec. Na trhu je už roky a čo si všímam, tak ocino si ju kupuje stále dookola. V zložení nájdeme ingrediencie ako kvet pomarančovníka, morská tráva, mandarínka či ambra. Vôňa sa javí ako ideálna pre široké spektrum vekových kategórií a úplne najlepšie vynikne na nositeľovi v lete. Príjemne sa rozloží na pokožke a vonia veľmi dlho. Evokuje more, oceán a celkovo nezameniteľnú silu vody. Vďaka tomu najlepšie sadne vodným znameniam zverokruhu, t.j. Rakom, Škorpiónom a Rybám. 

Kupujete mužom parfémy? Aké odporúčate vy?

S.

Komentáre

  1. Parfém od Boss je mimoriadne vydarený, už dlhší čas rozmýšľam, že ho nenápadne podstrčím svojmu mužovi. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja si myslím, že určite choď do toho. Je to príjemná nevtieravá vôňa. :)

      Odstrániť
  2. Ja tú prvú totálne nenávidím :D možno sa mi tak trochu viaže ku gýčovým mužom, nakoľko som počas práci v parfumérii dávala skúšať práve takým namysleným "ťažkým čávom" ktorí ešte aj v obchode mali slnečné okuliare :D

    S LÁSKOU, TORILINKA 💕/ @Torilinka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jejda, ja mám našťastie iba príjemné asociácie, ale úplne si viem predstaviť, o čom píšeš. :D

      Odstrániť
  3. všetky vône čo má priateľ doma som kupovala ja ale napríklad one million mám aj ja ale v ženskom prevedený :)
    https://mojperfektnysvet.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jéj, tak tú dámsku by som hrozne rada ovoňala! Je tiež taká sladká?

      Odstrániť
  4. Pánské parfémy od Boss mi voní úplně neuvěřitelně a už dlouho ho chci příteli pořídit:D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Do One Million som sa zamilovala, a to do pánskej aj dámskej verzie! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Erose jsem koupila přítelovi, a zamilovali jsme se do něj oba :D Jinak když jsem vybírala, jaký mu koupím, snad tři ženy mezitím vedle mě vzali a koupili One million - tím snad voní každý druhý mužský :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ta Bvlgari vypadá božsky 😍 vybírám teď vůni pro taťku a tuhle tedy musím očuchat

    CZECHHONEY: V.’s World  


    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky